Κοτοσαλάτα με σταφίδες και καρύδια

Κοτοσαλάτα με σταφίδες και καρύδια

Συστατικά:

  • ½ κιλό μαγειρεμένο κοτόπουλο, τεμαχισμένο (για καλύτερο αποτέλεσμα, κάντε το στη σχάρα με
  • ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι)
  • 2/3 φλιτζανιού μαγιονέζα
  • 1/2 φλιτζάνι κόκκινες σταφύδες
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
  • 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένα καρύδια
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Με δύο πιρούνια ξεψαχνίστε και ψιλοκόψτε το κοτόπουλο που έχετε ψήσει ή βράσει. Αφήστε το να κρυώσει.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τις σταφίδες, το σέλινο, τα καρύδια, τη μαγιονέζα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε το τεμαχισμένο κοτόπουλο και ανακατέψτε πολύ καλά.
Σερβίρετε την κοτοσαλάτα μέσα σε σάντουιτς με φρυγανισμένο ψωμί ή πάνω από μια πράσινη σαλάτα.

TIPS
Προσαρμόστε αναλογικά τις ποσότητες των υλικών της συνταγής, έτσι ώστε να έχετε την ποσότητα της κοτοσαλάτας που εσείς επιθυμείτε.