Φορέματα για Γάμο & Βάπτιση 2018 – Επιλογές για Καλεσμένες, Κουμπάρες και Νονές

φορέματα για γάμο και βάπτιση 2018

Ανοίγει ο καιρός και αρχίζουν με χαρούμενη διάθεση οι βαπτίσεις και οι γάμοι της καλοκαιρινής σεζόν. Εσύ όμως τι θα φορέσεις? Αν και μπορεί να έχεις ήδη κάτι στο μυαλό σου εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε ακόμα μερικές statement επιλογές σε βραδινά φορέματα για γάμο και βάπτιση για το 2018 που θα σε γοητεύσουν.

Γι αυτό μην ψάχνεις μακριά. Εμείς κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά και καταλήξαμε στη boutique γυναικείων ρούχων Flirt in Fashion. Γιατί; για τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν σε φορέματα για γάμο και βάπτιση για τη σεζόν 2018 τα οποία συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα με την προσιτή τιμή. Για να μη λέω πολλά δες παρακάτω μερικά από τα φορέματα που μας ενθουσίασαν γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Φορέματα για Γάμο και Βάπτιση 2018

#1. Βραδυνή Τουαλέτα με Διαφάνειες

Ότι πιο chic για να είσαι μια όμορφη νονά ή κουμπάρα ή ακόμα και μαμά. Τα φορέματα για βάπτιση ή γάμο που έχουν δαντέλα και διαφάνεια αποδίδουν ένα αρχοντικό ύφος, ενώ η γραμμή της γοργόνας κολακεύει τη σιλουέτα και τις καμπύλες. Ένα πανέμορφο φόρεμα με δαντέλα και διαφάνειες σε Nude ροζ χρώμα.

Φορέματα για γάμο και βάπτιση 2018

 

#2. Μακρύ Αέρινο Νεανικό Φόρεμα

Ένα μακρύ και αέρινο νεανικό φόρεμα, από κιπούρ δαντέλα και χρυσά κουμπιά. Αυτό το λευκό φόρεμα θα μπορούσε να είναι και νυφικό σε boho-hippie στιλ, για γάμο σε ένα νησί ή σε ξωκλήσι. Και δεν είναι μόνο αυτό! Αυτό το φόρεμα θα το ξαναφορέσεις στα σίγουρα αυτό το καλοκαίρι αλλά και τα επόμενα. Cool!

Μακρύ αέρινο φόρεμα για γάμο 2018

 

#3. Floral Γαλάζιο Φόρεμα

Ψάχνεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο; Αυτό το φλοράλ φόρεμα για γάμο και βάπτιση είναι γεμάτο διάθεση και χρώμα. Μάξι floral φόρεμα με πλούσια αέρινη φούστα σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του ροζ.  Ένα λεπτεπίλεπτο ύφασμα εξαιρετικά απαλό και ανάλαφρο σε μεταξωτό σατέν .

φορέματα για γάμο και βάπτιση 2018

 

#4. Κοντά φορέματα για γάμο και βάπτιση

Αν δεν είσαι πολύ του μάξι και προτιμάς το πιο κοντό, αυτές οι κομψές επιλογές είναι κατάλληλες για εσένα. Αν και αυτά τα φορέματα κατατάσσονται στα επίσημα, θα λέγαμε ότι μπορεί άνετα να φορεθούν και από σας που είστε πιο fashion icons. Τα ethnic μοτίβα σας προκαλούν να δώσετε την προσωπική σας πινελιά σε αυτά τα βραδινά φορέματα με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ.. Από την άλλη με το κατάλληλο χτένισμα και ένα θηλυκό πέδιλο θα μπορούσε να είναι τόσο chic! Προσωπικά, το πρώτο από αριστερά το λατρεύω!

Κοντά φορέματα για γάμο και βάπτιση 2018

 

#5. Βραδυνή Τουαλέτα με Soleil Φούστα

Το αγαπημένο μας παστέλ χρώμα του βεραμάν, διακριτικό και ρομαντικό είμαι μία safe επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Η μακριά βραδυνή τουαλέτα έχει ενσωματωμένο σουτιέν από δαντέλα και πλούσια soleil φούστα από μουσελίνα.

Βραδυνή Τουαλέτα - φόρεμα για βάπτιση και γάμο 2018

 

#6. Μακρύ Βραδυνό Στράπλες Φόρεμα

Άλλη μια όμορφη και safe παστέλ επιλογή για φόρεμα βάπτισης ή γάμου, ειδικά αν ανήκεις στα συγγενικά πρόσωπα. Μακρύ βραδινό στράπλες φόρεμα από ελαστική δαντέλα, σε στενή γραμμή που αγκαλιάζει και αναδεικνύει το σώμα. Το φόρεμα σχηματίζει ουρά στο πίσω μέρος, έχει ενσωματωμένο σουτιέν και η φόδρα είναι από ύφασμα κορσέ για να σμιλεύει τις καμπύλες. Βρες το εδώ

Στράπλες βαδυνό φόρεμα για βάπτιση ή γάμο

Δες περισσότερα φορέματα και άλλα γυναικεία ρούχα της boutique, στο flirtinfashion.gr

2 Comments

Comments are closed