Αγορές για το σπίτι από FMS – Ξεχάστε τις τσουχτερές τιμές Super Market

οικονομία στα ψώνια για το σπίτι

Οι τιμές έχουν ανέβει στα ύψη και συνεχώς αυξάνονται, γι’ αυτό και πολλά νοικοκυριά πλέον στρέφονται σε άλλες μορφές αγορών, που θα τους χαρίσουν τα ίδια προϊόντα σε νέες χαμηλές τιμές.

Πάμε να δούμε ποιες μπορεί να είναι μερικές από τις επόμενες αγορές σας, χωρίς να «κλαίτε» τα λεφτά σας στα ψώνια της εβδομάδας.

Απολυμαντικά

Τα μικρόβια στο σπίτι υπάρχουν παντού, δεν φαίνονται αλλά είναι ύπουλα και μπορούν να σας μεταδώσουν ακόμα και ασθένειες. Το γνωστό σε όλους Dettol έρχεται στον χώρο σας σε προνομιακή τιμή, εξουδετερώνοντας το 99% των μικροβίων!

Τα απορρυπαντικά είναι αγορές που τουλάχιστον μία φορά τον μήνα μπαίνουν στο καλάθι του καταναλωτή και είναι απαραίτητα για την υγιεινή όλου του σπιτιού. Μπορείτε να βρείτε απορρυπαντικά σε τιμές χονδρική από την μεγάλη ποικιλία του FMS.

Χαρτοπετσέτες πολυτελείας

Οι χαρτοπετσέτες ανήκουν στα χαρτικά είδη που ένα σπίτι/νοικοκυριό καταναλώνει σε καθημερινή βάση. Οι χαρτοπετσέτες πολυτελείας Maxi λευκές είναι στη διάθεσή σας και είναι ιδανικές για σερβίρισμα αλλά και ανθεκτικές, ώστε να μην σκίζονται αμέσως. Αποτελούνται από 100% φυσική χαρτομάζα.

Καλύμματα λεκάνης

Τοποθετούνται πανεύκολα πάνω στη λεκάνη, παρέχοντας ένα ασφαλέστερο επίπεδο υγιεινής. Το σώμα δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το κάθισμα και έτσι υπάρχει ένα καλύτερο επίπεδο υγιεινής. Κάθε κάλυμμα προορίζεται για ατομική χρήση.

Γυάλινα σκεύη

Τα γυάλινα σκεύη είναι κατάλληλα για αποθήκευση υγρών και τροφίμων. Σε αυτά μπορείτε να φάτε και να αποθηκεύσετε διάφορα τρόφιμα για την επόμενη μέρα. Προτιμήστε το γυαλί, έναντι του πλαστικού για περισσότερη υγιεινή.

Οι παραγγελίες από το online κατάστημα fmsupplies.gr παραδίδονται σε 2-4 μέρες. Εντός Αττικής μπορείτε να παραλάβετε άμεσα, σε τιμές χονδρικής, με πολύ λίγα μεταφορικά έξοδα.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται με ασφάλεια. Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο 210 28 37 840-4 για οποιαδήποτε απορία.