Πριν πάτε για snowboard αγοράστε τον καλύτερο εξοπλισμό

Πριν πάτε για snowboard αγοράστε τον καλύτερο εξοπλισμό

Αν και στην χώρα μας ο ήλιος καίει τις περισσότερες μέρες του έτους, όλο και περισσότεροι επιλέγουν τα τελευταία χρόνια τα χειμερινά σπορ για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Μην το σκέφτεστε πολύ.

Βάλτε την όρεξή σας και εμείς σας προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς, έναν βασικό εξοπλισμό που θα σας πάει πολύ γρήγορα σε άλλο level.

Βασικός εξοπλισμός Snowboard

Ο απαραίτητος εξοπλισμός snowboard είναι η σανίδα και οι μπότες. Και από εκεί και πέρα έρχονται κι άλλα πιο μικρά αξεσουάρ και ρούχα που θα σας βοηθήσουν ώστε να μην τραυματιστείτε και να το απολαύσετε χωρίς άγχος.

Τι να επιλέξετε;

Σανίδα

Σανίδα SNOWBOARD GRAVITY COSA W18 WIDE

Τη σανίδα θα πρέπει να την επιλέξετε με βάση το επίπεδό σας αλλά και το στυλ που σας εκφράζει: freeride, all mountain, freestyle. Για παράδειγμα το ύψος της σανίδας θα πρέπει να έρχεται σε αντιπαράθεση με το βάρος, καθώς αυτό θα επηρεάζει το πώς θα στρίβει η σανίδα. Κάθε σανίδα επιπλέον έχει συγκεκριμένο πλάτος. Δείτε εδώ ένα από τα πιο best seller snowboards της GRAVITY.

Μπότες Snowboard

Για να είναι σταθερή η σανίδα και να μην γλιστράει σημαντικό ρόλο παίζει να έχετε επιλέξει τις σωστές μπότες. Ειδικά αν το επίπεδό σας είναι προχωρημένο και έχετε επιλέξει μία μικρή σανίδα είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε και τις σωστές μπότες. Το πιο σημαντικό, για όταν αγοράζετε μπότες είναι να είναι άνετες και να εφαρμόζουν καλά στο πόδι σας.

Μπότες SNOWBOARD BURTON MOTO BOOT BLACK

Από την Burton βρείτε τις πιο ελαφριές και ζεστές μπότες για snowboard που αντιστέκονται σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Επιλέξτε τις από εδώ.

Τα κατάλληλα ρούχα για το βουνό!

Τέλος επενδύστε σε ζεστά ρούχα για να μην γυρίσετε σπίτι άρρωστοι. Προτιμήστε ισοθερμικά που είναι ελαφριά και ζεστά και αφήστε το σώμα σας να αναπνέει. Μία αδιάβροχη φόρμα σκι θα κρατάει όλη τη θερμότητα που χρειάζεται το σώμα σας.