Αυτό είναι το No1 Μυστικό για να Αποκτήσετε την πιο Ενδιαφέρουσα Κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που μπορεί εύκολα να αποκτήσει στιλ και προσωπικότητα αρκεί να ακολουθήσετε μερικά βασικά tips.

Ποιο είναι το Νο1 μυστικό για να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα κουζίνα; Το μυστικό είναι να αποκτήσει προσωπικότητα και σήμερα θα σας δείξουμε τρεις εύκολους τρόπους για να το πετύχετε. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να δώσετε στην κουζίνα σας στοιχεία από την δική σας προσωπικότητα και τον δικό σας χαρακτήρα. Έτσι θα γίνει ένας χώρος που θα σας είναι πιο ευχάριστο να βρίσκεστε σε αυτόν.

Δώστε στην κουζίνα σας προσωπικότητα.

Μην αγχώνεστε να φτιάξετε την κουζίνα σας όσο πιο μοντέρνα γίνεται γιατί η μόδα περνάει γρήγορα. Φτιάξτε την με μόνο κριτήριο τι σας αρέσει και τι όχι. Έτσι δεν πρόκειται να την βαρεθείτε ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Χρώμα. Για να αποκτήσει μια κουζίνα προσωπικότητα πρέπει να έχει χρώμα και ζωντάνια. Μπορεί το γκρι και το μπλε να είναι δύο από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος στις κουζίνες αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία.

Το χρώμα προσθέτει χαρακτήρα ακόμα και σε μια μικρή κουζίνα.

Αν εσείς λατρεύετε το ροζ χρώμα, τότε απλά βάψτε τους τοίχους σας ροζ. Με την κατάλληλη διακόσμηση μια κουζίνα μπορεί να δείξει στιλάτη ακόμα και αν έχει ροζ ντουλάπια ή τοίχους.

Επιλέξτε, λοιπόν, χρώματα που σας αρέσουν και στη συνέχεια «δέστε» τα μεταξύ τους με όμορφα διακοσμητικά.

Αν σας αρέσει το ροζ χρώμα τότε βάλτε το στην κουζίνα σας. Με την κατάλληλη διακόσμηση οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να ταιριάξει σε μια κουζίνα.

Τέχνη. Η τέχνη είναι ένας τρόπος για να δώσετε χαρακτήρα στην κουζίνα σας αλλά και για να κάνετε τον χώρο να δείχνει περισσότερο «δικός σας». Ανάλογα με το τι είδους τέχνη αγαπάτε, μπορείτε να διακοσμήσετε ανάλογα.

 

Βάλτε έργα τέχνης στην κουζίνα σας όπως θα κάνατε σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού. Πλέον η κουζίνα διακοσμείται όπως και οι υπόλοιποι χώροι.

Οποιαδήποτε μορφής τέχνη μπορεί να ταιριάξει όμορφα στην κουζίνα.


Η τέχνη κάνει έναν χώρο να δείχνει πιο ενδιαφέρον!

Συλλογή. Η κουζίνα αποτελεί την καρδιά του σπιτιού και γι’αυτό εδώ μπορείτε να κρεμάσετε ή να τοποθετήσετε την αγαπημένη σας συλλογή από κούπες, πιάτα ή ό,τι άλλο θέλετε. Έτσι θα μπορείτε να χαζεύετε τις συλλογές σας κάθε φορά που περιμένετε να γίνει το φαγητό σας.

Αν σας αρέσει να συλλέγετε κούπες τότε δείξτε το δημόσια. Μην τις κρύβετε μέσα σε ντουλάπια.

Επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τις φίλες σας ή τους καλεσμένους σας για όλα αυτά τα αντικείμενα που αγαπάτε να συλλέγετε.

Κουζίνα με χαρακτήρα και προσωπικότητα!

Φτιάξτε την κουζίνα σας με βάση το τι σας αρέσει στη ζωή σας. Αν αγαπάτε το πράσινο χρώμα, τα φλοράλ φλιτζάνια και τη ρουστίκ διακόσμηση μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα παραπάνω και να δημιουργήσετε και πάλι την κουζίνα των ονείρων σας. Αρκεί να έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε και να φτιάξετε έναν χώρο που θα σας αρέσει να τρώτε, να μαγειρεύετε και να κάθεστε μέσα σε αυτόν.