Ατομικά πιτάκια για κάθε γούστο. Μαρμελάδα βύσσινο ή φράουλα

Υλικά:

  • 1 φλιτζάνι μαρμελάδα
  • 350 τυρί κρέμα σε κομματάκια
  • Φύλλο σφολιάτας
  • 1 αυγό
  • λίγο νεράκι για άλειμμα πριν το ψήσιμο

Εκτέλεση:
Με την επιφάνεια μιας κούπας πατάμε το φύλλο σφολιάτας για να το κόψουμε στρογγυλό. Σε κάθε ένα από αυτά βάζουμε ένα κομμάτι τυρί και μια κουταλιά μαρμελάδα. Διπλώνουμε το πιτάκι στη μέση για να καλυφθεί και με ένα πιρούνι κλείνουμε γύρω-γύρω τα πιτάκια για να εγκλωβίσουμε το περιεχόμενο. Επαναλαμβάνουμε έως να τελειώσουν τα υλικά μας. Αλείφουμε με αυγό χτυπημένο και με λίγο νεράκι. Τέλος, με ένα μαχαίρι χαράζουμε από πάνω για να φύγει τυχόν υγρασία την ώρα του ψησίματος. Ψήνουμε στους 200 για 15-20 λεπτά.

Tip: Αν θέλετε να κάνετε μεγαλύτερα τα πιτάκια αντί να τα διπλώσετε στη μέση, σκεπάστε τα από πάνω με ακόμα ένα στρογγυλό φύλλο ζύμης.