O πιο εύκολος τρόπος να είστε χαρούμενοι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Νιώθετε μήπως λίγο down τελευταία; Μήπως ο χειμώνας σας έχει ρίξει ψυχολογικά; Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να κάνετε τον εαυτό σας χαρούμενο με βάση το ζώδιό σας. Κι αυτό μπορεί να βοηθήσει αρκετά την κατάσταση.

Για κάθε ζώδιο υπάρχει κάποιου είδους ενέργεια που μπορεί να δημιουργήσει χαρά και να σας κάνει να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε να γράφετε υπενθυμίσεις πως έχετε αρκετές θετικές ιδιότητες -προφανώς, πέρα από το ζώδιό σας. Οπότε κρατήστε το κεφάλι ψηλά και διαβάστε μερικές συμβουλές παρακάτω.

Κριός

Η σωματική δραστηριότητα είναι κάτι που χρειάζεστε -αυτό δε σημαίνει απαραίτητα σκληρή γυμναστική, ακόμα και ένας περίπατος μπορεί να βοηθήσει. Σας αρέσει το νέο και το δημιουργικό, οπότε θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα ξεχωριστό είδος γυμναστικής στη ρουτίνα σας. Ίσως kickboxing; Ή acro-yoga; Χρειάζεστε να διοχετεύσετε κάπου την επιθετικότητα μέσα σας, που μερικές φορές δεν μπορείτε να διαχειριστείτε.

Ταύρος

Η χαλάρωση είναι ο καλύτερος τρόπος για να λειτουργείτε. Αυτό σημαίνει πως ξέρετε να φροντίζετε τον εαυτό σας όσο κανείς άλλος. Όταν νιώθετε άνετα, γίνεστε αυτή/ος που θα βοηθήσει και θα συμπαρασταθεί στους άλλους. Οπότε βγείτε έξω, πηγαίντε για ένα μασάζ ή κάντε ένα ζεστό μπάνιο -θα ανανεωθείτε στη στιγμή.

Δίδυμος

Οι πνευματικές συζητήσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατάτε το μυαλό σας σε εγρήγορση. Ο εγκέφαλός σας είναι τόσο γρήγορος που μερικές φορές το να μην κάνετε τίποτα είναι ό,τι χειρότερο για εσάς. Αν είστε πιο εσωστρεφής, διαλέξτε ένα φιλοσοφικό βιβλίο. Αν είστε πιο εξωστρεφής, συζητήστε με μία φίλη/φίλο για να συζητήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Ο ποιοτικός χρόνος είναι σημαντικός για εσάς. Δεν είναι όλοι οι Καρκίνοι απαραίτητα της σωματικής επαφής, αλλά σίγουρα θέλετε να είστε με ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε και να περνάτε χρόνο μαζί τους. Το να φτιάχνετε το σπίτι σας είναι επίσης μία ενέργεια που σας κάνει χαρούμενες/ους, όπως και να το καλείτε φίλους στο σπίτι και να τους φροντίζετε.

Λέων

Μερικές φορές η διασκέδαση σε πάρτι μπορεί να βοηθήει, αλλά πρέπει να είστε με τους σωστούς ανθρώπους. Δεν έχετε χρόνο για δράμα ή δεύτερες σκέψεις για τους σκοπούς των άλλων -θέλετε να περιτριγυρίζεστε από αληθινούς φίλους και όχι ανθρώπους που θα σας κρίνουν. Αν κάνετε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν performance τότε θα νιώσετε άνετα, στο επίκεντρο της προσοχής.

Παρθένος

Δεν σας αρέσει να νιώθετε μη παραγωγική/ος, οπότε χόμπι που θα σας επιτρέπουν να εξασκείτε την τελειοποιητική σας πλευρά είναι ο καλύτερος τρόπος να νιώθετε χαρούμενη/ος. Δοκιμάστε τη δημιουργική μαγειρική, το πλέξιμο, μέχρι και την κηπουρική. Οτιδήποτε σας κάνει να εξασκείτε την δημιουργικότητά σας θα σας βοηθήσει να είστε ο καλύτερός σας εαυτός.

Ζυγός

Ο διαλογισμός είναι σημαντικός για όλους, αλλά σε εσάς συγκεκριμένα φέρνει την απόλυτη ισορροπία. Οι πιθανότες είναι σημαντικές για εσάς, οπότε βεβαιωθείτε πως βρίσκετε πάντα τρόπους να ηρεμήσετε και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Με τον διαλογισμό, θα έχετε πιο καθαρό μυαλό και πιο χαρούμενη καρδιά για το ποιά/ος είστε και για αυτά που πιστεύετε.

Σκορπιός

Το να κάνετε πραγματικά βαθιές συζητήσεις έχει υπάρξει το καλύτερό σας για όταν νιώθετε πεσμένη/ος. Ο Σκορπιός έχει ανάγκη να νιώθει συνδεδεμένος με τους άλλους, ως το ζώδιο που μερικές φορές θεωρείται το πιο “σκοτεινό”. Έχετε έναν τρόπο να βλέπετε μέσα στις ψυχές των ανθρώπων και τα όρια για να βγαίνετε ολόκληροι. Μερικές φορές, το να μπορείτε να μιλήσετε για το βαθύτερο νόημα της ζωής (ενδεχομένως με έναν Δίδυμο) και για το τι βρίσκεται στη ψυχή σας μπορεί να σας κάνει χαρούμενη/ο και ήρεμη/ο.

Τοξότης

Παίρνετε ενέργεια από τη σωματική άσκηση, όπως και ο Κριός. Πηγαίντε σε μία περιπέτεια όπως εσείς θέλετε -είτε σε ένα λούνα παρκ, είτε για εξερεύνηση με τον/την σύντροφό σας. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και αναζητήστε τις πιθανότητες. Κάθε φορά που κάνετε ένα βήμα προς τα έξω, είτε σε μία ξένη χώρα, είτε απλά στη γειτονιά σας, θα βρείτε την ευτυχία σε κάθε βήμα.

Αιγόκερως

Σας αρέσει να σχεδιάζετε, οπότε κάντε το. Χρειάζεστε πρόγραμμα και τάξη στη ζωή σας, ακόμα κι όταν είστε ελεύθερο πνεύμα με τον δικό σας τρόπο. Θέλετε να ξέρετε ποιο θα είναι το επόμενό σας βήμα, ακόμα κι αν αυτό έχει να κάνει με διασκέδαση. Είστε πιο χαρούμενοι αν έχετε σχεδιάσει την ακριβή διαδρομή για το πώς θα πάτε εκεί που θέλετε να πάτε -είτε αυτό είναι ένα σημαντικό event ή μία σχέση που θέλετε να σοβαρέψει.

Υδροχόος

Συνεργαστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας για έναν κοινό σκοπό -αφήστε ελεύθερη τη πνευματική σας πλευρά. Είστε πολλά περισσότερ από τον αυθόρμητο, φαινομενικά μυστικοπαθή τύπο που όλοι πιστεύουν πως είστε. Η αίσθηση της γνώσης για τον κόσμο που έχετε, γίνεται όλο και πιο δυνατή, γι’ αυτό διοχετεύστε τη σε κάτι που έχει σκοπό.

Ιχθύες

Έχετε τόση ενέργεια, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να αποστασιοποιηθεί και να κοιμηθεί. Η αναζωογόνηση είναι κάτι πολύ σημαντικό για εσάς, γι’ αυτό όταν σας λείπει ύπνος θα σας είναι πιο δύσκολο να έχετε καθαρή οπτική προς τα πράγματα. Βεβαιωθείτε πως το σώμα σας είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε, κι αυτό θα σας βοηθήσει και ψυχολογικά.