3 Κόλπα Layering για να φορέσετε τα κοσμήματα σας

Είτε σας αρέσει να φοράτε πολλά κοσμήματα μαζί είτε μεμονομένα θα πρέπει να γνωρίζεται τον τρόπο ώστε να τα συνδυάζετε και πώς να φοράτε σωστά τα κοσμήματα σας. Η ανάμειξη μπορεί να φανεί δύσκολη στη αρχή, αλλά σιγά σιγά θα μάθετε ποια αξεσουάρ ταιριάζουν περισσότερο μαζί, ποια είναι για συγκεκριμένες περιστάσεις κλπ.

Εδώ, έχουμε για σας ένα γρήγορο και εύκολο οδηγό για το πως μπορείτε να κάνετε το λεγόμενο layering δηλαδή να δημιουργήσετε στρώσεις με περισσότερα από ένα κοσμήματα φορεμένα ταυτόχρονα.

Κολιέ

Το τριπλό κολιέ είναι ένα επίκαιρο αξεσουάρ και μπορείς να το αγοράσεις και έτοιμο. Αλλά τι γίνεται όταν θέλουμε να συνδυάσουμε μεμονομένα κομμάτια; Για μια εύκολη εμφάνιση ξεκινήστε με ένα κολάρο, στη συνέχεια το ανακατεύουμε με ένα ελαφρώς μακρύτερο κρεμαστό κόσμημα και στη συνέχεια δημιουργούμε τη τρίτη σειρά με μία μακριά λιτή αλυσίδα από την οποία κρέμεται το μεγαλύτερο στοιχείο.

Βραχιόλια

Ξεκινήστε με ένα εντυπωσιακό σχήμα φυσικής μορφής και στη συνέχεια ανακατέψτε το με ένα στιλ πιο εντυπωσιακό. Μπορείτε να κρατήσετε το ρολόι σας, αρκεί να μην είναι υπερβολικά χοντρό.

Σκουλαρίκια

Τα ασυμμετρα σκουλαρίκια θα δημιουργήσουν ένα πολύ ωραίο layering και ακόμα και αν δεν έχετε πολλές τρύπες στα αυτιά μπορείτε να δημιουργήσετε με τα κατάλληλα σκουλαρίκια την ψευδαίσθηση ότι έχετε.. Ξεκινήστε με ένα διακριτικό και λεπτεπίλεπτο σκουλαρίκι στην πρώτη σας τρύπα. Στη δεύτερη επιλέξτε ένα σκουλαρίκι μανσέτα που επεκτείνεται και αγκαλιάζει το λοβό όπως στη φώτο, δίνοντας την εντύπωση ότι φοράτε περισσότερα από δύο.