10 Σημεία που δεν Σκεφτήκατε Ποτέ να Βάψετε αν και θα Έπρεπε

Η δύναμη των χρωμάτων δεν πρέπει επ’ ουδενί να υποτιμάται. Ακόμη και μια δόση χρώματος σε μια επιφάνεια, όπως αυτές που ακολουθούν παρακάτω, μπορεί να φέρει τεράστιες οπτικές αλλαγές.

Μιλούμε συχνά για χρώμα και πραγματικά δεν είναι τυχαίο. Το χρώμα είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Εκατομμύρια οι επιλογές των χρωμάτων και οι συνδυασμοί τους αμέτρητοι. Από μια τόση δα λεπτομέρεια όλα μπορούν να αλλάξουν.

Όταν παίρνουμε όμως τα πινέλα για να βάψουμε συνήθως επικεντρωνόμαστε στα συνηθισμένα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημεία που αν τα βάψουμε το αποτέλεσμα είναι άκρως ανατρεπτικό και ευχάριστο.

Χρώμα στο εσωτερικό των ντουλαπιών της κουζίνας Μια έντονη απόχρωση στο εσωτερικό των ντουλαπιών της κουζίνας θα ξαφνιάζει ευχάριστα τον καθένα.


Βάψτε το εσωτερικό των ντουλαπιών της κουζίνας.

Χρώμα στο περίγραμμα του παραθύρου Κάτι που συνηθίζεται στις εκτός νησιωτικής επικράτειας είναι η επένδυση χρώματος στο περίγραμμα των παραθύρων που τόσο τα βλέμματα ευχάριστα τραβά.


Βάψτε το περίγραμμα του παραθύρου.

Ώρα για Αλλαγή Μόνο με Λίγο Χρώμα!

Χρώμα κατά φάρδος της πόρτας Μια διαφορετικού χρώματος, από την υπόλοιπη πόρτα, λεπτομέρεια κάνει αμέσως τη διαφορά όταν αυτή παραμένει ανοιχτή.


Βάψτε περιμετρικά την πόρτα με ένα έντονο χρώμα.

Χρώμα εναλλακτικό στον τοίχο Πέρα από κάθε συνηθισμένη προσέγγιση μια χρωματογραφία στον τοίχο θα είναι σίγουρα πρωτότυπη και διερευνητική.


Δημιουργήστε γεωμετρικά χρωματογραφήματα στον τοίχο σας.

Χρώμα στο εσωτερικό της ντουλάπας Ένα δροσερό και παιχνιδιάρικο χρώμα στο εσωτερικό της ντουλάπας θα δημιουργεί την ανάλογη διάθεση όταν η αναζήτηση των ρούχων της εξόδου δημιουργεί άγχος.


Βάψτε το εσωτερικό της ντουλάπας των ρούχων.

Χρώμα στο περίγραμμα της κάσας Μια τέτοιου είδους χρωματική πινελιά θα διαιρεί το χώρο στα δύο χωρίς στην ουσία να ισχύει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com