Ζώδια και σχέσεις: Πώς αντιδρά το καθένα μόλις συναντήσει τον πρώην!

Έχεις ξεπεράσει τον έρωτά σου; Χώρισες και πήγες παρακάτω; Ναι, αλλά πώς θα αντιδράσεις αν δεις μπροστά σου τον μεγάλο σου έρωτα, που χωρίσατε;

Τι λέει το ζώδιό σου για τις αντιδράσεις σου και τη στάση σου; Θα μπορέσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ή θα λιώσεις; Για να δούμε τα μυστικά των ζωδίων, που καθορίζουν πώς αντιδρούμε σε μια τυχαία – ή και όχι τόσο τυχαία – συνάντηση με πρώην έρωτα!

Κριός
Ο Κριός όταν λέει αντίο σε μια σχέση το εννοεί. Του αρέσει τόσο πολύ ο σωματικός έρωτας, που δεν ξεκολλάει από μία σχέση, εάν δεν έχει τελείως εκνευριστεί και αν δεν του έχει περάσει. Δεν θα επιδιώξει ποτέ να δει τον παλιό του μεγάλο έρωτα. Αν βρεθούν τυχαία, θα είναι πολύ ψυχρός και πολύ αδιάφορος απέναντι στον άνθρωπο που παλιά ήταν όλος του ο κόσμος! Αν έχει μαζί του και το καινούριο του ταίρι, δεν θα γυρίσει να ρίξει ούτε μια ματιά. Αν ο παλιός έρωτας πλησιάσει, θα δει τον Κριό να αγκαλιάζει με θέρμη τον καινούριο του έρωτα, δίνοντας σαφές σήμα, ότι έχει προχωρήσει πολύ παρακάτω!

Ταύρος
Ο Ταύρος αγαπάει στη ζωή του μία, άντε δύο φορές, το πολύ. Οπότε μια σχέση που έχει τελειώσει, ένας μεγάλος έρωτας, του αφήνει σημάδι και ας έχει μπει σε καινούρια. Όμως, για να κάνει καινούρια σχέση, πρέπει να είναι απόλυτα ερωτευμένος . Οπότε, αν πέσει πάνω στο παλιό «βάσανο» θα κρατήσει απόλυτα την αξιοπρέπεια του. Ποτέ δεν θα επιδιώξει ο ίδιος να δει το παλιό του ταίρι . Κάνει όλες τις καλές προσπάθειες πριν τον χωρισμό, ποτέ μετά. Αν βρεθεί με τον παλιό μεγάλο του έρωτα, θα συγκινηθεί, αλλά δεν θα το δείξει. Αν είναι με την καινούρια του αγάπη θα δείξει πόσο ερωτευμένος είναι, αλλά χωρίς να φέρει κανέναν σε αμηχανία, δεν κάνει επίδειξη της αγάπης του, απλά την αφήνει να ξεχειλίσει!

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι, παρ’ όλο που κάνουν έντονο φλερτ και παίζουν και σε πολλά ταμπλό, όταν χωρίζουν, χωρίζουν οριστικά. Μπορεί το «άντε γεια» που θα πουν σε έναν μεγάλο έρωτα, να τους έχει πονέσει, αλλά βάζουν πάνω από όλα τον εγωισμό τους. Ποτέ δεν θα επιδιώξουν να δουν ξανά κάποιον που βγήκε από τη ζωή τους, ακόμα και αν ήταν ο σούπερ έρωτας. Αν τώρα βρεθούν σε κάποια στιγμή τυχαία, ο πρώην έρωτας, θα δει τον Δίδυμο και δεν θα το πιστεύει! Απόλυτα ψυχρός, μέχρι που μπορεί και να κάνει ότι δεν θυμάται ποιος είναι ο άλλος! Και μπορεί και να μην λέει ψέματα, διαγράφει από την μνήμη του όσους τον πλήγωσαν. Δεν δίνει κανένα δικαίωμα, ούτε καν ένα χαμόγελο!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος δεν βγάζει ποτέ από την καρδιά του και τον μυαλό του τον μεγάλο του έρωτα, ακόμα και αν τελείωσε άσχημα. Επιδιώκει να βρεθεί πάλι μαζί του. Το επιδιώκει πολύ συχνά μετά τον χωρισμό, αλλά ακόμα και χρόνια μετά, διατηρεί αισθήματα. Ακόμα και αν είναι σε σχέση, θα πενθήσει αν μάθει ότι ο μεγάλος του έρωτας παντρεύεται – για παράδειγμα – και θα θελήσει να πάει στον γάμο! Μπορεί να πάθει μεγάλη ταραχή αν βρεθεί κατά τύχη με την πρώην αγάπη του. Χάνει τα λόγια του, γίνεται πολύ συναισθηματικός, δεν μπορεί να κοντρολάρει το συναίσθημα . Ακόμα και αν είναι με την νέα του σχέση, δεν θα μπορέσει να κρυφτεί, θα μπορέσει όμως να μπαλώσει τα πράγματα αργότερα…

Λέων
Ο Λέων, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα, είναι πολύ συναισθηματικός. Κρατάει πάντα στην καρδιά του όλους τους έρωτές του και τους τιμάει. Ο ίδιος δεν επιδιώκει να συναντήσει τον πρώην μεγάλο του έρωτα. Αν βρεθεί όμως μαζί του, θα χαρεί, θα είναι διαχυτικός και θα ρωτήσει κιόλας μήπως μπορεί να κάνει κάτι για να φανεί χρήσιμος! Μιλάμε για βασιλιά των σχέσεων! Αν είναι με την νέα του αγάπη – που θα είναι, δεν μένει μόνο του το Λιοντάρι – θα κάνει φανερό με χειρονομίες αγάπης πως τώρα η καρδιά του ανήκει αλλού. Αλλά θα είναι πάντα ευγενικός και υπεράνω.

Παρθένος
Ο Παρθένος προτιμάει να κόβει μαχαίρι μια σχέση που τελείωσε. Το κακό είναι ότι όσοι έχουν δεσμό με Παρθένο, επιστρέφουν συχνά! Ο Παρθένος όμως όχι. Αν συναντήσει την παλιά του μεγάλη αγάπη, θα είναι τυπικός και ευγενής, ακόμα και αν έχει πληγωθεί. Θα κρατήσει την αξιοπρέπειά του, αλλά δεν θα δώσει χώρο και δικαιώματα για επιστροφή . Εκεί που είναι σκέτη απόλαυση, είναι όταν έχουν περάσει χρόνια από μια σχέση που τέλειωσε. Δεν θα προσπαθήσει ο ίδιος να κάνει επανασύνδεση, αλλά αν του ζητηθεί, γίνεται ο καλύτερος φίλος του παλιού του έρωτα!

Ζυγός
Ο Ζυγός δεν ξεκόβει με κανέναν του έρωτα πραγματικά. Όλο και ονειρεύεται να συναντηθεί με τον παλιό του έρωτα, ειδικά αν είναι μεγάλος και παθιασμένος . Δημιουργεί συνθήκες για να βρεθεί με την αγάπη του δήθεν τυχαία, και απολαμβάνει να βλέπει αντιδράσεις για την καινούρια του σχέση. Μπορεί και να κανονίσει ένα κρυφό ραντεβού, για μια τελευταία ερωτική συνεύρεση, που θα τον απελευθερώσει πραγματικά από το ψυχικό δέσιμο με τον πρώην έρωτα. Η σωματική επαφή, που είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ζυγό, όταν έχει απομακρυνθεί από τον έρωτά του αλλά εξακολουθεί να έχει αισθήματα, λειτουργεί σαν γιατρικό γιατί την…βαριέται! Φοβερή αντίδραση, αποκλειστικά του είδους του Ζυγού!

Σκορπιός
Ο Σκορπιός επιδιώκει μανιωδώς να δει τον παλιό του μεγάλο έρωτα, ειδικά αν έχει κάποια σούπερ φανταχτερή αγάπη στο πλευρό του. Θέλει να δει τον πρώην να πονάει και να ζηλεύει. Το απολαμβάνει. Αν βρεθούν κατά τύχη, μπορεί και να κάνει σκηνή μπροστά σε όλον τον κόσμο, και να αποκαλύψει μυστικά μπροστά σε όλους! Είναι φοβερός στο πάθος του, και δεν του περνάει με τον καιρό. Ένας μεγάλος έρωτας αφήνει καυτή σφραγίδα στην καρδιά του Σκορπιού. Θα επιδιώξει συναντήσεις και θα προσπαθήσει, ακόμα και χρόνια μετά, να έχει σχέση με τον παλιό του έρωτα. Καρμικό ζώδιο, είπαμε…

Τοξότης
Η πλήρης και απόλυτη αδιαφορία. Όσο πονάει ένας Τοξότης όταν χωρίζει, ειδικά αν είναι ερωτευμένος, τόσο πάγος γίνεται όταν το πάρει απόφαση! Δεν παθαίνει τίποτα αν δει τον μεγάλο του έρωτα ξαφνικά μπροστά του, όταν έχει ξεπεράσει κάτι, τέλειωσε, το ξεπέρασε. Δεν θα το επιδιώξει ποτέ ο ίδιος εννοείται. Ούτε θα κάνει επίδειξη την νέα του σχέση, αν και θα την τιμήσει πολύ έτσι και βρεθούν όλοι μαζί πρόσωπο με πρόσωπο. Μπορεί να γίνει και καλός φίλος με τον παλιό του έρωτα, ακόμα και να συνεργαστεί μαζί του, και να μην θυμάται καθόλου ότι κάποτε πόνεσε για αυτόν τον άνθρωπο!

Αιγόκερως
Επιδιώκει να μείνει φιλαράκια με τον παλιό του μεγάλο έρωτα! Για πολύ καιρό, ακόμα και αν είναι με καινούρια σχέση, ρίχνει τηλέφωνα και θέλει να κρατάει επαφή. Αν ο άλλος του κόψει τον αέρα και δεν δεχτεί, ο Αιγόκερως δεν καταλαβαίνει γιατί! Δεν θέλει να γίνεται κακός, όμως μια δεύτερη απόρριψη, αυτή του να του κόψει ο παλιός του έρωτας τελείως και τη φιλική επαφή, τον πεισμώνει. Γυρίζει τελείως μέσα του το παλιό αίσθημα σε αδιαφορία, ίσως και με λίγη κακία. Αν βρεθούν από σύμπτωση θα γίνει πολύ υπερόπτης και η στάση του θα δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει πώς κάποτε αγάπησε τον άνθρωπο που έχει μπροστά του!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος, δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρεθεί με τον παλιό του μεγάλο έρωτα, το επιδιώκει κιόλας. Οι σχέσεις του καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της ψυχής του και του μυαλού του, και δύσκολα δέχεται ότι κάτι τελείωσε μια και καλή. Αν όμως το πάρει απόφαση, αν τραβήξει κόκκινη γραμμή, τέλειωσε. Σε περίπτωση που βρεθεί με πρώην έρωτα του θα είναι πολύ ψυχρός, έως και ειρωνικός. Αν είναι με την καινούρια του αγάπη, θα θέλει να την επιδείξει, με πολλά φιλιά και κάνοντάς της όλα τα χατίρια που δεν έκανε στον πρώην έρωτα, για να τον δει να σκάει από το κακό του!

Ιχθείς
Οι Ιχθείς πονάνε όταν χωρίζουν και αν τύχει να είναι ο μεγάλος τους έρωτας, δεν τον ξεχνάνε ποτέ, μα ποτέ. Είναι δύσκολο να χάνουν τον άνθρωπο που αγαπάνε, και επιδιώκουν πάση θυσία να τον βλέπουν και μάλιστα συχνά. Συχνάζουν όπου συχνάζει η παλιά τους αγάπη, θέλουν να έχουν κοινές παρέες και να έχει την ευκαιρία να του μιλάει του πρώην έρωτα. Ακόμα και χρόνια μετά, αν βρεθεί με την μεγάλη αγάπη του, θα συγκλονιστεί. Παθαίνει και σωματικά φαινόμενα έντονα, τρέμει, μπορεί να βάλει τα κλάματα, είναι απέραντα συναισθηματικό ζώδιο.