Χρώματα Μαλλιών 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι. Οι Top 10 Αποχρώσεις

Δείτε ποιες είναι οι πρώτες δέκα τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2018 άνοιξη καλοκαίρι, για τη νέα σεζόν. Όπως κάθε άνοιξη μαζί με τον καιρό ανοίγει και η διάθεση μας αλλά και τα χρώματα των μαλλιών. Έτσι υπάρχει η τάση οι ξανθές να γίνονται κατάξανθες, οι καστανές ξανθιές και οι μελαχρινές καστανές.

Αυτό που θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες ανεξάρτητα με τα χρώματα των μαλλιών που κυριαρχούν, είναι και η τάση των πολλαπλών χρωμάτων στα μαλλιά για να αποφύγουμε τη μονοτονία. Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένες το χρώμα μπορεί να είναι ένα αλλά σε διαφορετική απόχρωση, ώστε να υπάρχει ένα παιχνίδισμα φωτός, χωρίς όμως αυτό να γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό. Άλλωστε η φυσική εμφάνιση είναι και κάτι το οποίο συναντήσαμε και στις τάσεις στα χτενίσματα μαλλιών αλλά και των νυχιών (δείτε εδώ τις τάσεις της σεζόν Μαλλιά, Νύχια).

Χρώματα Μαλλιών 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι

 

# 1. Ξανθό πλατινέ

Η πρώτη τάση στα χρώματα μαλλιών 2018 άνοιξη καλοκαίρι, είναι αυτοί οι υπέροχοι τόνοι του πιο φωτεινού ξανθού που αγγίζουν το απόλυτο λευκό. Τη θέση του ζεστού ξανθού παίρνουν οι πιο ψυχρές αποχρώσεις και τα anti-yellow χρώματα, τα οποία σίγουρα θα αντικαταστήσουν το ασημί γκρι, αν και δυστυχώς είναι εξίσου δύσκολο να αποκτηθούν και να διατηρηθούν.

χρώματα μαλλιών 2018

 

#2.  Vanilla ice

Άλλη μία απόχρωση του ξανθού που είναι πιο εύκολο να αποκτήσουμε είναι το χρώμα της βανίλιας, που μπορεί επίσης να έχει κάποιες πινελιές λευκού. Αυτό επιτυγχάνεται με την τεχνική μπαλαγιάζ ή με κλασσικές ανταύγειες..

χρώματα μαλλιών 2018

 #3. Καραμελέ

Εάν έχετε στα μεσογειακό δέρμα μεσαίου ή σκούρου τόνου, αυτό θα είναι το ιδανικό χρώμα για εσάς. Αυτό και το ξανθό βανίλια, θα είναι για το φετινό καλοκαίρι τα δύο βασικά χρώματα για Ombré και Balayage εμφανίσεις.

χρώματα μαλλιών 2018

 

4. Ζεστά Σοκολατί

Αναμφισβήτητα, οι αποχρώσεις της σοκολάτας δεν θα φύγουν ποτέ απ΄τη μόδα. Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2018 άνοιξη καλοκαίρι, δίνουν νέα ώθηση στις κλασικές αποχρώσεις των μαλλιών και μας υπενθυμίζουν πως έχουν διαχρονική αξία.

 

#5. Χαλκός & Πάπρικα

Δεν είναι για όλες τις γυναίκες αυτά τα δύο χρώματα, απαιτούν συγκεκριμένο τόνο επιδερμίδας σε συνδυασμό με το χρώμα ματιών κλπ. Έχουμε αφιερώσει και ολόκληρο άρθρο, ιδιαίτερα αναλυτικό για τα συγκεκριμένα χρώματα ( όσες ενδιαφέρονται να το διαβάσουν ας δουν εδώ). Επίσης είναι και πολύ δύσκολο να διατηρηθούν, αλλά αν είστε πρόθυμες να τα αποκτήσετε θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και τα κατάλληλα προϊόντα για να τα φροντίσετε.

χρώματα μαλλιων 2018 ανοιξη

 

6. Ronze

Εάν είστε προ των πυλών για μια αλλαγή χρώματος στα μαλλιά σας αλλά δεν ξέρετε τι να διαλέξετε, μπορείτε να δοκιμάσετε το Ronze που είναι μία από τις σημαντικότερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2018 άνοιξη καλοκαίρι . Ιδανικό για σκούρα μαλλιά ή για ombré αποτέλεσμα, δίνουν μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση, με πολύ περισσότερο φως και εμφάνιση όγκου.

χρώματα μαλλιων 2018 ανοιξη

 

#7. Bronde

Εάν είστε λάτρης των blondes, αυτό το χρώμα θα είναι μια νέα επιλογή επειδή μπορείτε να παίξετε με τις ξανθιές και καφέ ανταύγειες. Δεν είναι ανάγκη να μιλήσουμε ιδιαίτερα για αυτό το χρώμα, διότι με τόσα άρθρα έχουμε εντρυφήσει.. (Bronde αποχρώσεις εδώ)

χρώματα μαλλιων 2018 καλοκαιρι

 

# 8. Tiger eyes

Τα Tiger Eyes θα είναι μια παραλλαγή του Balayage. Η διαφορά είναι ότι το Tiger Eye επιτυγχάνεται κάνοντας πολύ λεπτές ανταύγειες, μόνο στο πάνω μέρος των μαλλιών και χρησιμοποιούνται αποχρώσεις σε τόνους του χαλκού. Βασική προυπόθεση είναι η βάση να είναι σκούρα για να κάνει contrast.

χρώματα μαλλιων 2018 καλοκαιρι

 

9. Pastel Χρώματα

Ανάμεσα στα χρώματα των μαλλιών, αυτή η τάση στα χρώματα μαλλιών 2018 άνοιξη καλοκαίρι, θα είναι μόνο για τις πιο τολμηρές και κυρίως για εκείνες που μπορούν να επενδύσουν όλο το χρόνο που απαιτείται για την περιποίηση των μαλλιών, διότι απαιτεί μεγάλους αποχρωματισμούς και πολύ ειδική φροντίδα για τη διατήρηση του χρώματος.

χρώματα μαλλιων 2018 καλοκαιρι

 

#10. Cream soda blonde

Και κλείσαμε με την τελευταία τάση στα χρώματα μαλλιών 2018, μια άλλη όμορφη, ξανθιά, απόχρωση που είναι το Cream soda blonde. Αυτό που καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική αυτήν την απόχρωση είναι οι φυσικές σκιές στα μαλλιά, που δημιουργούνται με μπεζ καφέ και ζεστά, χρυσά χρώματα.

χρώματα μαλλιων 2018 καλοκαιρι

 

Photos: mail.loquay.com