Τσιπς παρμεζάνας με πέστο. Το τέλειο σνακ!

Συστατικά για 32 περίπου τσιπς:

  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο τυρί παρμεζάνας (νιφάδες)
  • 1 φλιτζάνι σάλτσα πέστο
  • αλάτι
  • πιπέρι.

Προετοιμασία:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C. Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους, ανακατέψτε μαζί το τυρί παρμεζάνα, την πέστο, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να γίνει μία μάζα. Πάρτε μία μικρή ποσότητα με ένα κουτάκι και ανοίξτε σε στρογγυλό σχήμα και λεπτό. Ψήστε 5-8 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί και οι άκρες να είναι ελαφρώς πιο σκούρες, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν ξεροψηθεί και είναι τραγανές. Αφήνετε να κρυώσουν για 10 λεπτά και μετά απολαμβάνετε το σνακ σας με την παρέα σας και το κρασάκι σας.