SOS συμβουλές για να φορέσεις σωστά ρούχα με διαφάνεια!

Η διαφάνεια είναι ένα είδος ένδυσης που μπορεί να φοβίζει αρκετές γυναίκες, διότι είναι αποκαλυπτικό. Ωστόσο, αν φορεθεί με τα κατάλληλα ρούχα ή εσώρουχα μπορεί να δημιουργήσει εκθαμβωτικά και σαγηνευτικά ντυσίματα που θα τραβήξουν τα βλέμματα, χωρίς να προκαλούν.

Εξάλλου αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής που θα κάνει αισθητή την παρουσία της.

Μπορεί να φορεθεί σε κάθε ώρα και περίσταση, ανάλογα πάντα με το ύφος της και το υπόλοιπο σύνολο που θα την ολοκληρώσει. Η διαφάνεια αποτελεί ιδιαίτερα μια πολύ ωραία επιλογή για επίσημες και βραδινές εμφανίσεις. Δοκιμάστε την και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Πως όμως μπορείτε να την φορέσετε και ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί ρούχων με διαφάνεια; Στη συνέχεια θα δούμε μερικές προτάσεις ντυσίματος με διάφανο φόρεμα, μπλουζάκι, παντελόνι ή φούστα για να πάρετε ιδέες.

Πριν προχωρήσετε όμως στις στιλιστικές προτάσεις, ας αναφέρουμε πως όλα όσα θα δείτε παρακάτω για να συνδυάσετε με τη διαφάνεια, μπορούν να έχουν μπεζ χρώμα για να γίνονται ένα με το δέρμα ή να είναι ίδια απόχρωση με το see through κομμάτι του ντυσίματος. Εναλλακτικά μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα για να δώσουν έναν πιο παιχνιδιάρικο και στυλάτο τόνο στο σύνολο!

Διάφανο φόρεμα – Πως να το φορέσετε:
Ένα διάφανο φόρεμα από τούλι, μουσελίνα ή σιφόν είναι πολύ αποκαλυπτικό για να φορεθεί σκέτο, ειδικά όταν δεν έχει φόδρα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα υφάσματα που είναι λιγότερο διάφανα, τα οποία χρειάζονται επίσης κάτι για να φορεθούν. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να βάλετε κάτι από μέσα που θα το κάνει λιγότερο προκλητικό, διατηρώντας όμως την εντυπωσιακή του όψη.

1. Φορέστε από μέσα ένα φόρεμα, κομπινεζόν ή σατέν νυχτικάκι

 

 

Αν το διάφανο φόρεμα που έχετε επιλέξει να φορέσετε φεγγίζει ή τα αποκαλύπτει όλα, φορέστε από μέσα ένα κοντό εφαρμοστό φορεματάκι, ένα κομπινεζόν ή ένα σατέν νυχτικάκι. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε τη δική σας φόδρα που έλειπε από το φουστάνι. Φροντίστε μόνο αυτό που θα βάλετε να μην είναι φαρδύ, έτσι ώστε να στρώνει σωστά το φόρεμα που πέφτει από πάνω.

2. Συνδυάστε το με τα κατάλληλα εσώρουχα, ένα μαγιό ή ένα κορμάκι

 

 

Αν πάλι σας αρέσει να δημιουργείτε σέξι και προκλητικά σύνολα, μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε ένα ζευγάρι μη αποκαλυπτικών εσωρούχων, ένα μαγιό ή ένα κορμάκι. Έτσι θα μπορέσετε να διατηρήσετε το σέξι στυλ του συνόλου χωρίς όπως να αποκαλύπτονται τα πάντα.

3. Βάλτε ένα τοπ ή στράπλες και από κάτω μια φούστα, ένα σορτς ή παντελόνι

 

 

Ιδανικός επίσης συνδυασμός για ένα φόρεμα με διαφάνεια είναι και η επιλογή μια εφαρμοστής φούστας, ενός σορτς ή παντελονιού σε συνδυασμό με ένα μπλουζάκι με τιράντες ή στράπλες. Με αυτό τον τρόπο θα καλύψετε τα απόκρυφα σημεία του σώματος σας και θα δημιουργήσετε εντυπωσιακά σύνολα με διαφάνεια.

Ιδανικοί συνδυασμοί για μπλουζάκι ή πουκάμισο με διαφάνεια:

Στην περίπτωση που διαλέξετε ένα τοπ ή μπλουζάκι που είναι ημιδιάφανο, μπορείτε να κάνετε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς για να το φορέσετε. Κάποιοι είναι πιο αποκαλυπτικοί και άλλοι πιο απλοί. Αποφασίστε το ύφος του ντυσίματος που θέλετε να δημιουργήσετε και επιλέξτε το κατάλληλο κομμάτι από την γκαρνταρόμπα σας.

1. Συνδυάστε το με ένα τοπ, στράπλες, Bralette ή μαγιό

 

 

Σε περίπτωση που αναζητάτε κάτι για να κάνετε ένα σέξι και σαγηνευτικό ντύσιμο, μπορείτε να φορέσετε μέσα από το διάφανο ή ημιδιάφανο μπλουζάκι σας, ένα τοπ ή ένα στράπλες. Εναλλακτικά δημιουργήστε ακόμη πιο εντυπωσιακά σύνολα με ένα bralette ή ένα μαγιό.

2. Χρησιμοποιώντας σεμνά εσώρουχα ή κάποιο κορμάκι

 

 

Η επιλογή εσωρούχων τύπου μπουστάκι είναι μια πολύ καλή λύση για μέσα από μια διάφανη μπλούζα. Αν όμως τα μπουστάκια δεν είναι ιδανικά για το στήθος σας, μπορείτε να φορέσετε ένα σουτιέν που δεν θα διαθέτει δαντέλα και δεν θα είναι see through. Επίσης, μια πολύ ωραία πρόταση είναι και το κορμάκι. Φορέστε το μέσα από την διάφανη μπλούζα σας και δημιουργήστε υπέροχα σύνολα με φούστα ή παντελόνι.

3. Φορέστε το μέσα από μπλούζα, πάνω από φόρεμα ή σαν ανοιχτό πουκάμισο με μπλουζάκι και παντελόνι

 

 

Ένας ακόμη τρόπος για να κάνετε εντυπωσιακά σύνολα με μια see through μπλούζα είναι να την φορέσετε μέσα από ένα άλλο τοπ, αφήνοντας την να φαίνεται στο λαιμό, τα μανίκια κλπ. Εναλλακτικά βάλτε τη πάνω από ένα φόρεμα, για να το απογειώσετε και να του δώσετε ένα πιο αεράτο στυλ. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ένα πουκάμισο από διαφάνεια και να το φορέσετε ανοιχτό πάνω από ένα τοπ.

Τι να φορέσετε μέσα από μια διάφανη φούστα:

Η διαφάνεια δεν περιορίζεται μόνο στα φορέματα και τις μπλούζες, μπορεί να αποτελεί το βασικό στοιχείο μιας φούστας. Μια σι θρου φούστα όμως δεν μπορεί να φορεθεί με όλα. Χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των κομματιών με τα οποία θα την συνδυάσετε.

1. Επιλέξτε να την συνδυάσετε με άλλη φούστα ή σορτς

 

 

Φορώντας μια εφαρμοστή φούστα ή ένα κοντό σορτς μέσα από την ημιδιάφανη φούστα σας μπορείτε να καλύψετε τα απόκρυφα σημεία και να δημιουργήσετε εκπληκτικά σύνολα.

2. Φορέστε από μέσα ένα σεμνό εσώρουχο ή κορμάκι

 

 

Όπως και με το φόρεμα, το να επιλέξετε ένα σεμνό εσώρουχο ή ένα κορμάκι μέσα από την διάφανη φούστα σας είναι μια εξαιρετική λύση. Το αποτέλεσμα είναι σέξι και όσο αποκαλυπτικό χρειάζεται, αρκεί βέβαια να μπορείτε να το υποστηρίξετε.

3. Συνδυάστε την με μια μακριά μπλούζα ή ένα πουλόβερ

 

 

Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει να αποκαλύπτετε το σώμα σας, μπορείτε να επιλέξετε μια μακριά μπλούζα ή ένα μακρύ πουλόβερ που καλύπτει τους γλουτούς σας. Έτσι το μόνο που θα φαίνεται θα είναι τα καλλίγραμμα πόδια σας.

Πως φοριέται το παντελόνι με διαφάνεια:

Μια ακόμη ιδιαίτερη επιλογή για να φορέσετε διαφάνεια είναι το see through παντελόνι. Είναι πρωτότυπο και μπορεί να δημιουργήσει ξεχωριστά σύνολα για τις βραδινές σας και όχι μόνο εμφανίσεις.

1. Φορέστε το με ένα σορτς ή κολάν

 

 

Αν θέλετε να φορέσετε ένα διάφανο παντελόνι χωρίς να φαίνεται το εσώρουχό σας και να αναδείξετε τα καλλίγραμμα πόδια σας μπορείτε να επιλέξετε ένα σορτς. Αν όμως θέλετε κάτι που να καλύπτει όλο το μήκος του ποδιού ή να σας κρατήσει πιο ζεστή, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κολάν.

2. Ντυθείτε με ένα κορμάκι ή κομψό και σεμνό εσώρουχο

 

 

Εναλλακτικά, αν έχετε στο μυαλό σας κάτι πιο σέξι και εντυπωσιακό, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα όμορφο κορμάκι ή ένα σεμνό εσώρουχο τύπου σορτς ή boxer.

3. Καλύψτε τους γλουτούς σας με ένα μακρύ πουλόβερ ή μπλούζα

 

 

Η επιλογή κάποιου μακριού ρούχου από πάνω θα σας δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό, αλλά πιο σεμνό σύνολο, καλύπτοντας το εσώρουχο σας και τα επίμαχα σημεία του κορμιού σας.

Πως να συνδυάσετε μια κεντητή ή δαντελένια διαφάνεια:

 

 

Πέρα από την απλή διαφάνεια που τα αποκαλύπτει όλα, υπάρχει και αυτή που είναι διακοσμημένη με κεντήματα ή δαντέλα. Αυτού του είδους τα see through ρούχα συνήθως δεν είναι τόσο αποκαλυπτικά και μπορούν να φορεθούν απλά με μπεζ εσώρουχα χωρίς να ξεχωρίζουν και να δείχνουν προκλητικά.

Επιλέξτε μια διαφάνεια με φόδρα:

 

 

Η επιλογή μιας διαφάνεια η οποία διαθέτει επένδυση με φόδρα είναι ιδανική. Κρύβει τα πάντα, αλλά διατηρεί αυτή τη σαγηνευτική και σέξι όψη στο ντύσιμο σας.

Εναλλακτικά φορέστε ρούχα που έχουν λεπτομέρειες με διαφάνεια:

 

 

Αν και πάλι ένα ρούχο που αποτελείται πλήρως από διαφάνεια σας φαίνεται πολύ αποκαλυπτικό, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο που διαθέτει see through λεπτομέρειες. Σημεία δηλαδή με διαφάνεια που δεν αποκαλύπτουν τίποτα, αλλά δημιουργούν το απαραίτητο μυστήριο.