Ψεύτικες Βλεφαρίδες για θεαματικές Εμφανίσεις. Μάθετε πως να τις Φοράτε

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες για μερικές γυναίκες είναι απαραίτητες ακόμα και σε καθημερινή βάση, για άλλες είναι άγνωστη λέξη και για τις περισσότερες το στοιχείο που ολοκληρώνει το μακιγιάζ. Η ιδανική επιλογή θα ήταν να μην τις είχαμε ανάγκη και να αρκούμασταν στις δικές μας βλεφαρίδες. Αλλά στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις περισσότερες από μας.

Εξαιτίας της καθημερινής φθοράς, οι βλεφαρίδες συχνά μπορεί να χάσουν την πυκνότητα τους και να αραιώσουν ή ακόμα μπορεί να είναι και από τη φύση τους έτσι. Έτσι λοιπόν καμιά φορά είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως θα το κάνουμε. Η τοποθέτηση των ψεύτικων βλεφαρίδων είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε και θα το δείτε βήμα-βήμα.

Ψεύτικες βλεφαρίδες τοποθέτηση

Βήμα 1ο: Κατ ‘αρχάς, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας. Τυλίξτε τις γύρω-γύρω για να τους δώσετε την καμπυλότητα που είναι απαραίτητη, για να εφαρμόσει τέλεια στο σχήμα του βλεφάρου και για να μαλακώσει η ράχη της.

Βήμα 2ο: Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα στρώμα μάσκαρας στις φυσικές σας βλεφαρίδες, δίχως όμως να κολλήσουν μεταξύ τους. Ίσως χρειαστεί μετά τη μάσκαρα να τις χτενίσετε με το ειδικό βουρτσάκι.

Βήμα 3ο: Σχεδιάστε μια γραμμή με eyeliner στο πάνω βλέφαρο και πολύ κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων .

Βήμα 4ο: Εφαρμόστε κόλλα στις ψεύτικες βλεφαρίδες, αφήστε 1 λεπτό και αμέσως τοποθετήστε στο κέντρο του βλεφάρου.

Βήμα 5ο: Πιάστε τις άκρες και κολλήστε στην έσω και έξω γωνία του ματιού. Κρατήστε σταθερά, ασκώντας μικρή πίεση για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι κόλλησαν και δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσουν.

Βήμα 6ο: Για να κάνετε πιο θηλυκό το βλέμμα σας, ανασηκώστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες προς τη εξωτερική γωνία του eyeliner, ελαφρώς διαγώνια για να δείξει το μάτι πιο σχιστό και μεγάλο.

Βήμα 7ο: Τέλος, ενώστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τις δικές σας με μάσκαρα, για να μην ξεχωρίζουν και το αποτέλεσμα φανεί ψεύτικο.