Όλες οι Hot Τάσεις στα Νύχια 2018. Τι θα φορεθεί Άνοιξη/Καλοκαίρι

Οι επερχόμενες τάσεις στα νύχια 2018 για την καλοκαιρινή σεζόν επιτάσσουν απλότητα και κομψότητα. Τα πιο έντονα χρώματα θα χρησιμεύσουν μόνο για τη δημιουργία πιο επιβλητικών σχεδίων και οι πιο διακριτικοί τόνοι όπως το παστέλ ή το nude, λειτουργούν στα νύχια ως καμβάς.

(ακόμα μερικές τάσεις των νυχιών άνοιξη/καλοκαίρι εδώ)

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε ποιες θα είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια 2018, ώστε να ξεκινήσετε την προετοιμασία των σχεδίων που αναδεικνύουν καλύτερα το στυλ σας, αλλά πάνω απ’όλα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητας σας.

Οι Τάσεις στα Νύχια 2018 Άνοιξη/Καλοκαίρι

 

#1. Γυαλιστερό διαφανές

Αυτή η τάση των νυχιών θα είναι η αντίστοιχη του φυσικού προσώπου στο μακιγιάζ (αναλυτικά εδώ όλες οι τάσεις του καλοκαιριού). Το διαφανές βερνίκι με το εξαιρετικά φωτεινό φινίρισμα χαρίζει ένα διακριτικό και πρακτικά ανυπέρβλητο μανικιούρ, καθώς δίνει μια εντυπωσιακή και διαφορετική λάμψη στα νύχια.

τάσεις στα νύχια 2018

 

#2. Nude και παστέλ αποχρώσεις

Η μεγαλύτερη τάση στα χρώματα νυχιών 2018, θα είναι οι nude και οι παστέλ αποχρώσεις σε καφέ, ροζ ή λευκούς τόνους. Αυτή θα είναι η σεζόν της απλότητας των μανικιούρ, στοιχηματίζοντας σε ένα πιο φυσικό στυλ που υπογραμμίζει φυσικά την ομορφιά των χεριών.

τάσεις στα νύχια 2018

 

#3. Μεταλλικά πολύχρωμα

Τα μεταλλικά βερνίκια θα είναι και αυτά μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια 2018 όπως προβλέπεται. Τα μεταλλικά μανό θα διατίθενται στο εμπόριο σε μεγάλη ποικιλία και θα εφαρμόζονται σε όλα τα νύχια ή πιο διακριτικά – σε ένα νύχι για πιο φυσική εμφάνιση.

τάσεις στα νύχια 2018

 

#4. Χρυσό και ασήμι

Οι μεταλλικοί χρυσοί και ασημένιοι τόνοι στα βερνίκια θα φέρουν ένα πιο επιβλητικό στυλ από τα nude-φυσικά μανικιούρ. Θα χρησιμοποιηθούν κυρίως σε μανικιούρ για εκδηλώσεις, βραδινές εξόδους ή σε επίσημες περιστάσεις, καθώς χαρίζουν μια εκλεπτυσμένη κομψότητα στα νύχια.

τάσεις στα νύχια 2018

 

#5. Κόκκινα νύχια

Το κόκκινο χρώμα είναι και αυτό μία από τις βασικές τάσεις στα νύχια 2018 και θα το συναντήσουμε ως συμπληρωματικό του λευκού ή στη δημιουργία σχεδίων σε γυμνά νύχια. Ωστόσο θα το συναντήσουμε και ατόφιο χωρίς στολίδια, να εφαρμόζεται στα μακριά και oval νύχια.

τάσεις στα νύχια 2018

 

#6. Ombre με μαύρο

Ο Tom Ford είναι ο αυτός που λάνσαρε αυτό το nail trend του καλοκαιριού. Παρά το γεγονός ότι το ombre στυλ δεν είναι κάτι καινούργιο, αυτή τη σεζόν θα αναβαθμιστεί κυρίως από μεταλλικά στοιχεία στις άκρες των νυχιών με πινελιές glitter. Η χρήση ενός γυαλιστερού φινιρίσματος δίνει σε αυτό το μανικιούρ κομψότητα, αποφεύγοντας συγχρόνως την σκοτεινή επίδραση του μαύρου χρώματος.

 νύχια 2018

 

#7. Μονή μαύρη λωρίδα

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα όλες οι τάσεις βασίζονται στην απλότητα και αυτό το αποδεικνύει και η μονή μαύρη λωρίδα στο μανικιούρ. Το χρώμα της βάσης μπορεί να είναι σε παστέλ ροζ ή διαφανείς αποχρώσεις, αλλά αυτό που θα δώσει την τελική πινελιά θα είναι η μαύρη γραμμή κάθετα ή οριζόντια και σχεδιασμένη μόνο σε ένα από τα νύχια ή να εναλλάσσεται.

νυχια 2018 σχεδια

 

#8. Ένα χρώμα ανά νύχι

Θα δούμε και φέτος τη μόδα των διαφορετικών χρωμάτων σε όλα τα νύχια του χεριού. Οι παστέλ αποχρώσεις δημιουργούν την αίσθηση μίας παλέτας των χρωμάτων στο μανικιούρ, σε μεταλλικές ή μη υφές.

νυχια 2018 σχεδια

 

#9. Αντίθεση ομοιόμορφων μεταλλικών χρωμάτων

Τα μεταλλικά νύχια είναι εντυπωσιακά, ώστε να μην απαιτούν πολύπλοκα σχέδια για να τονίσουν το μανικιούρ. Την νέα σεζόν θα δούμε αυτήν την τάση με γεωμετρικά σχέδια και με ευθείες γραμμές. Ωστόσο οι αποχρώσεις πρέπει να ανήκουν στην ίδια γκάμα χρωμάτων, ώστε να δημιουργήσουν ένα πιο ομαλό αποτέλεσμα.

νυχια 2018 σχεδια

 

#10. Half moon

Σε αυτό το μανικιούρ τα νύχια θα βαφτούν σε όλη την επιφάνεια, εκτός από το μισοφέγγαρο του νυχιού που πρέπει να μείνει γυμνό. Το βερνίκι μπορεί να είναι χρωματιστό ή σε nude αποχρώσεις αλλά γενικά θα πρέπει να παραμείνει λιτό χωρίς σχέδια.

νυχια 2018 σχεδια

 

#11. Νύχια με λογότυπα

Σε προηγούμενες χρονιές έχουμε δει σχέδια όπως το λογότυπο της Chanel, να γίνονται πολύ δημοφιλή στη διακόσμηση νυχιών. Το 2018 άνοιξη καλοκαίρι, η τάση αυτή θα επιστρέψει αλλά με διαφορετικές λεπτομέρειες. Τώρα το όνομα της μάρκας πρέπει να είναι γραμμένο πλήρως ή να αναγνωρίζεται εύκολα μέσω του λογότυπου ή των χρωμάτων του Brand, πάντα ζωγραφισμένα σε μία τέλεια βάση.

νυχια 2018 σχεδια

 

#12. Λευκό, λευκό, λευκό..

Λευκές λωρίδες, λουλούδια, μικρά γεωμετρικά μοτίβα, σουρεαλιστικά εφέ … Οι τάσεις στα νύχια 2018 για την άνοιξη/καλοκαίρι θέλουν τα γυμνά νύχια να είναι διακοσμημένα με άσπρες πινελιές. Το λευκό επίσης μπορεί να παίξει μόνο του ή να συνοδεύεται από ένα άλλο ισχυρότερο χρώμα, όπως το κόκκινο ή το μπλε για παράδειγμα, ώστε να δημιουργηθούν πιο ευέλικτα και εντυπωσιακά σχέδια.

 

#13. Σχέδια με λουλούδια

Τα σχέδια με τα λουλούδια ή με στοιχεία λουλουδιών όπως φύλλα κλπ, θα τα δούμε να συνεχίσουν να είναι στο προσκήνιο και να μεγαλώνουν μέχρι να καλύψουν μεγάλη επιφάνεια του νυχιού. Για να διατηρηθεί η απλότητα του μανικιούρ, τα λουλούδια θα πρέπει να σχεδιαστούν σε βάση με nude χρώμα ή διαφανές βερνίκι.

νυχια 2018 μοδα

 

14# Μεταλλικά σχέδια σε nude βάση

Για όσους επιθυμούν να έχουν πιο περίπλοκα σχέδια στα νύχια τους, μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας μεταλλικά βερνίκια πάνω σε γυμνή βάση. Οι μεταλλικές πινελιές σε χρυσό ή ασήμι φέρνει επιτήδευση στο μανικιούρ και συνδυάζουν τέλεια, την πολυπλοκότητα με την απλότητα που χαρακτηρίζει αυτήν την τάση του 2018.

νυχια 2018 μοδα

 

#15. Border nails

Στα μονόχρωμα μανικιούρ, αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι ένα σκούρο περίγραμμα ή αλλιώς μία κορνίζα γύρω από τα όρια του νυχιού. Το περίγραμμα μπορεί να γίνει μαύρο ή σε χρώμα που συγκρούεται με εκείνο της βάσης. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί επίσης να φορεθεί και σε γυμνά νύχια.
Σημειώστε ότι αυτό το design μεταφέρεται ως επί το πλείστον σε κοντά νύχια με τετράγωνο σχήμα.

νυχια 2018 μοδα

Ακρυλικά Νύχια 2018. Οι πιο Καυτές Τάσεις του Καλοκαιριού

#16. Πολύχρωμα στις άκρες

Διακοσμήστε τα νύχια σας προσθέτοντας πινελιές χρώματος μόνο στην άκρη. Οι τάσεις στα νύχια 2018 θέλουν το μπλε και το κόκκινο να είναι τα πιο κατάλληλα χρώματα για να δημιουργήσετε αυτό το εφέ, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει περιορισμός χρωμάτων. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι ότι η άκρη δεν πρέπει να ζωγραφίζεται σαν να ήταν ένα πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ, αλλά ως ένας τρόπος για να δημιουργηθούν σχέδια.

νυχια 2018 μοδα

 

#17. Σημεία φωτεινότητας

Μια απλή στρατηγική αλλά με αποτελέσματα 3D, είναι αυτή η τάση που δημιούργησαν κάποιοι από τους σπουδαιότερους nail designers για να δώσουν λαμπερή όψη στο μανικιούρ για το 2018. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμοστεί σε ένα – δύο σημεία του νυχιού λευκό ή μεταλλικό χρώμα ή κάποιο άλλο χρώμα, που να δημιουργεί την ψευδαίσθηση φωτεινότητας που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

νυχια καλοκαιρι 2018

Σχέδια νυχιών για την άνοιξη 2018 που μπορείτε να δοκιμάσετε από τώρα

#18. Γραμμικά σχέδια σε μακριά νύχια

Τα μακριά και στρογγυλά νύχια θα είναι η νούμερο ένα τάση στα σχήματα. Ένα από τα σχέδια που θα χαρακτηρίζουν περισσότερο αυτό το στυλ, θα είναι αυτά των γραμμικών σχεδίων. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε γυμνούς ή παστέλ τόνους σε αυτή την περίπτωση. Η δημιουργικότητα και η προσωπική σας προτίμηση θα είναι η πιο σημαντική.

νυχια καλοκαιρι 2018

 

#19. Γραμμή με μεταλλικά στοιχεία

Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις διακόσμησης των νυχιών. Αυτή η γραμμή μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα μόνο νύχι ή σε όλα, όπως επίσης και σε παστέλ ή έντονα χρώματα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ίσως οι λάτρεις των τολμηρών και διαφορετικών σχεδίων να μην μείνετε ιδιαίτερα ικανοποιημένες, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο.. θα είναι πολύ πιο εύκολο να το φτιάξετε και μόνες σας. Εύκολο να επιτευχθεί και να φανεί πολύ όμορφο με οποιοδήποτε στυλ.

νυχια καλοκαιρι 2018