Οι Ωραιότερες σκιές ματιών για γαλάζια μάτια

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μπλε μάτια μπορούν να είναι εξαιρετικά όμορφα, ειδικά όταν συνδυάζονται με ένα κολακευτικό μακιγιάζ. Είτε είναι ελαφρύ και ψυχρό ή βαθύ και δραματικό, τα μπλε μάτια έχουν τη δύναμη να λάμπουν. Έτσι, αν ψάχνετε για νέα χρώματα σε σκιές ματιών για γαλάζια μάτια, εδώ είναι ένας πλήρης οδηγός για να σας βοηθήσει.

Εκτός από τις συμπληρωματικές αποχρώσεις του χαλκού και τις αποχρώσεων του navy, υπάρχουν πολλά ακόμα εκπληκτικά χρώματα σε σκιές ματιών για γαλάζια μάτια και θα τα δούμε σήμερα.

 

Σκιές ματιών για γαλάζια μάτια

Όταν πρόκειται για την επιλογή της σκιάς ματιών για τα μπλε μάτια, επιλέξτε αποχρώσεις από όλη την χρωματική γκάμα του πορτοκαλί. Αυτές οι ζεστές αποχρώσεις, όπως ο χαλκός, το κοραλί και το χάλκινο, θα είναι πολύ κολακευτικά στα μπλε μάτια σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι και οι πιο ψυχρές αποχρώσεις, όπως μπλε, τυρκουάζ και γκρι / ασημένιο, μπορεί επίσης να προσφέρουν εκπληκτική εμφάνιση στο μακιγιάζ, χάρη στην ικανότητά τους να τα κάνουν εντονότερα.

Δείτε επίσης (Σκιές ματιών για πράσινα μάτια)

 

#1. Φυσικές σκιές ματιών για μπλε μάτια

Μια φυσική σκιά ματιών μπορεί να είναι χρήσιμη για πολλές περιπτώσεις, casual εμφανίσεις, εκδρομές και φορές που θέλετε να τονίσετε μόνο τα χείλη. Ως εκ τούτου, η φυσική εμφάνιση που φαίνεται κολακευτική είναι αναγκαία. Για τις γυναίκες με μπλε μάτια, οι απαλές ματ αποχρώσεις, σε μπεζ και καφέ τείνουν να είναι οι πιο κολακευτικές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα χρώμα που ταιριάζει επίσης στον τόνο του δέρματος σας. Εάν έχετε ψυχρό τόνο δέρματος, σκεφτείτε μια απαλή απόχρωση. Εάν από την άλλη πλευρά η επιδερμίδα σας είναι ζεστή, επιλέξτε έναν θερμότερο π.χ ανοιχτό καφέ.

σκιές ματιών για γαλάζια μάτια

 

#2. Smokey μακιγιάζ για μπλε μάτια

Ένα smokey μάτι είναι ένα διαχρονικό στιλ μακιγιάζ που μπορεί να ταιριάζει σε όλα τα χρώματα των ματιών. Ωστόσο, όταν πρόκειται για μπλε μάτια, η μαύρη σκιά ματιών μπορεί συχνά να φαίνεται υπερβολικά έντονη. Ως εκ τούτου, αν έχετε γαλάζια μάτια, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε ένα πιο κολακευτικό καφέ smokey. Για να το κάνετε αυτό, συνδυάστε τις αποχρώσεις του μπεζ, του χαλκού και της σοκολάτας στα βλέφαρά σας. Στη συνέχεια, τελειώστε το μακιγιάζ με σκούρο καφέ eyeliner και ένα χέρι ή δύο μαύρη μάσκαρα.

σκιές ματιών για γαλάζια μάτια

 

#3. Μπλε σκιές ματιών για γαλάζια μάτια

Εάν θέλετε να ενισχύσετε και να τονίσετε το μπλε των ματιών σας, δεν υπάρχει καλύτερο χρώμα σκιάς ματιών από το μπλε. Για μια εκπληκτική εμφάνιση βράδυ, επιλέξτε αποχρώσεις του navy blue και εφαρμόστε στο άνω και κάτω βλέφαρο. Για μια πιο casual εμφάνιση, σκεφτείτε μία απαλή παστέλ μπλε απόχρωση. Πάνω σε μια γκρι βάση θα δείξει ιδιαίτερα κολακευτικό καθώς και μοντέρνο.

σκιές ματιών για γαλάζια μάτια

 

#4. Μοβ σκιά ματιών για μπλε μάτια

Από τις πιο ωραίες σκιές ματιών για γαλάζια μάτια παρότι πολλές δεν το γνωρίζουν. Την επόμενη φορά που θα βαφτείτε επιλέξτε μοβ χρώμα, μπορεί να φανεί μια εξαιρετική επιλογή. Αυτές οι αποχρώσεις θα τονίσουν το χρώμα των ματιών σας και θα δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

σκιές ματιών για γαλάζια μάτια

 

#5. Ροζ σκιά ματιών για μπλε μάτια

Εάν αναζητάτε ένα κομψό, θηλυκό βλέμμα, η ροζ σκιά ματιών μπορεί αναμφισβήτητα να σας το προσφέρει. Ωστόσο, θα χρειαστεί να επιλέξετε τον σωστό τόνο για το χρώμα των ματιών σας, ώστε να εξασφαλίσετε μια όμορφη εμφάνιση. Αντί να επιλέγετε ελαφριά και δροσερά ροζ παστέλ, τα οποία εφιστούν την προσοχή στην ερυθρότητα και σας κάνουν να φαίνεστε κουρασμένες, επιλέξτε έναν ζεστό ροζ τόνο, όπως τα κοραλί. Τα χρώματα όπως το κοραλί δεν είναι μόνο κολακευτικά για τα άτομα με μπλε μάτια αλλά και μοντέρνα.

σκιές ματιών για γαλάζια μάτια

 

#6. Πράσινη σκιά ματιών για μπλε μάτια

Το πράσινο μπορεί να είναι ένα δύσκολο χρώμα σκιάς ματιών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το δοκιμάσετε. Για να αποκτήσετε αυτό το βλέμμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τη σωστή σκιά. Ενώ οι τολμηρές σμαραγδί αποχρώσεις και οι ζεστοί τόνοι του πράσινου ταιριάζουν σε εκείνες με καστανά μάτια, το τυρκουάζ και το πετρόλ, μπορούν να φαίνονται πανέμορφα στα μπλε μάτια. Τέτοιες αποχρώσεις θα εμβαθύνουν το χρώμα των ματιών σας και θα προσθέτουν μια νότα δροσιάς στην εμφάνισή σας.

σκιές ματιών για γαλάζια μάτια

 

#7. Burgundy για μπλε μάτια

Εάν θέλετε να κάνετε τα μπλε μάτια σας έντονα, επιλέξτε μπορντό σκιές ματιών για γαλάζια μάτια. Το έντονο χρώμα μπορεί να κάνει το μπλε των ματιών σας να μοιάζει πιο ζωντανό και να βγάζει κάθε ψήγμα πράσινου που μπορεί να έχετε. Είναι επίσης το τέλειο χρώμα για μία θεαματική εμφάνιση τη νύχτα και μπορεί να συνδυαστεί με smokey μάτια. Απλά θυμηθείτε να κρατήσετε αυτό το μακιγιάζ ελαφρύ και φωτεινό για να βεβαιωθείτε ότι δεν “κλέινει” το βλέμμα σας.

σκιές ματιών για γαλάζια μάτια