Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018

Τα αξεσουάρ είναι ένας τρόπος για να ολοκληρώσετε και να απογειώσετε ένα σύνολο με τον καλύτερο τρόπο. Προσθέτουν χρώμα, λάμψη και στυλ στο καθημερινό ή επίσημο ντύσιμο. Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 και πως μπορούν να φορεθούν;

Δείτε τις λίστες με τα κοσμήματα και τα υπόλοιπα accessories που ακολουθούν και συνδυάστε τα μοντέρνα και κομψά ρούχα σας, προσθέτοντας μια μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά.

Κορυφαίες τάσεις στα κοσμήματα για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018:
Ποια είναι τα είδη κοσμημάτων που θα φορεθούν την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν; Δείτε τη λίστα με τα top jewelry trends που ακολουθεί και πάρτε ιδέες!

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018

1. Διάφανα κοσμήματα

Οι διαφάνειες και τα διάφανα πλαστικά ρούχα, παπούτσια και τσάντες θα είναι παντού την σεζόν αυτή. Για να ολοκληρώσετε λοιπόν ένα διάφανο σύνολο με τον καλύτερο τρόπο μπορείτε να ακολουθήσετε μια από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που θέλει τα κοσμήματα να είναι διάφανα και πολλές φορές να θυμίζουν σταγόνες νερού.

Τα διάφανα πλαστικά αυτά σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για να συνδυάσετε τα διάφανα PVC ρούχα της εποχής και όχι μόνο. Κρατήστε επίσης μια διάφανη τσάντα, που είναι top trend στις τσάντες για την σεζόν και ολοκληρώστε με ένα διάφανο πλαστικό παπούτσι.

 

2. Κοσμήματα – αρχιτεκτονικά έργα τέχνης

Αισθητή θα κάνουν την παρουσία τους και τα κοσμήματα που θυμίζουν αρχιτεκτονικά έργα τέχνης. Σκουλαρίκια φτιαγμένα από πέτρες και «σύρμα» που δημιουργούν ακανόνιστα εντυπωσιακά σχήματα θα είναι must για την σεζόν. Είτε πιο μακριά είτε πιο μικρά, τα σκουλαρίκια αυτού του τύπου ταιριάζουν υπέροχα με ένα chic φόρεμα.

3. Σκουλαρίκια που θυμίζουν πολυέλαιο και κοσμήματα σε baroque στυλ

τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018

Μια ακόμη λαμπερή ιδέα που παρουσιάστηκε στις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 είναι τα σκουλαρίκια τύπου «πολυελαίου». Πρόκειται για μακριά – βαριά σκουλαρίκια διακοσμημένα με στρας και swarovski που μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με το little black dress σας και να το απογειώσουν, όπως και με οποιοδήποτε λιτό βραδινό ή επίσημο ντύσιμο επιλέξετε.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η επιστροφή του μπαρόκ στυλ στα κοσμήματα. Λαμπερά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και κορώνες ολοκλήρωσαν της στυλιστικές προτάσεις των διάσημων οίκων μόδας στις πασαρέλες της Άνοιξης / Καλοκαιριού 2018. Πρόκειται για αξεσουάρ που συνδυάζουν τις πέτρες, τους πολύτιμους λίθους και τα στρας – swarovski με τον μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο του baroque style που έχει επιβλητικό και πομπώδες ύφος. Τα κοσμήματα αυτά αποπνέουν τον αέρα της εποχής εκείνης και την πολυτέλεια που τα συνοδεύει.

Αν λοιπόν επιλέξετε να φορέσετε κάποιο από τα πολυτελή αυτά κοσμήματα με ένα απλό σύνολο, μπορείτε να τα συνδυάσετε με υπέροχα παπούτσια διακοσμημένα με στρας, swarovski, πέτρες και glitter που αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018.

4. Τεράστιοι κρίκοι

τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018

Οι τεράστιοι κρίκοι σε απλά ή περίτεχνα σχέδια κάνουν δυναμικό come back από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που ταιριάζει σχεδόν με όλα τα ντυσίματα. Φορέστε τους τεράστιους κρίκους με ένα casual σύνολο ή συνδυάστε το με ένα υπέροχο cocktail dress για ένα γάμο, μια βάφτιση ή γενικότερα μια επίσημη και κομψή εμφάνιση.

5. Εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους σκουλαρίκια

Ενδιαφέρον τάση για την εποχή Άνοιξη / Καλοκαίρι θα είναι και τα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους σκουλαρίκια. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε πιο από τα δυο ζευγάρια σκουλαρικιών να φορέσετε ή απλά έχετε μόνο ένα σκουλαρίκι από το ζευγάρι, μπορείτε να κάνετε ένα υπέροχο και μοντέρνο συνδυασμό.

Οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητες. Συνδυάστε λοιπόν σκουλαρίκια με διαφορετικό μήκος, χρώμα, ακόμη και ύφος, δημιουργώντας υπέροχες ιδέες για να φορέσετε το casual ή επίσημο ντύσιμο σας.

6. Πέρλες με Βικτωριανό αέρα

τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018

Σε αντίθεση με τις μοντέρνες και ιδιαίτερες τάσεις στα κοσμήματα για την εποχή έρχονται οι ρομαντικές πέρλες της Βικτvριανής εποχής. Μόνες τους ή σε συνδυασμό με άλλους πολύτιμους λίθους, στρας και swarovski, οι πέρλες θα αποτελέσουν μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018.

Πειραματιστείτε λοιπόν φορώντας τις πέρλες σε σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ, δημιουργώντας ένα υπέροχο ρομαντικό ντύσιμο με φόρεμα, φούστα ή παντελόνι. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε το σύνολο σας με ένα ρομαντικό χτένισμα διακοσμημένο με πέρλες, που είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την σεζόν.

7. Μακριά σκουλαρίκια που φτάνουν κάτω από το ύψος του ώμου

τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018

Μαζί με τα σκουλαρίκια που καλύπτουν όλο το μήκος του λοβού του αυτιού, οι διάσημοι οίκοι μόδας παρουσίασαν τα μακριά σκουλαρίκια που φτάνουν κάτω από τον ώμο. Πρόκειται για εντυπωσιακά κοσμήματα που μπορούν να απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό σύνολο κάνοντας το επίσημο και κομψό.

Σκουλαρίκια διακοσμημένα με στρας, swarovski ή πέτρες, όπως και τα περίτεχνα αρχιτεκτονικά έργα τέχνης. Επιλέξτε τα ιδανικά για το ύφος του ντυσίματος που θέλετε να κάνετε και φορέστε τα!

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πολύ μακριά αυτά σκουλαρίκια ταιριάζουν σε χτενίσματα που αποκαλύπτουν το αυτί. Επιλέξτε λοιπόν ένα ωραίο πιάσιμο, ένα πλάγιο χτένισμα ή ένα slick back και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με εντυπωσιακό τρόπο, αφήνοντας το κόσμημα να φαίνεται.

8. Σκουλαρίκια με κρόσσια και φούντες

τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2018

Τα κρόσσια και οι φούντες αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την εποχή σε όλους τους τομείς. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μην κάνουν την εμφάνιση τους και στον τομέα των αξεσουάρ. Σκουλαρίκια μακριά με φούντες και κρόσσια σε πολύχρωμα σχέδια, αλλά και μονόχρωμες επιλογές θα μπορέσουν να προσθέσουν υπέροχο χρώμα στο σύνολο σας.

Επιλέξτε να φορέσετε το χρώμα της χρόνιας, το ultra violet με ένα total black outfit ή με ένα color block ντύσιμο και κλέψτε τις εντυπώσεις.

9. Βραχιόλια χειροπέδες (όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο)

τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2018

Τα βραχιόλια χειροπέδες κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Μονά ή σε συνδυασμό με περισσότερα παρόμοια ή διαφορετικά βραχιόλια, μπορούν να ολοκληρώσουν το ντύσιμο σας με υπέροχο τρόπο.

Φορέστε τα στις casual εμφανίσεις, αλλά και στις πιο επίσημες και απογειώστε το look σας. Μπορούν να φορεθούν τόσο στον καρπό, όσο και πάνω από τον αγκώνα – στο μπράτσο και να δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά.

Κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, έτσι ώστε να βρείτε το ιδανικό για το γούστο και το στυλ σας.

10. Κοσμήματα με σχοινί που αποπνέουν καλοκαιρινή αύρα

Τόσο την Άνοιξη, όσο και το Καλοκαίρι, τα πλούσια χρώματα και η ανέμελη διάθεση είναι παντού. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μείνουν ανεπηρέαστες και οι τάσεις στα αξεσουάρ. Υπέροχα κοσμήματα για χαλαρές, αλλά και επίσημες εμφανίσεις δημιουργούνται από πολύχρωμα σχοινιά και στολίζονται με πέτρες. Πρόκειται για μια επιλογή κοσμήματος που θα δώσει μια χαρούμενη νότα στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο σας.

11. Χρυσά κοσμήματα

Τα χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ μαλλιών αποτέλεσαν μια από τις κορυφαίες επιλογές των διάσημων οίκων μόδας για τη σεζόν. Σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ και τσιμπιδάκια ή μπαρέτες μαλλιών σε χρυσές αποχρώσεις με περίτεχνα ή απλά σχέδια ολοκλήρωσαν τις προτάσεις των σχεδιαστών με υπέροχο τρόπο.

12. Δαχτυλίδια πανομοιότυπα διακοσμημένα

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα τάση των αξεσουάρ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι αυτή των πολλών πανομοιότυπων δαχτυλιδιών. Ξεχάστε λοιπόν τα μεγάλα και ογκώδη δαχτυλίδια και επιλέξτε να φορέσετε πολλά περισσότερα μικρά ταυτόχρονα σε όλα σας τα δάχτυλα. Πρόκειται για ένα accessories trend που συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και ολοκληρώνει με εντυπωσιακό τρόπο το look σας.

13. Παιχνιδιάρικα κοσμήματα σε τροπικά σχήματα και εμπνευσμένα από την άγρια φύση

Αν πάλι σας αρέσουν τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια κοσμημάτων για τις casual, αλλά και επίσημες εμφανίσεις σας, δοκιμάστε την τάση των τροπικών σχημάτων, φρούτων και των άγριων ζώων. Μπανάνες, γκρέιπφρουτ, πεταλούδες και ότι μπορείτε να φανταστείτε αποτελεί μια υπέροχη παιχνιδιάρικη ιδέα για την εποχή.

14. Βραχιόλια ποδιού

Τα βραχιόλια ποδιού που έκαναν την εμφάνιση τους την δεκαετία του ’90 έχουν γίνει must αξεσουάρ αρκετές σεζόν τώρα και απ’ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να φύγουν σύντομα από την μόδα. Πρόκειται για τα αλυσιδάκια ποδιού με διακοσμητικά στοιχεία που κρέμονται ή για τα βραχιόλια από σχοινί – δέρμα που επίσης αποτελούν ενδιαφέρουσα επιλογή για να διακοσμήσετε τον αστράγαλο σας.

15. Πολλά κολιέ που δημιουργούν επίπεδα

Η επιλογή ενός υπέροχου συνδυασμού με κολιέ που δημιουργούν επίπεδα θα αποτελέσει μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Στολίστε λοιπόν τον λαιμό σας με πολλά κολιέ σε διαφορετικά μήκη μεταξύ τους και εντυπωσιάστε τα πλήθη.

Μια υπέροχη πρόταση είναι να συνδυάσετε πολλά λεπτά αλυσιδάκια διακοσμημένα με υπέροχα σχέδια.

Δείτε περισσότερα στο www.beautetinkyriaki.gr