Γιατί να ψεκάσεις τις μπατονέτες με άρωμα; Plus: 6 beauty hacks που θα αλλάξουν το beauty routine σου!

Υπάρχουν κάποια πράγματα στον κόσμο της ομορφιάς που μας αρέσουν πολύ. Όπως: το να ανοίγουμε σακούλες και να δοκιμάζουμε καλλυντικά (#unboxing) και το να ανακαλύπτουμε διάφορα tips ομορφιάς που μας αλλάζουν την καθημερινή beauty ρουτίνα μας (#beautyhacks).

Σε αυτό το θέμα θα σταθούμε στο δεύτερο part. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με πολλές υποχρεώσεις. Σε αυτό το πλάνο θέλουμε κάτι να διευκολύνει την καθημερινότητά μας και να μας προσφέρει μια ευελιξία όταν, ας πούμε, φεύγουμε από το σπίτι μας στις 8 το πρωί, ξέρουμε πως θα επιστρέψουμε στις 8 το βράδυ, θέλουμε όλο αυτό το διάστημα να μυρίζουμε όμορφα αλλά δεν θέλουμε να κουβαλάμε μαζί μας 150ml extra. Τι κάνουμε; Η απάντηση παρακάτω με μερικά ακόμη υπερφανταστικά beauty hacks, όλα tried and tested!

1. Για να μυρίζεις τέλεια όλη μέρα, πριν φύγεις από το σπίτι ψέκασε μερικές μπατονέτες με το αγαπημένο σου άρωμα και τοποθέτησέ τις σε ένα νάυλον που κλείνει από πάνω.

2.Υπάρχει κάτι κακό με τα πολύ ίσια ή τα πολύ γυαλιστερά μαλλιά (κι όμως!): αν φορέσεις τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου θα διαπιστώσεις ότι γλιστράνε. Ένα trick για να μείνουν στη θέση τους είναι προτού τα απλώσεις στα μαλλιά σου να ψεκάσεις με μια λακ τα τσιμπιδάκια!

3.Τι μπορείς να κάνεις με μια σπασμένη σκιά; Να κάνεις την τέλεια απόχρωση βερνικιού την οποία θα έχεις μόνο εσύ και στην οποία (γιατί όχι;) μπορείς να δώσεις το όνομα που εσύ θες όπως κάνουν τα αγαπημένα σου brands (βλ. Essie, OPI). Πώς το κάνεις; Απλώς προσθέσεις σταδιακά σπασμένη σκιά σε διάφανο βερνίκι και ανακινείς καλά! Για να δεις πώς γίνεται βήμα- βήμα κάνε κλικ εδώ.

4.Αν το βασικό task που έχεις να αντιμετωπίσεις σε σχέση με τις βλεφαρίδες σου είναι η έλλειψη όγκου μπορείς να κάνεις το εξής: πριν απλώσεις μάσκαρα πέρασε από τις βλεφαρίδες σου παιδική πούδρα, ταλκ. Έτσι θα δημιουργήσεις πιο πλούσιο έδαφος και όταν από πάνω βάλεις τη μάσκαρά σου θα δεις πιο έντονο αποτέλεσμα. Σαν να φοράς δύο στενά T-shirt αντί για ένα.

5.Η αγαπημένη σου μάσκαρα βρίσκεται στα τελειώματα ή έχει πήξει; Βάλε σε ένα ποτήρι πολύ ζεστό νερό (ιδανικά θα είναι να είναι από βραστήρα) και βύθισέ την για μερικά λεπτά!

6. Για γυριστές βλεφαρίδες ζέστανε για ελάχιστα δευτερόλεπτα το ψαλίδι το ειδικό ψαλίδι με έναν αναπτήρα ή με ένα σεσουάρ έτσι ώστε να είσαι πιο safe. Η θερμότητα θα λειτουργήσει στις βλεφαρίδες σου ακριβώς και στα μαλλιά σου: θα πάρουν σχήμα ευκολότερα!

7. Στην αγορά υπάρχουν ειδικά προϊόντα χειλιών τα οποία λέγονται lip plumper και είναι για να δίνουν όγκο στα χείλη. Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου αρκεί να ανακατέψεις κανέλα με το αγαπημένο σου balm ή όποιο άλλο προϊόν χειλιών. Η κανέλα προκαλεί υπεραιμία και σου δίνει αυτό το αποτέλεσμα όγκου.