Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα

Είναι πολύ εύκολο αυτήν την εποχή να χάσουμε την ψυχραιμία μας με τόσα προβλήματα που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Μια μείωση μισθού, αυξημένα έξοδα, μια κρίση στη σχέση μας, ένα οικογενειακό πρόβλημα και άλλα πολλά είναι αρκετά για να μας βγάλουν εκτός εαυτού και να μας οδηγήσουν στον πανικό.

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι;

ΚΡΙΟΣ
Είσαι πάντα δυναμική και η αδρεναλίνη βρίσκεται στα ύψη. Είσαι γεννημένη αρχηγός και αντιμετωπίζεις γενναία κάθε κρίση. Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και σώζεις και τους υπολοίπους. Δρας αστραπιαία και ίσως να το απολαμβάνεις κιόλας. Δεν ξέρεις τι σημαίνει ηρεμία γιατί ακόμα και σε νορμάλ στιγμές, εσύ είσαι στην τσίτα.
ΤΙΡ: Αυτό το μήνα, θα χρειαστεί να είσαι αξιόπιστη και λεπτομερής στον επαγγελματικό τομέα. Οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι μια ήρεμη δύναμη που όταν χρειαστεί, αντιμετωπίζει τα πάντα και καθησυχάζει και τους υπολοίπους. Στέκεσαι σαν βράχος στις δύσκολες στιγμές ακόμα και αν μέσα σου, σε τρώει το άγχος. Βρίσκεις πρακτικές και λογικές λύσεις και τις θέτεις σε εφαρμογή. Όταν όλα περάσουν, ηρεμείς και το ρίχνεις στις απολαύσεις. Δεν παραδέχεσαι ποτέ την τρομάρα που πήρες.
ΤΙΡ: Αυτό το μήνα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τις ηγετικές σου ικανότητες. Μείνε δυναμική, αποφασιστική και θα ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Προσοχή στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είναι στον τύπο σου να παρακολουθείς παθητικά τα γεγονότα. Αντιμετωπίζεις τις κρίσεις καθώς σου αρέσει όλη αυτή η κινητικότητα, οι αλλαγές στις καταστάσεις, σου αρέσει να αναλαμβάνεις ρόλους. Έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο βοηθά στη λύση προβλημάτων. Για σένα, η κρίση είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία προς διήγηση.
ΤΙΡ: Αυτό το μήνα, η διπλωματική σου ικανότητα λύνει δυσκολίες. Θα υπάρξουν αλλαγές έστω και μέσα από πιέσεις. Να δέχεσαι και να ακούς τις συμβουλές των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετές φορές στη ζωή σου περνάς κρίση ταυτότητας, αυτοπεποίθησης, ίσως και εμπιστοσύνης προς τους άλλους. Πέρα λοιπόν από τις προσωπικές σου κρίσεις, καλείσαι να αντιμετωπίσεις και τις εξωτερικές και σκέφτεσαι πως το σύμπαν σου παίζει παιχνίδια. Είναι εύκολο να πανικοβληθείς και να το μεταφέρεις και στους άλλους. Η διαίσθησή σου όμως είναι το μεγάλο σου ατού. Σε βοηθάει να λύσεις κάθε πρόβλημα ακόμα και αν εσύ θεωρείς απάνθρωπο και άδικο ότι σου συμβαίνει.
ΤΙΡ: Αυτό το μήνα εφαρμόζεις σχέδια και βγαίνεις από σημαντικά προβλήματα. Οι οικονομικές σου ανάγκες είναι πολλές και ψάχνεις νέες πηγές εσόδων για να βγεις από πιεστικές και δυσβάστακτες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Είσαι γεννημένη αρχηγός, ψύχραιμη και αυτοκυρίαρχη. Διαθέτεις δύναμη και καθαρό μυαλό. Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια σου δεν σου επιτρέπουν να πέφτεις στα μάτια των άλλων, δεν θα κλαφτείς ποτέ, δεν θα καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, δεν θα φτάσεις στην απόγνωση, δεν θα παρακαλέσεις, δεν θα ικετέψεις. Έχεις μάθει να λύνεις τα προβλήματά σου με τη δύναμη του μυαλού σου. Ξεπερνάς τις κρίσεις μόνη σου.
ΤΙΡ: Αυτό το μήνα θα σου δοθούν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που θα σε ενισχύσουν οικονομικά. Απαιτείται οι προθέσεις να είναι ξεκάθαρες. Προσοχή στα έξοδα, σε πιθανές οικονομικές απώλειες καθώς και σε οικονομικές απαιτήσεις από τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι σε μια κρίση είναι αν είσαι εσύ η υπαίτια καθότι είσαι ενοχικό άτομο. Είναι κάτι που σου έρχεται αυτόματα στο μυαλό. Ευτυχώς αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με ψυχρή λογική και πρακτικότητα, σκέφτεσαι και προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Ψάχνεις στο google πώς να αντιμετωπίσεις μια κρίση. Μπορεί να χάσεις χρόνια από τη ζωή σου, στο τέλος όμως τακτοποιείς τα θέματά σου.
ΤΙΡ: Αυτός ο μήνας είναι πολύ δυναμικός. Οι καταστάσεις ξεκαθαρίζουν και βγαίνεις από το τέλμα, απελευθερώνεσαι, θα σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπάς την ισορροπία στη ζωή σου και κάθε κρίση σε αναστατώνει, δεν είναι και το καλύτερό σου. Έχεις την τάση πολλές φορές της αναβλητικότητας και αυτό μπορεί άνετα να σε οδηγήσει σε μια κρίση, είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου μόνη σου. Δεν παίρνεις εύκολα αποφάσεις, δεν πράττεις έγκαιρα. Μένεις παθητική σε σοβαρά θέματα. Αργά ή γρήγορα όμως βρίσκεις τρόπους καθώς και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν.
ΤΙΡ: Αυτό το μήνα κυριαρχεί μια μυστικότητα και μια συνωμοσία. Θα χρειαστεί να επιδείξεις τις οργανωτικές σου ικανότητες και να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές κινήσεις. Δύσκολα τα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν ξέρεις τι σημαίνει κρίση καθώς στη ζωή σου έχεις την ικανότητα να τις προκαλείς και από μόνη σου, έτσι απλά για να δημιουργείται ζωντάνια και αυτό αφορά ειδικότερα τις προσωπικές σου σχέσεις. Επαγγελματικά, ορμάς πάνω στο πρόβλημα και το αντιμετωπίζεις γενναία. Είσαι πολύ δυναμική, διαθέτεις κοφτερό μυαλό και βρίσκεις πάντα τις καλύτερες λύσεις. Στο τέλος ψάχνεις πάντα την αιτία και τον υπαίτιο του προβλήματος.
ΤΙΡ: Αυτό το μήνα, μέσα από κοινωνικότητα και φιλίες, έχεις άριστα αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα. Το φθινόπωρο ξεκινάει καλά και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπάς τις κρίσεις και τις αλλαγές γιατί τις βρίσκεις ενδιαφέρουσες, είναι ένα διάλειμμα στη βαρετή καθημερινότητα, είναι μια πρόκληση για σένα ακόμα και αν πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις υπό πιέσεις. Εξετάζεις τα θέματά σου πολύπλευρα, η ελεύθερη σκέψη και η διαίσθησή σου σε βοηθούν να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Μην ξεχνάμε πως είσαι από τη φύση σου αισιόδοξος άνθρωπος και στα δύσκολα βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό.
ΤΙΡ: Αυτό το μήνα, προετοίμασε τα σχέδιά σου και ανάπτυξε τα πλάνα σου. Διαθέτεις τη δυναμική για αλλαγές στη συνέχεια. Όλα είναι υπέρ σου αν μείνεις σταθερή και δεν επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διαθέτεις δύναμη και αυτοκυριαρχία και μέσα από τις κρίσεις, πιστεύεις πως μπορείς να αρπάξεις ευκαιρίες. Έχεις ανάγκη την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση και μέσα από δυσκολίες, θέλεις να βγαίνεις νικητής. Δεν δείχνεις προς τα έξω τι περνάς αλλά μέσα σου, κυριαρχούν εντάσεις και στρες. Σώζεις πάντα καταστάσεις, δικές σου αλλά και των άλλων καθότι είσαι υπεύθυνο και λογικό άτομο.
ΤΙΡ: Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να βάλεις σε εφαρμογή ιδέες και απόψεις δικές σου αλλά και ανθρώπων που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον ή τον φιλικό σου κύκλο. Έχεις την ικανότητα να κάνεις μια καλή αρχή το φθινόπωρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις την ικανότητα να μην εμπλέκεσαι συναισθηματικά σε μια κρίση και έτσι, χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό σου μυαλό, καταφέρνεις να βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις. Γνωρίζεις πολλά πρόσωπα και πράγματα και ξέρεις πάντα που πρέπει να απευθυνθείς. Η σκέψη σου είναι επινοητική, πέρα από κάθε τι συμβατικό. Αντιμετωπίζεις τα πάντα αρκεί να μην ξεπερνάνε τα όριά σου γιατί δυστυχώς δεν αντέχεις τις πιέσεις και τους περιορισμούς.
ΤΙΡ: Αυτό το μήνα, θα χρειαστεί να προσέξεις τις κινήσεις σου και να μην μιλάς σε άλλους για τα σχέδιά σου γιατί πολύ πιθανό να στα κλέψουν ή να στα αντιγράψουν. Μείνε συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις σου και ειδικότερα αυτές που αφορούν το δημόσιο.

ΙΧΘΥΕΣ
Έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε στηρίζουν, σε συμπονούν και σε αγαπούν και έτσι καταφέρνεις πάντα να επιβιώνεις σε μια κρίση. Η αλήθεια είναι πως μόνη σου δεν θα τα κατάφερνες καθότι πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό και νιώθεις πως καταστρέφεσαι. Πολλές φορές αδυνατείς να βάλεις πρόγραμμα για να λύσεις καθημερινά προβλήματα. Όμως πάντα προσπαθείς, αυτό να λέγεται!
ΤΙΡ: Αυτό το μήνα, οι πλανήτες σε βοηθούν να λύσεις με θετικό τρόπο τα επαγγελματικά σου προβλήματα. Άρπαξε κάθε ευκαιρία για να επωφεληθείς και οικονομικά ως το τέλος της χρονιάς. Μην μιλάς ανοιχτά για τα σχέδιά σου για να μην σου κλέψουν τις ιδέες.