Αποκριάτικες Στολές για Παιδιά! Πως να τις Φτιάξεις Μόνη σου!

Έμειναν λίγες μέρες μέχρι να τελειώσουν οι απόκριες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βρούμε τα καλύτερα αποκριάτικα κοστούμια για τα παιδικά πάρτι. Οι στολές και τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα για να μπορούν τα παιδιά να διασκεδάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για φέτος, αλλά εμείς θα σας προτείνουμε να φτιάξετε μόνες σας κάποιες χειροποίητες στολές για τα παιδιά σας. Για να φτιάξετε μια όμορφη στολή δεν πρέπει να ξεχνάμε το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ που θα μας βοηθήσουν.  Είστε έτοιμοι να δείτε τις καλύτερες αποκριάτικες στολές για παιδιά;

Αποκριάτικες στολές για παιδιά

1. Στολή Μούμια

Οι μούμιες είναι μια κλασική στολή και είναι μία από τις απλούστερες προτάσεις. Είναι πολύ χαριτωμένη και τα παιδιά την αγαπούν. Μπορούμε να αγοράσουμε ή να χρησιμοποιήσουμε χαρτί υγείας με γάζα.

 

2. Στολή φάντασμα

Παρόλο που τα παιδιά φοβούνται τα φαντάσματα, αγαπούν να γίνονται αυτά και να τρομάζουν τους μεγαλύτερους. Είναι μια πολύ εύκολη και οικονομική μεταμφίεση και θα χρειαστείτε μόνο ένα λευκό ύφασμα και μαύρο χρώμα.

3. Αποκριάτικη στολή Frida Kahlo

Για μένα η Frida kahlo είναι ένα από τα καλύτερα κοστούμια και ένα από τα πιο πρωτότυπα. Εύκολο και με πολύ χρώμα, είναι η τέλεια επιλογή για τα κοριτσάκια. Αν έχετε τα ρούχα που να παραπέμπουν σε Frida, το μόνο που θα ζωγραφίσετε είναι το φρύδι.

4. Στολή σκελετός

Αυτό είναι το τέλειο κοστούμι για να γιορτάσουν τις Απόκριες και δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο φαίνεται. Τα παιδιά το αγαπούν και είναι μια πολύ πρακτική φορεσιά ακόμη και για τα μικρά παιδιά. Αν θέλετε να το κάνετε, είναι εύκολο, χρειάζεστε μόνο ένα πουκάμισο, ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Πάνινη Κούκλα: Η πιο Χαριτωμένη Αποκριάτικη Στολή για Μαμά & Κόρη

5. Στολή μάγισσας

6. Αποκριάτικη Στολή Αράχνη

Η στολή αράχνη είναι όμορφη, εύκολη και φανταστική. Είναι ένα είδος poncho όπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας, το σωστό αξεσουάρ και να γίνει τόσο ξεχωριστή.

7.  Αποκριάτικη Στολή Μαλέφισεντ

Είναι ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες. Έχει κατακτήσει τις καρδιές των παιδιών και είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα κορίτσια. (εδώ πως να φτιάξεις τη στολή)