Απίστευτες DIY Συνταγές για Ειδικά εφέ που θα προκαλέσουν Τρόμο!

Έχετε έτοιμη τη στολή των αποκριών; δείτε αυτά τα ειδικά εφέ που μπορείτε να επιτύχετε με προϊόντα από το σπίτι σας για μια τρομακτική εμφάνιση. Αυτό το αποτέλεσμα μας άρεσε, γιατί είναι εύκολο να γίνει και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Για να το αφαιρέσετε απλώς ξεβγάλτε την περιοχή με νερό.

Θα χρειαστείτε:

  • Μαλλί ή κόκκινα νήματα
  • Κόλλα

Ξετυλίξτε το κουβάρι σας και ξεφτίστε μέχρι να δείτε μεμονωμένες ίνες. Τώρα απλώς βάλτε κόλλα όπου θέλετε να βάλετε την ψεύτικη πληγή και κολλήσετε τις ίνες, καλύπτοντας την επιφάνεια εντελώς. Χρησιμοποιήστε ένα μυτερό όργανο για να ρυθμίστε τα νήματα ώστε να μοιάζουν με τις δικές σας φλέβες, προσπαθήστε να ακολουθήσετε το περίγραμμα του χεριού σας. Κάνε το γρήγορα, πριν στεγνώσει.

 

Ψεύτικο δέρμα

Μια φτηνή εναλλακτική λύση για το ψεύτικο λατέξ είναι από φυσικά συστατικά που δεν βλάπτουν το δέρμα σας και δεν προκαλούν ενόχληση όπως κάποια πλαστικά προϊόντα.

Τα υλικά είναι:

  • 6μισή κουταλιές της σούπας αλεύρι ταπιόκας, επίσης γνωστό ως αλεύρι μανιόκας
  • 1 φλιτζάνι κρύο νερό
  • Βάση μακιγιάζ

Ανακατέψτε το αλεύρι ταπιόκας με το νερό σε μια κατσαρόλα (μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα υγιεινής διατροφής), μέχρι να διαλυθεί. Μην σταματήσετε να ανακατεύετε γιατί θα δημιουργηθούν σβόλοι. Προσθέστε το make up για να δώσετε το χρώμα του δέρματος σας. Βάλτε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να αρχίσει να κολλάει, περίπου δύο λεπτά. Αποσύρετε το έξω από τη φωτιά και έχετε το ψεύτικο σας δέρμα φτιαγμένο στο σπίτι.

Οι χρήσεις του ψεύτικου δέρματος είναι πολλές, εξαρτάται από τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να το βάλετε σε ένα από τα μάτια σας για να φανεί ότι έχετε μόνο ένα, μπορείτε να το εφαρμόσετε ως πληγή, να τροποποιήσετε τα αυτιά σας κ.λπ.

Photos: http://www.instructables.com

Ψεύτικο αίμα

Ένα τρομακτικό αποκριάτικο μακιγιάζ που πραγματικά φοβίζει, δεν είναι εφικτό χωρίς ψεύτικο αίμα. Σας λέμε πώς να το κάνετε με συστατικά που θα το κάνουν πραγματικά αληθινό. Επιπλέον, είναι βρώσιμο και μυρίζει πολύ καλά.

Τα συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι:

  • 4 κουταλιές της σούπας σοκολάτας
  • Κόκκινο χρώμα τροφίμων
  • 1 κουταλιά της σούπας στιγμιαίου καφέ αλεσμένο
  • Κορν φλάουρ (ή αλεύρι)

Ανακατέψτε το σιρόπι σοκολάτας, το χρώμα τροφίμων και τον στιγμιαίο καφέ. Εάν το μείγμα είναι πάρα πολύ παχύ προσθέστε νερό. Αν είναι πολύ υγρό, προσθέστε κορν φλάουρ ή αλεύρι. Όσο περισσότερο καφές προσθέτετε, τόσο περισσότερο θα φαίνεται σαν αποξηραμένο αίμα και θα φανεί καλό γύρω από ψεύτικες πληγές.