Ακρυλικά Νύχια 2018. Οι πιο Καυτές Τάσεις του Καλοκαιριού

Εκτός από τις γενικές τάσεις των νυχιών που μιλήσαμε σε προηγούμενα άρθρα (δείτε εδώ), θα μιλήσουμε και για μία συγκεκριμένη κατηγορία. Θα δούμε τι προστάζει η μόδα στα ακρυλικά νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι. Όπως παρακολουθήσαμε στην εβδομάδα μόδας τα ακρυλικά νύχια που εμπνεύστηκαν κορυφαίοι nail designers είναι άκρως εντυπωσιακά και θα τα υποδεχτούμε με ανυπομονησία.

Glossy μαύρα νύχια, με λαμπερές ημιπολύτιμες πέτρες, παρουσίασε ο Philipp Plein, ενώ η cnd δημιούργησε για τον οίκο the blonds, μοναδικά σχέδια επίσης στολισμένα με πέτρες αλλά και ιδιαίτερα prints. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η συνεργασία του CND Design Lab με Libertin, με τα 3-D σχέδια στα ακρυλικά νύχια 2018 που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ακρυλικά Νύχια 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι

 

#1. Φωτιά από κρύσταλλο

Αν σας αρέσουν τα νύχια με μοτίβα της φωτιάς, θα αγαπήσετε αυτή την τάση που απευθύνεται στα ακρυλικά νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι. Αυτά τα ψεύτικα νύχια δημιουργούν ένα εφέ κρυστάλλου, σε συνδυασμό με ένα ημιδιαφανές χρώμα της φωτιάς. Οι πινελιές της φλόγας με κίτρινο χρώμα στο άκρο του νυχιού, θα παγιδευτούν στο ακρυλικό δημιουργώντας ένα πιο φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ακρυλικά νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

 

#2. Άκρες με κοσμήματα

Μπορεί να μην είναι το πιο πρακτικό μανικιούρ, αλλά σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο επιβλητικά του καλοκαιριού. Η τάση αυτή απευθύνεται μόνο στο ακρυλικό μανικιούρ, ώστε να χρησιμοποιηθούν ισχυρές κόλλες για να κρατηθούν τα κοσμήματα στη θέση τους..

ακρυλικά νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

 

#3. Νύχια με εφέ δαντέλας

Για τη δημιουργία της δαντέλας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κοσμήματα που θα βοηθήσουν στο σχεδιασμό. Αντίθετα με τα προηγούμενα χρόνια, αυτό το σχέδιο στα ακρυλικά νύχια 2018, θα εμφανίζεται μόνο σε πολύ μακριά νύχια.

ακρυλικά νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

 

#4. Nail design με πολύτιμες πέτρες & λουλούδια.

Τα σχέδια στα ακρυλικά νύχια 2018 δεν θα είναι αποτέλεσμα πολύχρωμων μοτίβων, αλλά μάλλον στρατηγικά τοποθετημένων φωτεινών και πολύχρωμων πετρών. Η βάση θα είναι κατά κάποιο τρόπο διαφανής ή σε πολύ απαλές παστέλ αποχρώσεις, με διακριτικά leopard prints που τα στολίζουν πέτρες και λουλούδια.

ακρυλικά νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

 

#5. Στολισμένα με μικροσκοπικά αντικείμενα

Την έβδομη συνεργασία της με τον Johnson Hartig, συμπλήρωσε ή τολμηρή CND. Παρουσίασε μακρύ ακρυλικό μανικιούρ, στολισμένο με μικροαντικείμενα. Χρησιμοποίησε παραμάνες, κρυστάλλους Swarovski και κάψουλες χαπιών. Αυτό όμως που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, ήταν τα χειροποίητα κρανία πτηνών που πάνω στα νύχια που έμοιαζαν σαν αρχαία φυλακτά.

ακρυλικά νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι