5+1 Τρομακτικά Μακιγιάζ για τις Απόκριες

Το τέλος των αποκριών πλησιάζει και είναι ώρα τώρα να επιλέξετε το κοστούμι που θα φορέσετε, αλλά και ένα από τα πιο τρομακτικά μακιγιάζ για τις απόκριες που ετοιμάσαμε για σας. Δεδομένου ότι τα αποκριάτικα μακιγιάζ είναι καμιά φορά το πιο σημαντικό για να κάνουν τη διαφορά, θα πρέπει η εμφάνιση σας να είναι σκοτεινή και τρομακτική αλλά εξίσου διασκεδαστική, για να επιτευχθεί ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Τρομακτικά μακιγιάζ για τις Απόκριες

#1. Cheshire Cat Μακιγιάζ γάτας για τις αποκριές

 τρομακτικά μακιγιάζ για τις Απόκριες

Η γάτα Cheshire από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων δεν είναι  διαβολική, ούτε η κακή της ιστορίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το χαμόγελό της σε μια σκοτεινή, κρύα νύχτα δεν μας αφήνει μια ανατριχίλα. Δεν χρειάζεται να φοράτε κοστούμι γάτας για να επιτύχετε το τρομακτικό βλέμμα. Το μονίμως ανοιχτό χαμόγελο της περιφρόνησης, είναι το μόνο που χρειάζεται για να μετατρέψει το γλυκό σας πρόσωπό σε ανατριχιαστικό. Αν σας αρέσει η υπερβολή, μπορείτε επίσης να ζωγραφίσετε τα μεγάλα πράσινα μάτια της γάτας στα βλέφαρά σας.

 

#2. Μακιγιάζ Σπασμένη κούκλα

 τρομακτικά μακιγιάζ για τις Απόκριες

Αν θέλετε μια πιο θηλυκή αμφίεση με τρομακτική εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε το μακιγιάζ σπασμένη κούκλα στη λίστα σας. Στο διαδύκτιο θα βρείτε άπειρα βιντεάκια.

 

#3. Ανάποδο μακιγιάζ προσώπου

 τρομακτικά μακιγιάζ για τις Απόκριες

Για να επιτύχετε επίσης ένα make-up τρόμου δεν είναι υποχρεωτικό να βάλετε πολύ αίμα ή να δημιουργήσετε ρωγμές και ουλές στο προσωπό σας. Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση ενός προσώπου ανάποδα στο δικό σας πρόσωπο. Αυτό το τρικ του μακιγιάζ μπορεί να είναι απλό, αλλά θα οργιάσει το μυαλό των φίλων σας, διότι παραπέμπει σε σέξι βαμπιρίνες.

 

#4. Τρομακτικό βλέμμα

Εάν δεν έχετε το ταλέντο ή τα προϊόντα που χρειάζονται για να κάνετε τα τρομακτικά μακιγιάζ για τις απόκριες ρεαλιστικά και πολύπλοκά, σας προτείνουμε μία άλλη ιδέα: λευκούς φακούς επαφής. Σε αντίθεση με τους κοινούς φακούς που αλλάζουν μόνο το χρώμα της ίριδας του ματιού, αυτοί οι φακοί καλύπτουν όλο το μάτι και λευκαίνει χωρίς ανικανότητα όρασης. Επειδή αυτό είναι το εντυπωσιακό στοιχείο στο μακιγιάζ, μπορείτε να παρασυρθείτε στο μακιγιάζ του προσώπου και να φτιάξετε ένα δέρμα με μια αχνή σκιά θανάτου.

 

#5. Αποκριάτικο μακιγιάζ Διάβολος

 τρομακτικά μακιγιάζ για τις Απόκριες

Αν θέλετε να μείνετε μέσα στο θέμα του φόβου, έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε το σαγηνευτικό και θηλυκό αποκριάτικο μακιγιάζ του διαβόλου.

 

#6. Αποκριάτικο μακιγιάζ κλόουν δολοφόνος

 τρομακτικά μακιγιάζ για τις Απόκριες

Εμπνευσμένο από την επιτυχία της  ταινίας “it” και τον συχνό φόβο πολλών ανθρώπων στους κλόουν. Αυτό είναι ένα από τα πιο τρομακτικά μακιγιάζ για τις που μπορείτε να επιλέξετε. Είναι απλό να το ζωγραφίσετε, αλλά είναι πιο επιβλητικό από ότι άλλα πιο περίπλοκα.