Υπέροχα ασπρόμαυρα outfits για να είσαι η πιο στυλάτη στο γραφείο!

Το καθημερινό άγχος για το τι θα βάλεις στο γραφείο μπορεί για λίγο να υποχωρήσει, αφού σου βρήκα τα πιο μοντέρνα ασπρόμαυρα outfits που θα σε κάνουν να δείχνεις στυλάτη και chic κάθε μέρα!

Οι άνθρωποι κρίνουμε συχνά τους άλλους από το ντύσιμο τους, καθώς είναι ένας μοναδικός τρόπος έκφρασης για τον καθένα. Όταν πρόκειται όμως να πάμε στη δουλειά είναι απαραίτητα να ντυνόμαστε σε επαγγελματικό και σοβαρό ύφος.

Επειδή ως γυναίκες αντιμετωπίζουμε αρκετά θέματα ήδη στην εργασίας μας, δεν χρειάζεται να υπονομεύουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μας με άστοχα outfits, αλλά συγχρόνως θα πρέπει να είμαστε κομψές και στιλάτες για να νιώθουμε υπέροχα και να βγάζουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό.

Καθώς το άσπρο και το μαύρο εξ’ ορισμού είναι ασφαλείς επιλογές επέλεξα να κάνω μια λίστα με outfits σε αυτά τα χρώματα. Βέβαια, επειδή το ασπρόμαυρο δεν χρειάζεται να είναι βαρετό, σου βρήκα μερικές ιδέες που είναι στιλάτες αλλά και chic ταυτόχρονα. Βρες το δικό σου αγαπημένο outfit παρακάτω!

Φούστες

Μια φούστα σε Α γραμμή με γεωμετρικά σχήματα και τα barely there ψηλά τακούνια σου είναι μια καλή επιλογή. Συνδύασε τα με μαύρο απλό τοπ και ένα λευκό φάκελο.

 

 

Στο ίδιο ύφος μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια τσάντα φάκελο σε απόχρωση ταμπά για να κάνεις πιο κλασικό το outfit σου. Πρόκειται για ένα από τα πιο μοντέρνα ασπρόμαυρα outfits, καθώς η φούστα με λεπτομέρειες από αφηρημένα σχέδια είναι η απόλυτη τάση.

 

 

Αν είσαι μικροκαμωμένη τότε μια φούστα με όγκο είναι ιδανική για εσένα. Προτίμησε οριζόντιες ρίγες και ένα λευκό εφαρμοστό μπλουζάκι. Μην ξεχάσεις τις αγαπημένες σου γόβες για κανένα λόγο!

 

 

Επίλεξε ένα μαύρο πουκάμισο και μια λευκή φούστα σε ίσια γραμμή για ένα κλασικό look και τόνισε τη μέση σου με μια λεπτή μαύρη ζώνη. Τα χρυσά αξεσουάρ θα κάνεις την εμφάνιση σου πιο λαμπερή γι’αυτό ένα διακριτικό μενταγιόν σε ανοιχτό λαιμό θα είναι ότι πρέπει.

 

 

Παντελόνια

Με ένα τέτοιο ασπρόμαυρο κουστούμι με γεωμετρικά σχέδια, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Φόρεσε τις αγαπημένες σου μαύρες γόβες και ένα λευκό πουλόβερ. Η απλότητα είναι το κλειδί στην εμφάνιση αυτή.

 

 

Διαφορετικά διάλεξε ένα μαύρο κουστούμι και δώσε έμφαση σε λεπτομέρειες όπως οι λευκές γόβες και το ριγέ πουκάμισο.

 

 

Από τα πιο μοντέρνα ασπρόμαυρα outfits που βρήκα είναι αυτό το κλασικό ντύσιμο με μαύρο cigarette παντελόνι και μαύρες γόβες. Η εμφάνιση γίνεται εξαιρετικά εντυπωσιακή με το καρό σακάκι, το λευκό μακρύ παλτό με μαύρες λεπτομέρειες στις τσέπες και στα μανίκια και την εύχρηστη μεγάλη τσάντα χειρός.

 

 

To κλασικό αυτό outfit συμπληρώνεται από το πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό ή αλλιώς pussy bow όπως λέγεται και προσδίδει φινέτσα και στιλ στην εμφάνισή σου.

 

 

Για τις κοπέλες που είναι ψηλές και εύσωμες αυτό το στυλ είναι ιδανικό καθώς μπορείς να είσαι κομψή και στιλάτη χωρίς να χρειάζεται να φορέσεις τακούνια αλλά τα άνετα ίσια σου παπούτσια. Επίσης, η παντελόνα σε κάνει να δείχνεις πιο λεπτή και τονίζει τη σιλουέτα σου.