Τρία πράγματα που μια Γαλλίδα δεν φορά ΠΟΤΕ τον Χειμώνα

Είναι γνωστό ότι οι Παριζιάνες φημίζονται για την “ενσάρκωση” της απόλυτης κομψότητας. Εκτός, όμως, από το know how για να πετύχεις το french-chic στυλ που αγαπάς, είναι εξίσου σημαντικό να ξέρεις και τα τρία dont’s στο χειμερινό ντύσιμο κάθε Γαλλίδας.

Η blogger Deborah Reyner Sebag του The Daily Deb αποκαλύπτει τα τρία κομμάτια που οι Γαλλίδες δε φορούν ποτέ κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Hiking boots

“Οι Γαλλίδες προτιμούν, γενικά, πιο θηλυκά παπούτσια. Αν, όμως, θέλεις να φορέσεις μποτάκια πεζοπορίας στην καθημερινότητα σου, κάνε τα να φαίνονται περισσότερο glamorous – δηλαδή, συνδυάζοντάς τα με cigarette παντελόνι και λεοπάρ πανωφόρι”.

Statement κάλτσες

“Όλες φοράμε κάλτσες (αυτό είναι δεδομένο), αλλά οι Γαλλίδες προτιμούν διακριτικά και basic χρώματα, όπως μαύρο, γκρι ή μπλε. Μερικές φορές, βέβαια, θα πουν “ναι” και σε ιδιαίτερες υφές όπως το lurex για ένα πιο fashionable αποτέλεσμα”.

Λευκές τσάντες

“Αν και είναι trending now, είναι πραγματικά τόσο εύκολο να καταστραφούν – γι’αυτό και τείνουν να “επενδύουν” σε μαύρες τσάντες. Το πιθανότερο είναι ότι δε θα δεις λευκή τσάντα στο Παρίσι…”.