Οι 6 Top Τάσεις στα Γυναικεία Παπούτσια 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι

γυναικεία παπούτσια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

Μπορεί οι θερμοκρασίες να είναι ακόμα χαμηλές όμως υπάρχει κάτι που μπορούμε να προβλέψουμε από τώρα για τις ηλιόλουστες μέρες: τις top τάσεις στα γυναικεία παπούτσια 2018 άνοιξη καλοκαίρι. Για την απερχόμενη ανοιξιάτικη σεζόν οι τάσεις φέρνουν χρώμα, χαρακτήρα και φωτεινά χαρακτηριστικά και μία νοσταλγία να τα αποκτήσουμε σύντομα.

6 Top Trends: Γυναικεία παπούτσια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

#1. Χρώμα στα παπούτσια

γυναικεία παπούτσια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

Τα χρώματα μόδας που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν ισχύουν και για τα παπούτσια. Λεβάντα, κίτρινο, φωτεινό κόκκινο και η μεθυστική απόχρωση του almost mauve είναι από τα κυριότερα χρώματα που είδαμε στις τάσεις των γυναικείων παπουτσιών 2018 άνοιξη καλοκαίρι.

#2. Western trend

Παπούτσια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

Ω ναι, ήρθε η ώρα. Οι μπότες Cowboy και Western έρχονται επισήμως πίσω, και οι σχεδιαστές μας χαλαρώνουν στην ιδέα αυτή με στυλ που κυμαίνονται από παραδοσιακά μέχρι πιο μοντέρνα. Αν αυτές τα παπούτσια σας θυμίζουν κάτι από πολύ παλιά, οι collections των Tibi και Dorateymur είναι εδώ για να σας συναντήσουν κάπου στη μέση.

#3. Φόρεσέ τα με κάλτσες

Παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2018

Αναφερόμαστε στα ψηλοτάκουνα πέδιλα όπου αυτό το στυλ συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες τάσεις μόδας του 2018. Αν ακόμα δεν έχεις δοκιμάσεις αυτό το ύφος ήρθε η ώρα να το κάνεις γιατί οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας το ανέδειξαν στα fashion weeks.

#4. Sporty spice

γυναικεία παπούτσια 2018 άνοιξη καλοκαίρι
Fendi, Marc Jacobs, MSGM

Μια γεύση από sporty style κυριαρχεί σε όλους τους τύπους γυναικείων παπουτσιών για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2018. Από τώρα, μπορείς να εφαρμόσεις αυτό το trend σε ψηλοτάκουνα και αργότερα να το εντάξεις στα flat παπούτσια. Το αθλητικό στυλ θριαμβεύει  τα τελευταία χρόνια και ναι! υπάρχει τρόπος να το φορέσεις ακόμα και όταν δεν αθλείσαι.

#5. Crystal clear

γυναικεία παπούτσια 2018 άνοιξη καλοκαίρι
Alexander Wang, Fenty Puma by Rihanna, Prabal Gurung

Είναι το γνωστό naked shoe trend που εφαρμόζεται σε στο ίδιο το παπούτσι ή στα τακούνια του.  Ενώ οι σχεδιαστές όπως Alexander Wang και Oscar de la Renta επέλεξαν μια πιο παραδοσιακή μορφή της τάσης, άλλοι επεκτάθηκαν σε νέες διαδρομές, σχήματα τακουνιού και τεχνικές strapping. Οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξετε, αυτή η τάση θα αγαπηθεί πολύ το 2018..

#6. Glitter shoes

Παπούτσια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

Και ορίστε κάτι που είχαμε αφήσει από καιρό. Οι σχεδιαστές θέλησαν να μας υπενθυμίσουν ότι υπάρχει και αυτό το  κομμάτι μόδας που πάντα επιστρέφει. Στις εβδομάδες μόδας έστειλαν αστραφτερά, γκλιτεράτα παπούτσια με εκπληκτικά προσιτά στυλ: γόβες, πέδιλα, πλατφόρμες, μπότες και πολλά άλλα. Πάρε μια ιδέα από τα λαμπερά γυναικεία παπούτσια 2018 άνοιξη καλοκαίρι!