Ταμπά: Το χρώμα για τις πιο σικάτες εμφανίσεις σου

Ο χειμώνας προστάζει κρύα και σκούρα χρώματα στα ρούχα και τα outfits μας γίνονται συνήθως μονότονα. Εδώ σου προτείνω συνδυασμούς για να φορέσεις το ταμπά χρώμα και να δώσεις ένα πιο γήινο και ανοιχτό τόνο στο ντύσιμο σου.

Το ταμπά έρχεται σε διαφορετικές αποχρώσεις και υφάσματα, δίνοντας σου αμέτρητες επιλογές για το καθημερινό σου ντύσιμο. Είναι διαχρονικό και κλασικό χρώμα και μπορείς να το συνδυάσεις με πολλούς τρόπους καθώς θεωρείται σχετικά βασικό στην παλέτα της μόδας.

Μπορείς να το φορέσεις σε μπλούζες, παντελόνια, φούστες αλλά και παλτό, με τα τελευταία να έχουν την τιμητική του φέτος. Δες λοιπόν πως να ενσωματώσεις και εσύ την τελευταία τάση στις αποχρώσεις των χειμερινών ρούχων στο δικό σου ντύσιμο παρακάτω.

Παλτό

 

 

 

 

Το παλτό σου σε ταμπά απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με σκούρα χρώματα και να φορέσεις ένα μαύρο μπλουζάκι ή ακόμα και να δημιουργήσεις ένα total black outfit που θα φωτίσεις με αυτό το παλτό.

Μπορείς να φορέσεις αρκετά καθημερινά ρούχα, όπως ένα λευκό t-shirt ή ένα απλό τζιν και να αναβαθμίσεις το ντύσιμο σου με το ταμπά παλτό. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα κομμάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους και να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Ανάλογα με το ύψος σου μπορείς να βάλεις κάτι πιο μακρύ αν είσαι ψηλή και θέλεις να τονίσεις τη σιλουέτα σου, ενώ αντίθετα για μικροκαμωμένες κοπέλες ένα παλτό με μήκος ως το γόνατο είναι το ιδανικό.

Παντελόνι

 

 

 

 

Σε παντελόνι η ταμπά απόχρωση είναι ιδανική, καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με φωτεινά αλλά και σκούρα χρώματα. Φτιάξε μοναδικά στιλ βάζοντας λευκό ή κυπαρίσσι μπλουζάκια ή διάλεξε κάτι πιο κλασικό σε μαύρες αποχρώσεις.

Οι παντελόνες είναι μια καλή επιλογή για όσες κοπέλες είναι αρκετά ψηλές και μπορούν να φορεθούν με ίσια παπούτσια για ένα άνετο και στιλάτο ντύσιμο. Για τις πιο μικροκαμωμένες κοπέλες ένα κοντό ταμπά παντελόνι με κλασικές μαύρες γόβες θα είναι μια φανταστική επιλογή.

Μπλούζα

 

 

 

 

 

Οι μπλούζες σε ταμπά χρώμα είναι ένα πασπαρτού κομμάτι που μπορούμε να βάλουμε όλες τις ώρες της ημέρας. Ταιριάζουν στις περισσότερες από εμάς και αναδεικνύουν κάθε outfit!

Μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου ταμπά μπλουζάκι με μαύρο ή λευκό απλό τζιν. Οι φούστες θα είναι η ιδανική λύση για όσες κοπέλες προτιμούν να τονίζουν τα πόδια τους ενώ ενά κοντό μπλουζάκι σε ταμπά αποχρώσεις θα είναι φανταστικό με μια φαρδιά παντελόνα. Ότι και να διαλέξεις θα έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Tip: Επίλεξε αποχρώσεις του ταμπά που ταιριάζουν στο χρώμα του δέρματος και των μαλλιών σου. Για σκουρόχρωμες επιδερμίδες η πιο βαθιές αποχρώσεις του ταμπά είναι ιδανικές ενώ για ξανθιές κοπέλες προτιμούνται οι πιο ανοιχτοί χρωματισμοί.