Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα με σπιρουλίνα Σερρών και άλλα συμπληρώματα διατροφής Korres

Προστατέψτε τον οργανισμό σας τις περιόδους που βρίσκεστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και νιώθετε κούραση, κόπωση, αδύναμο ανοσοποιητικό. Αν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με δυναμισμό που να μην φθίνει στη διάρκεια της ημέρας, ενισχύοντας τον οργανισμό σας, αγοράστε τα παρακάτω συμπληρώματα διατροφής που σας προτείνουν οι ειδικοί φαρμακοποιοί του i-cure.

Σπιρουλίνα Σερρών σε δύο προϊόντα για να διαλέξετε

Η σπιρουλίνα συμπληρώνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός. Αναπληρώνει με φυσικό τρόπο τα συστατικά που μπορεί να χρειάζεστε από την έλλειψη φρούτων και τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου. Πολλές είναι οι μελέτες με τις ευεργετικές ιδιότητες της σπιρουλίνας όπως είναι η αύξηση των επιδόσεων σε περιόδους πνευματικής έξαρσης, η απώλεια του σωματικού βάρους, η υποστήριξη του γυναικείου οργανισμού κατά την εμμηνόρροια ή την εγκυμοσύνη αλλά και η αποτελεσματική πρόληψη ιώσεων.

Σπιρουλίνα Σερρών

Από Korres βρείτε την σπιρουλίνα 1+1 Δώρα από τη Νιγρίτα Σερρών, ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού κατά τη λήψη της. Θεωρείται από τις καλύτερες παγκοσμίως.

Εναλλακτικά βρείτε την Protonex Ελληνική Bio Spirulina, μαζί με ιπποφαές για να μπορέσετε να δώσετε ολοκληρωμένη ώθηση στον οργανισμό σας. Ένας συνδυασμός που μπορεί να σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε σε περιόδους που νιώθετε εξαντλημένοι.

Συμπληρώματα διατροφής Βιταμίνη C με Εχινάτσια

Συμπληρώματα διατροφής Βιταμίνη C με Εχινάτσια

Η εχινάτσια χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την πρόληψη του κρυολογήματος. Συμβάλλει στην τόνωση που οργανισμού και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, θεραπεύοντας πλήθος ασθενειών. Η βιταμίνη C συμβάλλει στην απορρόφηση του φυλλικού οξέος, ενώ τα μέταλλα που περιέχει βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Βρείτε από εδώ το συμπλήρωμα βιταμινών του Korres.

Προασπίστε την υγεία σας και βρείτε συμπληρώματα διατροφής Korres και όλα τα brands από το ηλεκτρονικό φαρμακείο στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Υγεία, ομορφιά, ευεξία με ταμπλέτες και αναβράζοντα δισκία.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure.gr και ξεκινήστε τις onine αγορές σας!