Ολόσωμες φόρμες και παντελόνες για casual και επίσημες εμφανίσεις

Ολόσωμες φόρμες και παντελόνες για casual και επίσημες εμφανίσεις

Και κομψές και άνετες…νομίζετε ότι δεν γίνεται; Κι όμως από τότε που ήρθαν στην μόδα οι ολόσωμες φόρμες και παντελόνες αυτά τα δύο συνδυάζονται τέλεια.

Η ολόσωμη φόρμα, το γνωστό jumpsuit, αποτελεί ένα από τα must have κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας τόσο τους χειμερινούς όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι sexy και τονίζει τις καμπύλες σας ανάλογα με το στυλ της. Οι παντελόνες από την άλλη συνήθως φαρδιές, είναι πολύ εντυπωσιακές και πολύ in fashion σε σχέση με ένα απλό φόρεμα.

Φορέστε τις με ψηλοτάκουνα και τα σωστά αξεσουάρ και μέσα σε 5 λεπτά είστε έτοιμες να πάτε από το γραφείο μέχρι μία ιδιαίτερη περίσταση ή γάμο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πριν την αγοράσετε αποφασίστε με βάση το σωματότυπο σας για να φαίνεστε πιο θελκτικές και αδύνατες. Για παράδειγμα εσείς που έχετε περιφέρεια επιλέξτε μία πιο χαλαρή γραμμή, όπου το κάτω μέρος είναι σε στυλ παντελόνα.

Είδαμε μερικές κλασικές ολόσωμες φόρμες και αρκετές εναλλακτικές προτάσεις από παντελόνες σε βελούδο που φοριούνται πολύ τώρα τον χειμώνα.

Ολόσωμη φόρμα για επίσημες περιστάσεις

Ολόσωμη Φόρμα cropped δαντέλα

Για τις επίσημες περιστάσεις, επιλέξτε μία κομψή ολόσωμη φόρμα από δαντέλα που κολακεύει κάθε σιλουέτα. Προσθέστε μερικά αξεσουάρ για να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνιση και συνδυάστε την με την κατάλληλη γόβα.

Βρείτε εδώ την ολόσωμη cropped φόρμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και V άνοιγμα στην πλάτη. Το ζωνάκι με φούντα θα κάνει τη διαφορά!

Ολόσωμη φόρμα για casual εμφανίσεις

Ολόσωμη Φόρμα κρουαζέ

Μία πιο άνετη και χαλαρή φόρμα είναι κατάλληλη για casual εμφανίσεις με στυλ! Επιλέξτε την ολόσωμη κρουαζέ φόρμα με τοπ δέσιμο στην πλάτη και μανίκια ¾ που μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες στους δρόμους της πόλης. Αποκτήστε την εύκολα και γρήγορα σε ένα φωτεινό μπλε.

Κομψή με τα κατάλληλα αξεσουάρ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάρ! Στόχος είναι να αναδείξουν το ρούχο, γι’ αυτό επιλέξτε με βάση αυτό και μην φορτώνεστε με περιττά αξεσουάρ.

Παντελόνες με βάση το βελούδο

Εμπριμέ παντελόνα από βελούδο

Floral παντελόνα για πολύ τολμηρές γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν κάτι το ιδιαίτερο!

Παντελόνα από βελούδο

Πιο σταθερή επιλογή, η μαύρη βελουτέ παντελόνα που θα αγαπήσετε να φοράτε!