Οι Τάσεις στα Μαλλιά Άνοιξη Καλοκαίρι 2018

Είστε έτοιμες να υποδεχθείτε τις νέες τάσεις στα μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2018; Αυτό είναι το σωστό μέρος και το σωστό άρθρο για να ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις στα χτενίσματα των μαλλιών που θα φέρει η άνοιξη. (nail trends 2018)

Η εβδομάδα μόδας έχει τελειώσει, οι προτάσεις των σχεδιαστών έχουν ολοκληρωθεί και έτσι έχουμε περάσει στη δεύτερη φάση των τάσεων που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στις πασαρέλες για τη νέα σεζόν.  Συνήθως οι τάσεις που βλέπουμε στα catwalks είναι υπερβολικές και δύσκολο να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι περισσότεροι από τους σχεδιαστές αποφάσισαν να δημιουργήσουν εύκολα και φυσικά χτενίσματα που μπορούν να εφαρμοστούν στην πραγματική ζωή.

Οι Τάσεις στα Μαλλιά Άνοιξη Καλοκαίρι 2018

 

#1.  Braids/Πλεξούδες

Ποτέ δεν θα κουραστείτε με τις πλεξούδες όσα χρόνια και αν τις βλέπετε. Αυτά τα περίπλοκα χτενίσματα προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες και διαφορετικά στυλ ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας. Είναι εφικτό να τις υιοθετήσετε στην καθημερινότητα σας και γιαυτούς τους λόγους ανήκουν στις δημοφιλέστερες τάσεις.

Τις είδαμε σε διαφορετικά στυλ, mohawk, ρομαντικές, δυναμικές (του boxer), κλασσικές, bohemian, εκκεντρικές αλλά και παραμυθένιες όπως αυτές της Rapunzel που είδαμε από τον Philipp Plein, ιδανικές για όλα τα γούστα και ικανές να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Για ρίξτε μια ματιά και πείτε μας ποια σας αρέσει καλύτερα…

μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2018

μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2018

Rapunzel…

μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2018

πλεξούδες στεφάνι..

μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2018

του boxer…

μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2018

 

#2.  Στριφογυριστά – Twisted

Ένα ακόμα εύκολο και καθημερινό χτένισμα που είδαμε στα catwalks και ανήκει στις top τάσεις στα μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2018. Η Jenny Packham φέρνοντας τα μαλλιά στο πλάι έδωσε ένα πιο ρομαντικό στυλ σε αυτό το χτένισμα. Δοκιμάστε να κάνετε το δικό σας styling, αρκεί να στριφογυρίσετε ελαφρώς τα μαλλιά σας και να τα στερεώσετε με τσιμπιδάκια στα σημεία που σας κολακεύουν και αναδεικνύουν το πρόσωπο σας.

τασεις στα μαλλια καλοκαίρι 2018

 

 #3. Topknots

Το topknot είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις των μαλλιών, ειδικά το καλοκαίρι που λόγω της ζέστης και της θάλασσας μας ‘λύνει τα χέρια’. Δεν το υποτιμάμε καθόλου όμως και στις πιο επίσημες περιστάσεις, καθώς ένα ψηλός κότσος με το κατάλληλο μακιγιάζ και τα κατάλληλα σκουλαρίκια μπορεί να γίνει αναπάντεχα glamorous ( εξού και οι εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί). Ξεκινήστε μαζεύοντας τα μαλλιά μια πολύ ψηλή αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού και έπειτα σχηματίστε ένα χαλαρό ή σφιχτό κότσο.

τασεις στα μαλλια καλοκαίρι 2018

 

 #4. Ponytails με λαστιχάκια

Σε προηγούμενες σεζόν είδαμε τις αλογοουρές σε όλες τους τις εκδοχές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και να είναι στην κορυφή των τάσεων. Όσο και να πούμε, λίγο χορτάσαμε εμείς-χορτάσανε και οι σχεδιαστές και αποφάσισαν να τις παρουσιάσουν όσο πιο λιτές γίνεται αλλά να τις δέσουν με πολύχρωμα λάστιχα-κορδόνια, χαρίζοντας ένα Athleisure look. Ανάλογα τον τρόπο με τον οποίο θα δέσεις την αλογοουρά και το υλικό που θα χρησιμοποιήσεις μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση τους.

τασεις στα μαλλια καλοκαίρι 2018

 

#5. Αφέλειες

Οι αφέλειες είναι τάση και αυτήν τη σεζόν, τις είδαμε ίσιες, καμπυλωτές, φιλαριστές, ακατάστατες, γεωμετρικές, κατσαρές, λείες, ατίθασες. Όπως και να χει’ όποιο στυλ και αν σας ταιριάζει οι αφέλειες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αλλάξετε το μονότονο κούρεμα σας και να ανανεωθείτε..

τασεις στα μαλλια καλοκαίρι 2018

 

#6. Wet look

Στην εβδομάδα μόδας, τα μαλλιά εμφανίστηκαν εξαιρετικά βρεγμένα, τραβηγμένα πίσω ή μερικές τούφες να πέφτουν βρεγμένες μπροστά στο πρόσωπο. Το wet look αναζητούν πολλές από μας το καλοκαίρι για να αποφύγουν το styling και να απαλλάξουν τα μαλλιά από την ταλαιπωρία.

τασεις στα μαλλια καλοκαίρι 2018

 

#7. Πετρόλ Χρώμα

Ο κομμωτής Sam McKnight του οίκου Fendi εμπνεύστηκε μια τολμηρή τάση που αφορά το χρώμα των μαλλιών. Μεγάλο μέρος της φράντζας φωτίστηκε με μπλε και πράσινες ανταύγειες στους ίδιους τόνους χαρίζοντας ένα πετρολ χρώμα στα μαλλιά. Φαίνεται πως οι beauty bloggers έχουν ξεκινήσει τους πειραματισμούς και ενδέχεται το πετρολ να είναι το χρώμα της χρονιάς.

τασεις στα μαλλια καλοκαίρι 2018

 

#8. Φυσικές μπούκλες

Κάπου ανάμεσα στην αβίαστη και φυσική εμφάνιση έχουμε και τις μπούκλες που πραγματικά είναι υπέροχες. Οι κομμωτές κατάφεραν να αποδώσουν απαλές και φυσικές μπούκλες με όγκο στα μαλλιά, αφήνοντας τις ελεύθερες ή πιασμένες.

τασεις στα μαλλια καλοκαίρι 2018

 

#9. Hippie hippie hairstyles

Επικαλούμενοι τις επιρροές των hippies, η τάση αυτή στα μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2018 μας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξουμε το νεανικό και δροσερό εαυτό μας. Απαλά κύματα, καλογυαλισμένα μαλλιά, χωρίστρα στη μέση σε συνδυασμό με λεπτές πλεξούδες, είναι αρκετά για να φαίνεται σέξι και δροσερό αυτό το look.

τασεις στα μαλλια καλοκαίρι 2018

 

#10. Πλαϊνή χωρίστρα

Στην εβδομάδα μόδας τα μοντέλα εμφανίστηκαν με τα μαλλιά να είναι πολύ καλά ισιωμένα, να αγκαλιάζουν το σχήμα του προσώπου, με αυστηρή βαθιά χωρίστρα στο πάλι. Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε αυτήν την τάση τάσεις στα μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2018.

τασεις στα μαλλια άνοιξη 2018

 

#11. Φυσικό look

Η άνοιξη πλησιάζει και καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, τα φυσικά μαλλιά γίνονται πιο περιζήτητα.
Για να πετύχετε αυτό το look, αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους και δώστε τους κάθε τόσο με τα δάχτυλα σας φόρμα που θα τα κάνει ελαφρώς κυματιστά. Για να έχουν απαλή υφή και να μη φριζάρουν, αφού τα χτενίσετε απλώστε προϊόντα κατά του φριζαρίσματος ή σιλικόνη.

τασεις στα μαλλια άνοιξη 2018

 

Σχετικά άρθρα που διαβάζονται περισσότερο:

Νύχια 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι. Όλες οι Τάσεις της Σεζόν
Μόδα Άνοιξη Καλοκαίρι 2018: τα 10 κορυφαία Trends της σεζόν
13 Fashion Trends που όλες θα Φορέσουμε το 2018
TOP 12: Χρώματα Μόδας Άνοιξη Καλοκαίρι 2018