Οι 9 οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις μετά τον χωρισμό!

Kαι σίγουρα ο χωρισμός θα γίνει πιο γλυκός…

Χωρίσατε! Προφανώς θέλεις να πεθάνεις (στη χειρότερη) ή αλλιώς να πιεις και να χορέψεις ζειμπέκικο για τη χαμένη σου αγάπη. Φίλη μου, πριν προβείς σε πράξεις που σίγουρα θα μετανιώσεις, έχω έναν όμορφο κατάλογο για σένα, για να σου δώσω κουράγιο και φυσικά κάποιες ιδεούλες για να μη σε πάρει από κάτω. Βροντοφώναξε ένα, «Υπάρχει ζωή και μετά από σένα», ανασκουμπώσου, και ακολούθησε πιστά τις παρακάτω οδηγίες.

Κάνε αλλαγές στο σπίτι

Είτε ζούσατε μαζί, είτε όχι, μία εσάνς δική του σίγουρα θα υπάρχει. Άνοιξε τα παράθυρα, άλλαξε σεντόνια, κάνε γενική και αγόρασε καινούρια έπιπλα. Σύντομα θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Ή τελοσπάντων στο τέλος της ημέρας, θα νιώθεις τόσο κουρασμένη που δε θα έχεις δυνάμεις να σκεφτείς.

Εξαφάνισέ τον από τα social media

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για να παρακολουθείς το προφίλ του στα social media και στη συνέχεια να κλαις τρώγοντας σοκολάτες. Εξαφάνισέ τον και δε θα χάσεις. Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται λέει ο λαός. Και σίγουρα κάτι ξέρει.

Φτιάξε τη λίστα του χωρισμού

10 τραγουδάκια, όχι παραπάνω, που θα παίζουν σε λούπα! Σύντομα θα τα σιχαθείς τόσο πολύ, που θα απομυθοποιήσεις ακόμα και την ίδια την έννοια του χωρισμού. Και κάπως έτσι… επιστρέφει η Beyonce στη playlist σου.

Κλάψε

Κλάψε δραματικά, κλάψε κομψά, κλάψε και σαν μωρό. Το θέμα είναι να ξεσπάσεις. Και είμαι σίγουρη ότι θα το καταφέρεις.

Κάνε αποτοξίνωση

Μην επικοινωνήσεις για ένα μήνα. Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από το χωρισμό, αυτό είναι η επικοινωνία μετά από αυτόν. Και τι λέτε δηλαδή; Μου λείπεις αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί; Σε παρακαλώ πολύ κορίτσι μου. Μην ακούω τέτοια.

Άλλαξε εμφάνιση

Αυτό που εκείνος δεν ήθελε να κάνεις και σου έλεγε ότι αν το κάνεις θα σε χωρίσει; Ε λοιπόν σε χώρισε και χωρίς να το κάνεις! Και τι κατάλαβες; Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξυρίσεις το κεφάλι σου. Χωρίς να σε νοιάζει τίποτα.

Εκείνη τη φωτογραφία με το μαγιό…

Ξέρεις εκείνη που φαίνεσαι κορμάρα και έχεις πάρει ύφος Kim Kardashian; Ναι εκείνη! Ήρθε η ώρα να την κάνεις φωτογραφία προφίλ. Είναι ακόμα χειμώνας; Ε και;

Γυμνάσου

Άσε χριστιανή μου το delivery και τα γλυκά και τράβα να γραφτείς σε κανένα γυμναστήριο. Όσο περισσότερο θα γυμνάζεσαι, τόσο περισσότερο θα φτιάχνει και η διάθεσή σου. Για να μη σου πω για το σώμα σου…

Ταξίδεψε

Τώρα είναι η ώρα! Πάρε τις κολλητές σου και κάνε επιτέλους εκείνο το ταξίδι που τόσο καιρό λαχταρούσες. Πίστεψέ με, ακόμα και λίγες μέρες να λείψεις, η ανανέωσή σου θα είναι απίστευτη.