Νύχια 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι. Όλες οι Τάσεις της Σεζόν

Τα νύχια είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της ομορφιάς και υπάρχουν πολλές τάσεις που προβλέπεται να δούμε τη νέα σεζόν. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες, καθώς σηματοδοτούν τις τάσεις της άνοιξης..

Η εβδομάδα μόδας κατακλύστηκε από ποικιλία μανικιούρ. Οι σχεδιαστές με τη βοήθεια των διάσημων nail designers και έχοντας στο πλευρό τους κορυφαίες εταιρίες όπως essie, cnd κλπ, παρουσίασαν φανταστικά σχέδια, ανέδειξαν υπέροχα ανοιξιάτικα χρώματα και κατά συνέπεια δημιούργησαν τάσεις που ξεχώρισαν, κάποιες περισσότερο ενώ άλλες λιγότερο.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε στα νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι, αντί για τα διακριτικά ροζ- τη θέση τους να παίρνουν έντονες αποχρώσεις του μοβ, τα ζωντανά neon χρώματα να κυριαρχούν σε ελκυστικές αποχρώσεις και φυσικά δεν λείπουν και απροσδόκητες εκπλήξεις που θα δείτε παρακάτω. Τα ουδέτερα-nude χρώματα, καθώς και το κλασσικό κόκκινο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι της μόδας και μάλιστα αποτελούν ακλόνητο θεμέλιο των τάσεων.

Νύχια 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι

 

#1. Αποχρώσεις του μπλε

Το μπλε χρώμα εμφανίζεται παντού, από τα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες, το μακιγιάζ και τώρα τα νύχια. Christian Louboutin, Byblos, Alice Olivia κ.α, επιλέγουν το μπλε χρώμα σαν βασικό σε ποικιλία αποχρώσεων που ξεκινούν από τα πιο σκούρα και σταδιακά ανοίγουν. Το navy, το ζωηρό electric, το σιέλ του ουρανού και το πετρολ είναι μερικές από τις πιο σημαντικές αποχρώσεις.

Αναλύοντας ακόμα περισσότερο τις τάσεις, βλέπουμε ότι το μπλε εμφανίζετε ξανά μπροστά μας ως βασικό, αλλά αυτή τη φορά και με άλλα χρώματα που απλά το συνοδεύουν δημιουργώντας μοναδικά σχέδια.

νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

#2. Neon Χρώματα

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμείς αγαπάμε να ακολουθούμε όλες τις τελευταίες τάσεις των νυχιών και να πειραματιζόμαστε με όλα χρώματα όσο τρελά και αν είναι! Κάπως έτσι γίναμε followers των neon χρωμάτων. Γλυκά ροζ neon, φωτεινά πορτοκάλι, δυνατά μοβ και όλα αυτά τα funky καλοκαιρινά χρώματα θα συναντήσουμε την άνοιξη.

νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

 

#3. Μοβ & Λιλά

Και πάμε σε μία ακόμα υπέροχη τάση που είναι το μοβ χρώμα. Φέτος λοιπόν θα ανακαλύψετε, ότι αυτό το χρώμα στα νύχια είναι ένα από τα must have βερνίκια του 2018. Manish Arora και Rebecca Minkof απέδειξαν πόσο πολύ πιστεύουν αυτό το χρώμα, δημιουργώντας υπέροχα nail designs για τα νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι σε ματ και μεταλλικές υφές.

νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι

 

 #4. Metallics

Ήρθε η ώρα να δείξετε εντυπωσιακές με το μανικιούρ σας χωρίς πολλά πολλά. Και αυτή τη σεζόν τα μεταλλικά χρώματα είναι στην πρώτη θέση των τάσεων και αυτό επαληθεύεται και από τις γνωστές εταιρίες βερνικιών, οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει μεταλλικά βερνίκια σε απίστευτες αποχρώσεις και κολακεύουν ιδιαίτερα τα χέρια.

Η υφή τους είναι ιδανική για μια βραδινή έξοδο και αν θέλετε ακόμα πιο glam εμφάνιση, μπορείτε να προσθέσετε ένα μεγάλο πετράδι, που όπως θα δείτε και παρακάτω ανήκει και αυτό στις κορυφαίες τάσεις των νυχιών. Anyway, κάτι τέτοιο είναι πραγματικά εύκολο να τολμήσετε και μόνες σας στο σπίτι.

τασεις στα νύχια 2018

 

#5. Μεταλλική γραμμή Γαλλικού

Βλέπουμε μία ενδιαφέρουσα πρόταση για τη γραμμή του Γαλλικού που απεικονίζεται με μεταλλικό ασημί χρώμα. Και ενώ μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε χρωματιστές άκρες σαν μία εναλλακτική τάση, τώρα επαναπροσδιορίστηκε για να δημιουργήσει ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Οι σχεδιαστές προτείνουν λοιπόν να επιλέξτε ένα χρώμα για τη βάση των νυχιών σας και να καλύψετε με ασημί χρώμα την άκρη.

τασεις στα νύχια 2018

 

#6. Cnd nail designs

Αυτά τα nail designs δεν ανήκουν σε κάποια κατηγορία-είναι από μόνα τους κατηγορία και αξίζει όχι μόνο να τα δείτε αλλά και να τα αντιγράψετε. Η CND δημιούργησε για τους σχεδιαστές αυτά τα φανταστικά σχέδια, προβάλλοντας έτσι τα νέα ανοιξιάτικα χρώματα αλλά και θυμίζοντας μας ότι δεν είναι τυχαία στην κορυφή.

τασεις στα νύχια 2018

 

#7. Abstract

Τα αφηρημένα καλλιτεχνικά σχέδια νυχιών, που συμβαίνει καμιά φορά να μην είναι και τόσο αφηρημένα αλλά να παίρνουν μορφή και όνομα, παρουσίασαν οι σχεδιαστές μας και κατάφεραν να αποτυπώσουν εικόνες λουλουδιών και άλλων μοτίβων.

τασεις στα νύχια 2018

 

#8. Logos & Μονογράμματα

Τα τελευταία χρόνια, οι τάσεις στα νύχια γίνονται όλο και πιο τολμηρές. Τα νύχια 2018 άνοιξη καλοκαίρι εμπνέονται είτε από τα αρχικά ονόματα των brands, είτε από μηνύματα που εκφράζονται μέσα από αυτά και αποτυπώνονται πάνω τους με γράμματα. Ο Monse για παράδειγμα, δημιούργησε ένα εξατομικευμένο μανικιούρ που είχε μονόγραμμα το αρχικό του ονόματος του Brand. Δεν είναι ο μόνος όμως, πολλοί σχεδιαστές προτιμούν αυτήν την τάση και μάλιστα δεν περιορίζονται σε μονογράμματα αλλά σχηματίζουν ολόκληρες λέξεις πάνω στα νύχια.

νυχια ανοιξη καλοκαιρι 2018

 

#9. Nude

Αγαπάμε τα nude χρώματα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις σημαντικότερες τάσεις στα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2018. Τα nude βερνίκια εκφράζουν την τελειότητα με τον πιο απλό τρόπο.. Για να πετύχετε κάτι τέτοιο σύμφωνα με τους ειδικούς, προετοιμάστε μια τέλεια καλοσχηματισμένη και καθαρή βάση και στη συνέχεια απλώστε το γυμνό χρώμα στα νύχια σας!!

νυχια ανοιξη καλοκαιρι 2018

 

#10. Κλασσικό κόκκινο

Το κόκκινο είναι ένα ισχυρό χρώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη ή στα νύχια. Οι αποχρώσεις του ποικίλες αλλά για φέτος είναι μία.. “το κλασσικό κόκκινο” Το κόκκινο μετατρέπεται και σε ιριδίζον, αν και η βασική του εμφάνιση είναι η γυαλιστερή, εφαρμόζοντας στο τέλος ένα extra shine top coat. Σπινθηροβόλο και παθιασμένο ενώ ταυτόχρονα θεωρείται κλασσικό και minimal… Και αναρωτιέμαι πως γίνεται αυτό;;;

νυχια ανοιξη καλοκαιρι 2018

 

#11. Μαύρες Ρίγες σε nude βάση

Οριζόντιες ή κατακόρυφες εμφανίστηκαν στα catwalks, πατώντας πάνω σε μία nude βάση δημιουργώντας μία επιτυχημένη αντίθεση. Δεν έλειψαν βέβαια και οι πολύχρωμες ρίγες που δεν κατάφεραν όμως να γίνουν ιδιαίτερα αντιληπτές όσο αυτές. Γραφικές και μινιμαλιστικές προσέλκυσαν τα βλέμματα και εντάχθηκαν δικαίως στις top τάσεις των νυχιών 2018 άνοιξη καλοκαίρι.

νυχια ανοιξη καλοκαιρι 2018

 

#12. Στολισμένα με Πέτρες – Embellishment

Σε αυτήν την τάση αναφερθήκαμε και προηγούμενος. Τα στολισμένα νύχια με λαμπερές πέτρες είναι γεγονός, αλλά αυτό που τα καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικά είναι οι μεγάλες πέτρες που τα στολίζουν.

νυχια ανοιξη καλοκαιρι 2018

Σχετικά άρθρα που διαβάζονται περισσότερο:

Μόδα Άνοιξη Καλοκαίρι 2018: τα 10 κορυφαία Trends της σεζόν
13 Fashion Trends που όλες θα Φορέσουμε το 2018
TOP 12: Χρώματα Μόδας Άνοιξη Καλοκαίρι 2018