Μικρές συμβουλές για μεγάλες αλλαγές στο στυλ σου!

Yπάρχουν πολλά στυλιστικά μυστικά και πολλές συμβουλές μόδας που μπορούμε να δώσουμε σε κάποια ανάλογα με την περίσταση, το στυλ αλλά και την γκαρνταρόμπα της. Τα περισσότερα από αυτά έχουν να κάνουν με τον σωστό συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ, με τον τρόπο που τα φοράς αλλά και με το πού επιλέγεις να τα βάλεις.

Υπάρχουν όμως και κάποια styling tips –σαν αυτά τα πέντε που θα διαβάσεις στην παρακάτω γκάλερι- τα οποία είναι τόσο εύκολα, απλά και χρηστικά που θα σου πάρει μόνο δέκα δευτερόλεπτα για να τα εφαρμόσεις και δεν έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα κομμάτια, ούτε με ιδιαίτερα style combos.

Πραγματοποιούνται σχεδόν με ό,τι και αν φοράς και είναι καλό να τα έχεις στο μυαλό σου την επόμενη φοράς που δεν έχεις καθόλου χρόνο να σκεφτείς τι να βάλεις αλλά νιώθεις την ανάγκη να είσαι κομψή και καλοντυμένη. Βασικές κινήσεις, όπως το να κατεβάσεις το φερμουάρ της μπλούζας σου, μπορεί να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη εκεί που δεν το περιμένεις!

Δέσε μία κορδέλα ή ένα λεπτό μαντήλι, στον αστράγαλό σου. Είναι τάση και θα δώσει ένα 50s twist στο σύνολό σου.

 

 

Κατέβασε το φερμουάρ της μπλούζας ή του φορέματός σου. Αν το κάνεις πρωινές ώρες φρόντισε να φοράς από μέσα ένα lingerie top. Tο βράδυ το ντεκολτέ σου μπορεί να είναι μεγαλύτερο.

 

 

Φόρεσε μια φαρδιά, ή και λεπτή ζώνη, πάνω από το blazer σου. Δεν υπάρχει κάτι πιο σοφιστικέ! Επίσης αυτό το trick θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται πολύ λεπτή.

 

 

Δυστυχώς πρέπει κάποιες φορές να αποχωριζόμαστε τα βολικά flat παπούτσια για ένα ζευγάρι statement ψηλοτάκουνα. Με αυτό το αξεσουάρ αναβαθμίζεις όλα σου τα looks και τα κάνεις να δείχνουν πολύ θηλυκά.

 

 

Να κρατάς την τσάντα σου χαμηλά και να μην την κρεμάς στον ώμο σου ούτε να την στηρίζεις με τον αγκώνα σου. Ο πρώτος τρόπος είναι και ο πιο chic.