Μακιγιάζ 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι. Οι 15 Κορυφαίες Τάσεις

Μακιγιάζ 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι. Οι 15 Κορυφαίες Τάσεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις του μακιγιάζ 2018 άνοιξη καλοκαίρι που ξεχώρισαν στις πασαρέλες. Οι make up artists αποκάλυψαν πρόσωπα εκθαμβωτικά, βλέμματα σαγηνευτικά, με νέες τεχνικές και με προϊόντα σε μεταλλικές υφές, που τοποθετήθηκαν σε ζυγωματικά και μάτια. Για παράδειγμα, η τάση για το φετινό καλοκαίρι θέλει πρόσωπα λαμπερά με φρέσκια εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτα όμορφο και εκθαμβωτικό με τη χρήση μεταλλικών υφών.

όλες οι τάσεις στα νύχια καλοκαίρι 2018

Τα έγχρωμα eyeliners σε φωτεινά χρώματα και μια επιστροφή στο μπλε και τιρκουάζ χρώμα ματιών, είναι αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη για να καλωσορίσουμε την άνοιξη. Υπάρχει ακόμα ένα χρώμα που θα φορεθεί το καλοκαίρι και ας μη θυμίζει θάλασσα αλλά ένα μαγευτικό. Φανταστείτε ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα που έχει συνδυαστεί με αποχρώσεις πορτοκαλί και ροζ. Όσο για τα χείλη, τα ζωντανά κόκκινα του πάθους ταιριάζουν απόλυτα με τις ηλιοκαμένες επιδερμίδες και τα ζεστά μπρονζέ ζυγωματικά. Διαφορετικά η τάση του μακιγιάζ 2018 άνοιξη καλοκαίρι προστάζει να τα αφήστε γυμνά.

όλες οι τάσεις των μαλλιών άνοιξη καλοκαίρι 2018

Μακιγιάζ 2018 Άνοιξη Καλοκαίρι

#1. Cat eyes

Κάθε φορά που βλέπουμε τα cat eyes το μυαλό μας πάει σε βλέμμα θηλυκό. Φέτος παχιές και έντονες γραμμές eyeliner κάνουν αμυγδαλωτά τα μάτια και μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή της δεκαετίας του 60′. Τοτέ που οι ντίβες βάφονταν κάπως έτσι, Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Brigitte Bardot. Όλες αυτές οι γυναίκες έγραψαν τη δική τους ιστορία στο χώρο της ομορφιάς, με το διαχρονικό και χαρακτηριστικό μακιγιάζ τους..

μακιγιάζ 2018 άνοιξη καλοκαίρι

μακιγιάζ 2018 άνοιξη καλοκαίρι

 

#2. Μαύρο μολύβι μέσα & στο κάτω μέρος του ματιού

Το μαύρο μολύβι θα το δούμε να κυριαρχεί στα catwalks σε διαφορετικές εκφάνσεις. Μπορούμε να το φορέσουμε στο εσωτερικό των ματιών, που αν και συνήθως κάνει τα μάτια να φαίνονται μικρότερα, δίνει βάθος κάτι που κάνει ιδιαίτερα sexy το βλέμμα. Αν τα μάτια σας είναι αρκετά μικρά, ακολουθήστε την επόμενη τεχνική που λειτουργεί εντελώς αντίστροφα. Μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο που θα ανοίξει το βλέμμα και θα δώσει την εντύπωση πως τα μάτια σας είναι μεγαλύτερα.

μακιγιάζ

μακιγιάζ 2018 άνοιξη καλοκαίρι

#3. Γραφικό eyeliner

Make up artists και bloggers έχουν αντιγράψει από προηγούμενες σεζόν αυτήν την τάση, η οποία καθιερώνει μία fashion και μοντέρνα εμφάνιση, με τον πιο απλό τρόπο. Εξαιρετικά λιτό, όλο και περισσότερο ξεφυτρώνει στα εξώφυλλα περιοδικών, σε φωτογραφίσεις μόδας και beauty editorials.
μακιγιάζ 2018 άνοιξη καλοκαίρι

μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2018

 

#4. Μουτζουρωμένο smokey σε μεταλλικές υφές

Σειρά τώρα έχουν τα smokey μάτια, όπου το φινίρισμα της σκιάς είναι είτε γυαλιστερό, ή φαίνεται να είναι γυαλιστερό. Βασική προϋπόθεση για το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι να το απλώσετε με ένα μεγάλο πινέλο και να μη φοβηθείτε να μουτζουρωθείτε. Άλλωστε αυτό είναι και το γοητευτικό αυτής της τάσης. Τα μεταλλικά του στοιχεία θα μαλακώσουν το βαρύ αποτέλεσμα και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το smokey eyes.

μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2018

 

#5. Spidery Βλεφαρίδες

Είμαστε πεπεισμένες ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτή την περίεργη τάση του μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2018, που επέλεξαν οι περισσότεροι σχεδιαστές. Το spidery-εφέ αράχνης δηλαδή, είναι μια νεότερη έκδοση της εποχής των Swinging Sixties. Αυτή η τάση ξεκίνησε πέρυσι και έχει ήδη τεράστιο κοινό. Οι εταιρείες μακιγιάζ εκμεταλλεύτηκαν την δημοτικότητα της τάσης και έτσι διέθεσαν στο εμπόριο ειδικές μάσκαρα για spidery effect.

μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2018

 

#6. Αποχρώσεις του μπλε

Το μπλε κυριάρχησε στις πασαρέλες και ήταν παντού. Τα μοντέλα της Chanel, Marni, House of Holland, περπάτησαν στους διαδρόμους των fashion shows φορώντας μπλε eyeliner και εκπληκτικές σκιές στα μάτια, σε διάφορες έντονες και δροσερές αποχρώσεις του μπλε. Ο οίκος Marni επέλεξε ένα δραματικό βλέμμα με ένα royal μπλε χρώμα για εκκεντρικές εμφανίσεις.

μακιγιάζ καλοκαίρι 2018

 

#7.  Ροζ σκιές

Δεν είναι αρκετά κόκκινο και δεν είναι κουφετί. Αυτό το χρώμα της στιγμής, συνδυάζει το καλύτερο και των δύο αποχρώσεων. Είναι κλασικό, σέξι και flirty, ειδικά με γυαλιστερό φινίρισμα και έντονες βαμμένες βλεφαρίδες, υπόσχεται να δώσει μία girly και νεανική εμφάνιση”.

μακιγιάζ καλοκαίρι 2018

 

#8. Ξεβαμμένα Φρύδια

Στα καλύτερα μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2018 της εβδομάδας μόδας, συμπεριλήφθηκαν και τα ξεβαμμένα φρύδια. Στην ουσία αυτή η τάση δεν είναι εφικτό να υιοθετηθεί εκτός των fashion shows, διότι είναι αρκετά εκκεντρική. Οι πιο τολμηρές όμως που λανσάρουν την μόδα και είναι ένα βήμα μπροστά, μπορούν να το υποστηρίξουν.. Όσο για τις υπόλοιπες.. καλύτερα να περιοριστείτε μόνο στο να τα βλέπετε.

μακιγιάζ καλοκαίρι 2018

 

#9. Κόκκινα χείλη του πάθους

Τα ζωντανά κόκκινα χείλη είδαμε να αντανακλούν την απαλότητα και την πλούσια υφή τους. Το κόκκινο αυτή τη σεζόν είναι ένα ισχυρό και πλούσιο χρώμα. Για να αποκτήσετε μία τέτοια εμφάνιση, πρώτα προετοιμάστε τα χείλη με ένα lip balm, έτσι ώστε να να έχουν μια μεταξένια απαλή υφή. Στη συνέχεια φωτίστε τα χείλη σας με ένα ματ κόκκινο κραγιόν που να ταιριάζει στον τόνο του δέρματος σας.

μακιγιάζ καλοκαίρι 2018

 

#10. Τιρκουάζ shimmery μάτια

Το καλοκαίρι έρχεται και ακόμη και το μακιγιάζ χρειάζεται μια ανάσα καθαρού αέρα. Το τιρκουάζ είναι μια ευχάριστη επιλογή που μας βγάζει από τη ρουτίνα του μακιγιάζ. Πρόσθεσε σιγά σιγά στο νεσεσέρ σου μολύβια και σκιές σε αυτό το εξεζητημένο αλλά δροσερό την ίδια στιγμή χρώμα.

 

#11. Οι γραμμές eyeliner τώρα με χρώμα

Το eyeliner είδαμε να χρησιμοποιείται σε ποικιλία χρωμάτων για να δώσει φως και ένταση στο μακιγιάζ.. Το λευκό eyeliner, το μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο κλπ, είναι μερικές από τις τάσεις του μακιγιάζ 2018 άνοιξη καλοκαίρι, που συναντήσαμε στα catwalks.

 

#12. Ζυγωματικά με λάμψη

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν στην εβδομάδα μόδας με δέρμα λαμπερό και δροσερό. Ένα αποτέλεσμα άλλοτε έντονο και άλλοτε διακριτικό που επιτυγχάνεται με κρεμώδες bronzer ή highlighters. Αν και το highlighter χρησιμοποιείται συχνά για να επιτύχει την ψευδαίσθηση του λαμπερού δέρματος, συνιστούμε το καλοκαίρι να παραλείψουμε τις σκόνες και να δημιουργήσουμε γυαλιστερό δέρμα χρησιμοποιώντας προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.

τασεις μακιγιάζ καλοκαίρι 2018

 

#13. Βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού

Αυτή η τάση στο μακιγιάζ 2018 άνοιξη καλοκαίρι θα κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό και φυσικό το βλέμμα μας. Οι σχεδιαστές επέλεξαν ένα πιο natural look με έντονα εφηβικά φρύδια, αλλά τόνισαν την γωνία του ματιού με γυριστές βλεφαρίδες για να επιτύχουν μία θηλυκή εμφάνιση.

τασεις μακιγιάζ καλοκαίρι 2018

 

#14. Ζεστές apricot αποχρώσεις

Γνωρίζουμε ότι το βερυκοκί είναι από τα χρώματα που ζεσταίνουν την επιδερμίδα μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για μπρονζέ.

τασεις μακιγιάζ καλοκαίρι 2018

 

#15. Αttractive Make up for special occasions

Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε και αυτά τα εντυπωσιακά μακιγιάζ στις τάσεις της νέας σεζόν. Είναι κάποιες εμφανίσεις που ενώ μας εντυπωσιάζουν και τις θαυμάζουμε, όσο και να θέλουμε να τις δοκιμάσουμε δεν μας ταιριάζουν. Δεν είναι ότι δεν μας ταιριάζουν σε μας προσωπικά, αλλά κυρίως στις περιστάσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παραπάνω μακιγιάζ, δυστυχώς είναι για ειδικές περιστάσεις, αλλά δεν σας φοβάμαι κάπου θα βρείτε να τα βάλετε.

τασεις μακιγιάζ καλοκαίρι 2018