Ιδού αυτά που πρέπει να κάνεις για να σε ερωτευτεί άμεσα!

Σίγουρα έχεις δει την ταινία με την αγαπημένη Kate Hudson και τον hot as hell Matthew McConaughey, oι οποίοι είχαν βάλει στοίχημα να ερωτευτούν και να χωρίσουν σε 10 μέρες. Άσε λοιπόν εσύ το χωρισμό στην άκρη και ασχολήσου με τον έρωτα και πιο συγκεκριμένα με αυτόν που θέλεις να έχεις με το αντικείμενο του πόθου σου. Λοιπόν, τον ποθείς σφόδρα και θέλεις να τον κάνεις δικό σου; Το παρακάτω δεκαήμερο πλάνο σου υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα.

Άσε κάτω το κινητό σου

Όταν είστε μαζί, ακόμα κι αν στην ατμόσφαιρα υπάρχει μόνο η υπόνοια του φλερτ, άσε κάτω το κινητό σου και επικεντρώσου στην κουβέντα μαζί του. Σε περίπτωση που πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις, ζήτα συγνώμη και λείψε το πολύ ένα διλεπτάκι. Γιατί πάνω απ’ όλα φίλη μου, είσαι μία κυρία!

Σταμάτα να κάνεις τη δύσκολη

Δεν είπαμε να του δοθείς με το καλημέρα (ή καλησπέρα αν προτιμάς) αλλά νομίζω ότι σε περίπτωση που σου αρέσει, δεν υπάρχει λόγος να το παίζεις Liz Taylor στην Cleopatra –ντίβα δηλαδή-. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να παρασυρθεί από το υπέροχο συναίσθημα του έρωτα και του ενθουσιασμού.

Ξέχνα τις προκαταλήψεις

Ναι κάποτε πληγώθηκες πολύ και κάποτε κάποια ραντεβού σου δεν είχαν πάει καθόλου καλά. Κάποτε φίλη μου. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ξεχωριστός. Αλίμονο αν η ατυχία που είχες με έναν άντρα, να ορίζει την μετέπειτα ερωτική σου ζωή. Δώσε ευκαιρίες, και θα χάσεις.

Δοκίμασε κάτι νέο

Θέλει να σε πάει σε αγώνα μπάσκετ και σκέφτεσαι ότι δεν είναι και το καλύτερό σου; Η πιο ψαγμένη ταινία που έχεις δει είναι το Mr & Mrs Smith, και εκείνος έχει κλείσει εισιτήριο για τη νέα ταινία του Παρκ Τσαν-γουκ; Μην αντιδράς και δώσε μία ευκαιρία. Μπορεί τελικά να σου αρέσει. Και τελοσπάντων, άνοιξε και λίγο τους ορίζοντές σου.

Προσοχή στο outfit

Συνηθίζουμε σε κάθε ραντεβού, ειδικά στα πρώτα, να φοράμε οτιδήποτε είναι στην μόδα, ή οτιδήποτε αποκαλυπτικό, χάνοντας λίγο το μέτρο. Το χειρότερο δε, είναι ότι δεν έχουμε ιδέα πού θα τελικά θα καταλήξουμε. Θέλεις τη γνώμη μου; Φόρεσε κάτι απλό και ταυτόχρονα θηλυκό, για να είσαι πάντα εντός θέματος. Απλό.

Κράτα και κάτι για σένα

Ποτέ η αποκάλυψη πολλών πραγμάτων δεν είναι σωστή και μάλιστα από τις πρώτες μέρες. Διατήρησε λίγο το μυστήριο και κράτησε κάτι για τον εαυτό σου. Δεν είναι κακό να τον αφήνεις με ερωτηματικά. Το ακριβώς αντίθετο μη σου πω.