Είσαι κοκκινομάλλα; 6 σημαντικά μυστικά για σωστό μακιγιάζ

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι φλoγερό και εντυπωσιάζει πάντα με τη φωτεινότητα και το σεξαπiλ που αποπνέει. Το μακιγιάζ για μια κοκκινομάλλα είναι μοναδικό καθώς πρέπει να προσέξεις κάποιες λεπτομέρειες αν θέλεις πάντα να δείχνεις φρέσκια και αψεγάδιαστη.

Το κόκκινο έχει την τάση να χλωμιάζει τις λευκές γυναίκες με αποτέλεσμα το makeup σου να χρειάζεται κάποιες έντονες και κάποιες απαλές νότες, για να αντισταθμίσουν το ζωντανό αυτό χρώμα. Πάμε να γνωρίσουμε τα σημαντικότερα tips που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό.

6 Tips για το ιδανικό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες!

1) Φρύδια

 

 

Τα φρύδια σου πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα και όχι άδεια, καθώς έτσι το πρόσωπό σου χάνει από τη νιότη και τη φρεσκάδα του. Προσπάθησε να τα γεμίσεις με ένα μολύβι σε κοντινή απόχρωση με το χρώμα των φρυδιών σου και απόφυγε το μαύρο γέμισμα που θα αγριέψει πολύ το πρόσωπό σου.

2) Αντίθεση

 

 

Η αντίθεση των αποχρώσεων είναι και εδώ σημαντική. Προσπάθησε να κρατάς μια ισορροπία στα χρώματα και τις αποχρώσεις. Αν θέλεις να βάψεις έντονα τα μάτια σου, όπως είναι τα smokey, προτίμησε απαλά χρώματα στα χείλη και το ρουζ. Αντίθετα για ανάλαφρο βάψιμο στα μάτια προτίμησε πιο έντονο κραγιόν και σε παρόμοιους τόνους και το ρουζ.

3) Πορτοκαλί αποχρώσεις σκιάς

 

 

Η πορτοκαλί σκιά, θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος, καθώς ταιριάζει πάρα πολύ στις κοκκινομάλλες. Σ ε βοηθάει να αποκτάς ένα ανάλαφρο και αρμονικό look που αρέσει σε όλους.

4) Ρουζ το αγαπημένο

 

 

Το ρουζ, ειδικά όσον αφορά στο μακιγιάζ για κοκκινομάλλες, αποτελεί το πιο σημαντικό ατού της γυναίκας. Καθώς το κόκκινο χρώμα έχει την τάση να χλωμιάζει το πρόσωπο, το ρουζ θα σου χαρίσει την νεανική φρεσκάδα που ζητάς. Προτίμησε ένα σε πορτοκαλί ή ροζ τόνους που θα αναδείξουν τη φωτεινότητα του δέρματος σου.

5) Χρώμα στο μολύβι ματιών

 

 

Τα μάτια μιας κοκκινομάλλας, φωτίζουν με τα έντονα χρώματα όπως το μπλε, το πράσινο, το μωβ. Αντίθετα, το μαύρο μολύβι θα σε κάνει να δείχνεις πιο άγρια και απρόσιτη.

6) Φωτιά στα κόκκινα

 

 

Τα κόκκινα χείλη σε μια γυναίκα με πορφυρά μαλλιά, είναι ένας απίστευτα sέξι συνδυασμός που τους σαγηνεύει όλους. Απόφυγε τα πορτοκαλί και προσπάθησε να εμμένεις σε κόκκινες και μπορντό αποχρώσεις που σου ταιριάζουν πολύ.

Το μακιγιάζ για κοκκινομάλλες πρέπει να είναι φωτεινό και δροσερό Απόφυγε τις υπερβολές και προτίμησε αυτά τα δυο-τρία χρώματα που σου δίνουν λάμψη και διατηρούν το πρόσωπό σου φρέσκο και νεανικό.

1 Comment

Comments are closed