Διακόσμησε το σπίτι σου με το χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα

Πότε στόλισες, πότε κατεβάζεις ξανά τις μπάλες από το δέντρο. Ο χρόνος κυλά σα νερό (το ξέρουμε) αλλά στην προκειμένη δεν είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε κάτι τέτοιο. Σηκώνουμε μανίκια, χαμογελάμε και μαζεύουμε…

Και αφού οι μπάλες, τα αστέρια και όλα τα χριστουγεννιάτικα μπουν στις κούτες, η διακόσμηση του σπιτιού επιστρέφει ξανά στις παλιές της συνθήκες. Μήπως όμως τώρα είναι το σωστό timing για μία νέα αλλαγή; Έστω και μικρή; Μερικά νέα μαξιλάρια, κάποιο ριχτάρι, μία διαφορετική μαξιλαροθήκη στο κρεβάτι είναι ό,τι μπορείς να κάνεις. Θα δεις πως από την επόμενη ημέρα μία νέα «αύρα» θα διαχέεται στους χώρους του σπιτιού σου.

Αγάπησε το γκρι. Αυτό το χρώμα δες το ως χρώμα passepartout για την διακόσμηση. Σε συνδυασμό με άλλα χρώματα, ταιριάζει σε όλες τις σεζόν. Τον χειμώνα «ντύνεις» τον γκρι καναπέ σου με ένα μάλλινο λευκό και χουχουλιάρικο ριχτάρι ενώ την Άνοιξη ρίχνεις πάνω του μερικά ροζ ή floral μαξιλάρια.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες από δεκαπέντε προτάσεις διακόσμησης. Σίγουρα μερικές θα «μιλήσουν» στην καρδιά σου.