Αυτό το χρώμα κάνει τις τσάντες να φαίνονται πιο ακριβές

Η Νέα Χρονιά θα μπορούσε να ξεκινήσει με εσένα να πληρώνεις τη συνδρομή σου για να γίνεις μέλος σε ένα ακριβό γυμναστήριο, ή αντίθετα θα μπορούσατε να αρχίσει με εσένα να αγοράζεις μια νέα τσάντα. Εξαρτάται ξεκάθαρα από τα «Νew Year’s Resolutions» που έθεσες για το 2018 και με το αν αυτά σχετίζονται περισσότερο με την ντουλάπα σου ή με τη φυσική σου κατάσταση.

Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία που έχει αποφασίσει να φροντίσει για την γκαρνταρόμπα της περισσότερο από ότι για τους γλουτούς της, σου παρουσιάζουμε μια από τις πιο hot τάσεις στις It-Bags για την επόμενη σεζόν και αυτή δεν έχει να κάνει με κάποιο νέο μοντέλο ενός επώνυμου Οίκου μόδας, ούτε με ένα εκκεντρικό σχέδιο, όπως ήταν οι ψάθινες που βλέπαμε όλο το καλοκαίρι.

Έχει να κάνει με το χρώμα της τσάντα που θα επιλέξεις και αυτό δεν πρέπει να είναι άλλο από το ταμπά (κάτι ανάμεσα σε μπεζ και καφέ) αν θες το συγκεκριμένο αξεσουάρ σου να δείχνει πάντα κομψό και ακριβό, ανεξαρτήτως του ποια είναι η πραγματική του τιμή. Ξέχνα, λοιπόν, τις κλασικές μαύρες τσάντες που κρατούσες ως τώρα και φρόντισε να προμηθευτείς μία σε αυτή τη νέα, hot απόχρωση. Καλά ψώνια!