Αυτά τα κομμάτια εξασφαλίζουν άψογο στυλ για τον Χειμώνα

Η βασική διαφορά του καλοκαιριού με τον χειμώνα –πέρα από το ότι το καλοκαίρι είναι σαφώς πιο διασκεδαστικό- είναι ότι τώρα φοράμε περισσότερα ρούχα, πράγμα που κάνει αυτομάτως πιο περίπλοκο και δύσκολο το πώς να ντυθούμε για να είμαστε στυλάτες. Καμία φορά αν έχεις να συνδυάσεις πολλά κομμάτια και αξεσουάρ μαζί χάνεις την αίσθηση του τι «πρέπει και του τι δεν πρέπει» να βάλεις και δημιουργείς σύνολα «φορτωμένα».

Αυτό δεν μας απασχολεί το καλοκαίρι που έχουμε να φορέσουμε ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι σανδάλια. Επειδή όμως τώρα απέχουμε ημερολογιακά 5 μήνες από την εποχή της στυλιστικής ανεμελιάς (και όχι μόνο) δες στην παρακάτω gallery τα 5 ρούχα που θα αναβαθμίζουν κάθε χειμερινό σύνολό σου με το που τα βάλεις, εύκολα και απλά. Χωρίς να τα εντάξεις σε περίτεχνα outfit και χωρίς να τους προσθέσεις εξεζητημένα κοσμήματα και αξεσουάρ. Και από μόνα τους αρκούν για να κάνουν τη δύσκολη ενδυματολογική δουλειά….

To μακρύ μάλλινο παλτό μπορεί να φορεθεί πάνω από όλα τα σύνολά σου, είτε αυτά είναι corporate είτε casual και να τα αναβαθμίσει αισθητικά, κρατώντας σε ταυτόχρονα ζεστή.

 

 

Το puffer jacket δεν είναι μόνο κομμάτι-κλειδί για το τέλειο athleisure look τον χειμώνα, αλλά και ένα ρούχο που σε βοηθάει να κάνεις mix&match φορώντας το πάνω από basic tops και jeans.

 

 

To μαύρο ζιβάγκο μπορεί να το λατρέψαμε το 2017 αλλά δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε να το φοράμε και αυτόν τον χρόνο. Είναι το καλύτερο κομμάτι για layering άλλωστε.

 

 

To baggy παντελόνι μπορεί να φορεθεί με φαρδύ πουλόβερ, με cropped top, με T-Shirt, με πουκάμισο, με κορμάκι, με φούτερ και φυσικά με στενή μπλούζα από μέσα. Κοινώς μπορεί να φορεθεί με όλα και πρέπει να αποκτήσεις ένα asap, αν δεν έχεις ήδη.

 

 

Το chunky πουλόβερ έχει girly χαρακτήρα που θα κάνει πιο χαριτωμένη κάθε σου χειμερινή εμφάνιση είτε το βάλεις με leggings, είτε με jeans, είτε με παντελόνι σε ίσια γραμμή.