Ανανεώσου με το πιο hot trend για τα μαλλιά!

Τι κι αν προσπαθούσες διακαώς χρόνια τώρα να μακρύνεις τα μαλλιά σου; Η νέα τάση για τη χρονιά αυτή είναι το καρέ -αλλά τουλάχιστον το μακρύ καρέ-, ώστε να κάνεις πιο… ομαλή μετάβαση από το ένα λουκ στο άλλο.

Αδιαμφισβήτητα, τα καρέ μαλλιά χαρίζουν αυτό που λέμε “τύπο” στη γυναίκα. Μία κομψότητα, έναν σικ χαρακτήρα και μία έξτρα θηλυκότητα. Φυσικά αποτελούν και ιδανική, πρακτική επιλογή για τις ημέρες του χειμώνα. Ευκολότερο λούσιμο, γρηγορότερο στέγνωμα και επιπλέον, λιγότερο φριζάρισμα με τα χειμωνιάτικα ρούχα μας, όπως μάλλινα, κασκόλ και ζιβάγκο, τα οποία μας ταλαιπωρούν όταν έχουμε μακριά κουπ.

Το εν λόγω hair styling ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σχήμα προσώπου, ενώ αποτελεί την κατάλληλη επιλογή αν θες να “ξεκουράσεις” τα μαλλιά σου όταν έχουν εμφανίσει ψαλίδα και ξηρότητα. Θα δυναμώσουν σημαντικά και το καλοκαίρι θα έχουν αποκτήσει και πάλι περισσότερο μήκος ενώ θα δείχνουν απόλυτα υγιή.

Αν το σκέπτεσαι λοιπόν, μη διστάσεις περισσότερο! Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριό σου. Εμείς σου παραθέτουμε gallery με 15 φωτογραφίες για να πάρεις ιδέες.