21 φανταστικές αποχρώσεις για τα καστανά σου μαλλιά!

Το καστανό χρώμα στα μαλλιά αποτελεί ένα κλασσικό χρώμα βαφής για όλες τις γυναίκες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις καστανού και μελαχρινού που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνες τους ή σε συνδυασμό με άλλες.

Το σοκολατί, το mahogany, το chestnut και το coffee είναι μόλις μερικές από τις υπέροχες αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές. Στη συνέχεια, το συγκεκριμένο άρθρο θα βοηθήσει να βρείτε την ιδανική για τον τόνο του δέρματος σας.

Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα μονόχρωμο βάψιμο μαλλιών για μελαχρινές είτε να δημιουργήστε υπέροχα balayage, ανταύγειες ή ombre looks χρησιμοποιώντας περισσότερες από μία καστανές αποχρώσεις. Όπως επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε το καστανό με ξανθό, χάλκινο, κόκκινο, ροζ κλπ.

20 υπέροχες αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές:

Πέρα από το κλασσικό καστανό και μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις που μπορείτε να συνδυάσετε. Επιλέξτε λοιπόν τις βαφές που θέλετε και δημιουργήστε εκπληκτικά χρώματα στα μαλλιά σας. Ακολουθούν 20 ενδιαφέρουσες προτάσεις:

Glossy Chocolate Balayage

 

 

Μια υπέροχη απόχρωση μαλλιών με πλούσιο και λαμπερό σοκολατί balayage σε σκούρα mahogany βάση.

Golden Blonde ανταύγειες σε Chestnut καστανά μαλλιά

 

 

Προσθέτοντας μερικές χρυσές – ξανθές ανταύγειες στα μονόχρωμα σκούρα καστανά μαλλιά, μπορείτε να τους χαρίσετε λίγο φως χωρίς να τα ανοίξετε πολύ. Αυτή είναι μια από τις ενδιαφέρουσες αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές.

Deep Auburn Brown

 

 

Η απόχρωση του auburn είναι κάτι μεταξύ καστανού και κόκκινου. Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε αυτό το χρώμα να είναι πλούσια καστανή απόχρωση με κόκκινους υποτόνους. Η συγκεκριμένη επιλογή βαφής μαλλιών μπορεί να προσθέσει βάθος και την ψευδαίσθηση του όγκου στα μαλλιά.

Light Brown Ombre

 

 

Ανοίξτε το καστανό χρώμα των μαλλιών σας με ένα ombre look που ξεκινάει από μια σκούρα σοκολατί βαφή στις ρίζες και καταλήγει σε ένα ανοιχτόχρωμο χρυσοκάστανο στο τελείωμα. Η συγκεκριμένη απόχρωση χαρίζει μια πιο νεανική εμφάνιση.

Balayage με ροζ χρυσές ανταύγειες σε απαλή καστανή βάση

 

 

Οι μεταλλικοί τόνοι αποτελούν μια πολύ ωραία πρόταση για να χαρίσετε φως στα μονότονα κατά τα άλλα μαλλιά. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε ένα balayage με ροζ χρυσές ανταύγειες σε ένα απαλό καστανό χρώμα μαλλιών.

Καστανό και χάλκινο Ombre

 

 

Ένα ombre με μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση σε μια σκούρα καστανή βάση αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να την τονίσετε. Επιλέξτε λοιπόν ένα θερμό χάλκινο χρώμα βαφής για να βάψετε τα μαλλιά σας από την μέση και κάτω, κάνοντας έτσι αντίθεση με το σκούρο καστανό της ρίζας και του πάνω μέρους.

Dripping Chocolate Brunette

 

 

Δημιουργήστε υπέροχες αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές συνδυάζοντας διαφορετικούς τόνους του καφέ. Επιλέξτε για παράδειγμα chestnut, mahogany και chocolate brown, αναμείξτε τα και το αποτέλεσμα θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

Θερμές μελαχρινές μικρές ανταύγειες

 

 

Προσθέτοντας μικρές θερμές μελαχρινές ανταύγειες στο κατά τα άλλα καστανό χρώμα μαλλιών μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός χτενίσματος με όγκο.

Walnut καστανά μαλλιά με ξανθές άκρες

 

 

Ο συνδυασμός των καστανών μαλλιών με ξανθές άκρες οδηγεί σε ένα μοδάτο και κομψό αποτέλεσμα.

Σκούρα καστανή βάση μαλλιών και ανταύγειες από σοκολατί απόχρωση

 

 

Το σοκολατί βρίσκεται στην κορυφή των καστανών αποχρώσεων στα μαλλιά. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε μια σκούρα καστανή βάση και να προσθέσετε σοκολατί ανταύγειες.

Cinnamon Sombre

 

 

Το sombre look είναι στην ουσία η απαλή εκδοχή του ombre και μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικές αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές. Συνδυάστε λοιπόν το υπέροχο καφέ της κανέλας στις άκρες των μαλλιών σας με μια σκούρα καστανή βαφή στο χρώμα του καφέ στις ρίζες.

Tawny Brown

 

 

Το Tawny Brown είναι μια μεσαία απόχρωση του καστανού με ροδακινί υποτόνους που δημιουργεί ένα εκπληκτικό φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Sandy Brown Ombre

 

 

Όταν το ombre look στα μαλλιά είναι πετυχημένο δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός μεταξύ των δυο βαφών που χρησιμοποιούνται. Η μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο είναι πολύ φυσική και ανεπαίσθητη. Στην προκειμένη περίπτωση έχει συνδυαστεί μια βαφή σκούρου καστανού chestnut στις ρίζες και sandy brown στις άκρες, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ombre καστανά μαλλιά με σκούρες ρίζες και ανοιχτόχρωμες άκρες

 

 

Σε περίπτωση που δεν έχετε αποφασίσει αν θέλετε να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας ή όχι, αυτή είναι μια από τις αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Πρόκειται για μια μετάβαση από σκουρόχρωμο στις ρίζες σε πιο ανοιχτό καστανό χρώμα στις άκρες.

Spicy Chocolate Brown

 

 

Δημιουργήστε ένα balayage look με τόνους ginger σε μια σκούρα σοκολατί βάση μαλλιών. Πρόκειται για μια εκπληκτική απόχρωση καστανού που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Μελαχρινή απόχρωση μαλλιών με bronze τόνους

 

 

Η Bronze Toned Brunette απόχρωση είναι στην ουσία μια βαφή μαλλιών σε χρώμα mahogany με bronze υποτόνους. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής αυτού του χρώματος είναι μια από τις εντυπωσιακές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε.

Μελαχρινή με καστανούς υποτόνους

 

 

Ένα υπέροχο και γλυκό χρώμα στα μαλλιά με βάση την απόχρωση chestnut mane και μερικούς υποτόνους auburn (καστανού – κόκκινου).

Ανοιχτόχρωμο καστανό

 

 

Αν ταλαντεύστε ανάμεσα στο ξανθό και το μελαχρινό, τότε η απόχρωση αυτή θα σας βγάλει από το δίλημμα. Πρόκειται για μια καστανή ανοιχτόχρωμη απόχρωση με δόσεις χρυσού.

Chestnut balayage

 

 

Ένα φανταστικό look με μια σκούρα καστανή βάση σε απόχρωση chestnut και ανοιχτόχρωμο balayage που δημιουργεί φωτεινές άκρες. Πρόκειται για ένα φυσικό και κομψό χρώμα στα μαλλιά.

Κοκκινωπά καστανά μαλλιά

 

 

Ένα θερμό και όμορφο χρώμα στα μαλλιά σε καστανοκόκκινη απόχρωση που θα απογειώσει την εμφάνιση σας.

Καστανό ombre που ξεκινάει από ψηλά

 

 

Συνήθως το ombre look ξεκινάει από πιο χαμηλά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ένα ζεστό και σκούρο καστανό με μαύρες ρίζες που είναι πολύ εντυπωσιακό.