Χτενίσματα με κορδέλα για extra πόντους θηλυκότητας

Η κορδέλα αποτελεί ένα από τα πιο απλά, αλλά πολύ εντυπωσιακά αξεσουάρ που μπορούν να αναβαθμίσουν εντυπωσιακά ακόμη και το πιο απλό χτένισμα. Χρησιμοποιήστε την λοιπόν για να στολίσετε τα μαλλιά και να δώσετε μια ωραία, παιχνιδιάρικη νότα στο σύνολο σας.

Επιλέξτε όποιο χρώμα σας αρέσει και ταιριάζει τόσο με τα ρούχα που έχετε επιλέξει να φορέσετε, όσο και με τους τόνους του δέρματος και των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, φορέστε τη και δημιουργήστε εκπληκτικά χτενίσματα με κορδέλα κατάλληλα για κάθε περίσταση. Αν θέλετε μπορείτε να διαλέξετε και μια printed κορδέλα με ρίγες, πουά, φλοράλ σχέδια. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι επίσης και το υλικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί η κορδέλα. Υπάρχουν σατέν, βελούδινες, βαμβακερές, διάφανες κλπ κορδέλες που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό χτένισμα σε κάτι εκθαμβωτικό.

Από τα μαλλιά κάτω μέχρι το πιο εντυπωσιακό updo, η κορδέλα μπορεί να αποτελέσει την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά. Ακολουθούν μερικές υπέροχες προτάσεις για χτενίσματα στολισμένα με κορδέλα που μπορούν να φορεθούν καθημερινά, αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, όπως οι γιορτές ή ένας γάμος.

Γιατί λοιπόν να μην κάνετε ένα υπέροχο γιορτινό χτένισμα με κορδέλα για το ρεβεγιόν ή τις επίσημες εκδηλώσεις που θα παρευρεθείτε;