Αυτό είναι το ξεπερασμένο ankle boot που πρέπει να σταματήσεις να φοράς το 2018

ξεπερασμένο ankle boot που πρέπει να σταματήσεις να φοράς το 2018

Όλες θα συμφωνήσουμε πως ένα ζευγάρι ankle boots είναι το πιο απαραίτητο παπούτσι στην χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Και το πιο άνετο μετά φυσικά και από τα trainers (και τις παντόφλες, αλλά αυτές δεν μετράνε). Επιπλέον τα αγαπάμε γιατί συνδυάζονται όχι μόνο με όλα τα ρούχα αλλά και με όλα τα στυλ. Και αν σκεφτείς τι κοινό έχουν μια γυναίκα που αγαπάει το ροκ, μία με μίνιμαλ και κομψό ντύσιμο αλλά και μια μποέμ, τότε ναι αυτό είναι τα ankle boots. Το παπούτσι που έχουμε λατρέψει μπορεί να μας πάει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο με πολύ στυλ και άνεση. Για αυτόν τον λόγο συνήθως επιλέγουμε απλά και διαχρονικά σχέδια που συνδυάζονται εύκολα, για all day εμφανίσεις.

Τα φορέσαμε έτσι, τα φορέσαμε αλλιώς, με κάθε πιθανό τρόπο και αξιοποιήσαμε στο έπακρο τις δυνατότητες που μας δίνει αυτό το must have κομμάτι. Για αυτό όμως είναι οι τάσεις για να αλλάζουν και πλέον το αγαπημένο μας μποτάκι με το κόψιμο που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, ακολουθεί τις προσταγές τις μόδας και μεταμορφώνεται. To ζευγάρι που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε με τίποτα ανανεώνεται και είναι πιο φρέσκο και θηλυκό από ποτέ! Καταλαβαίνουμε την ανάγκη που υπάρχει συχνά για ανανέωση, έστω και την πιο μικρή που κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Ξέχνα πια τις χαλαρές και slouchy γραμμές που άφηναν «αέρα» γύρω από το πόδι. Αυτό το στυλ μέσα στο 2018 θεωρείται εκτός μόδας και ξεπερασμένο.

Την θέση του παίρνει το μποτάκι κάλτσα που εφαρμόζει τέλεια πάνω στο πόδι και κολακεύει τον αστράγαλο, ένα από τα πιο όμορφα σημεία του γυναικείου σώματος. Η sleek σιλουέτα είναι η νέα hot τάση σε αυτού του τύπου τα παπούτσια και χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Όλο και περισσότεροι σχεδιαστές λανσάρουν την δική τους πρόταση, που συμμορφώνεται με αυτήν την τάση. Θα τα δούμε με μύτη και διαφορετικά, μοντέρνα και εντυπωσιακά τακούνια.

Έτσι αν σκέφτεστε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα και ειδικότερα στη συλλογή με τα ankle boots καλό είναι να απομακρύνετε, τουλάχιστον προσωρινά, αυτή την γραμμή με τη χαλαρή φόρμα και αν έχει ενιαίο τακούνι πλατφόρμα.

Υιοθετήστε το σύγχρονο στοιχείο και την νέα, feminine και κομψή γραμμή. Εντάξτε τα ανανεωμένα ankle boots στα καθημερινά σας outfit of the day και θα κερδίσετε τον τίτλο της πιο ενημερωμένης και stylish!

KENDALL + KYLIE Μποτάκι EUR 195,00
KENDALL + KYLIE Μποτάκι EUR 195,00
GIANVITO ROSSI Μποτάκι EUR 511,00
GIANVITO ROSSI Μποτάκι EUR 511,00
SCHUTZ Μποτάκι EUR 189,00
SCHUTZ Μποτάκι EUR 189,00