Βελουτέ φόρμες, sexy φανελάκια και χνουδωτές ρόμπες – Εμπνευστείτε από το απόλυτο homewear στο Themooncat

Βελουτέ φόρμες, sexy φανελάκια και χνουδωτές ρόμπες - Εμπνευστείτε από το απόλυτο homewear στο Themooncat

Τι φοράτε όταν είστε μέσα στο σπίτι όταν κάνει κρύο; Θέλετε να είστε πιο άνετες όταν μαγειρεύετε; Και τις ώρες που χουχουλιάζετε στον καναπέ;

Έχουμε κάνει μία λίστα με αγαπημένα γυναικεία homewear είδη που αγαπούν να φορούν οι γυναίκες στο σπίτι και σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και για εσάς. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας θα τα λατρέψετε!

Η αγαπημένη βελουτέ φόρμα επιστρέφει σε νέο σχέδιο

μπλε-navy βελούδινη φόρμα

Οι γυναικείες βελουτέ φόρμες είναι ένα από τα πιο μοντέρνα κομμάτια που αγκαλιάζουν το σώμα σας, προσφέροντας άνεση και αισθητική. Η βελούδινη φόρμα της ελληνικής μάρκας Rachel σε navy απόχρωση είναι μία glam επιλογή για τον πρωινό καφέ και την βόλτα στην πόλη και στην εκδρομή. Η πλάτη της ζακέτας στολίζεται με ένα ιδιαίτερο σχέδιο και το παντελόνι διαθέτει τσέπες για μεγαλύτερη ευκολία. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα την βρείτε σε διάφορα χρώματα. Αγοράστε την online σε μπλε, από εδώ σε μεγάλη έκπτωση.

Σετ φανελάκι – Σλιπάκι

Chic μπλε σετ φανελάκι με σλιπ

Όλες σας έχετε αγαπήσει τα σετάκια από γυναικεία φανελάκια και σλιπάκια. Είναι άνετα, ομοιόμορφα και πολύ sexy. Τις ημέρες με καλή θερμοκρασία μπορείτε να κοιμηθείτε με το σετ ή να φορέσετε το φανελάκι σαν βάση για να ζεσταίνει κάτω από το μπλουζάκι σας. Βρείτε το βαθύ μπλε σετ της Jadea σε τιμή προσφοράς από εδώ.

Πριγκιπική ρόμπα στο girlie ροζ

Jeannette ροζ χνουδωτή midi ρόμπα με κέντημα

Είναι τόσο ζεστή που δεν γίνεται να αντισταθείτε! Η νέα μόδα στις φόρμες τις θέλει μέχρι το γόνατο σε midi μήκος, που προσδίδει πολυτέλεια και πολύ όμορφη αισθητική. Ανήκει στην νέα συλλογή της Jeannette και στο πίσω μέρος έχει μία τέλεια κεντημένη κορώνα με στρας. Την θέλετε; Πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμα: 4+1 sexy γυναικεία εσώρουχα από ιταλική γοητεία της Leilieve

Mini ρόμπα, περισσότερη άνεση

μπλε ραφ χνουδωτή ρόμπα-ζακέτα

Οι κοντές γυναικείες χειμωνιάτικες ρόμπες της Rachel είναι ό,τι πρέπει για να είστε ζεστές και στυλάτες μέσα στο σπίτι.

Εσείς τι απ’ όλα θα διαλέξετε; Αν θέλετε να δείτε κι άλλα σχέδια από όλες τις κατηγορίες εσωρούχων και ρούχων μπείτε στην τεράστια ποικιλία προσφορών στο Themooncat.