Βάλε το κόκκινο παλτό σου και απογείωσέ το με αυτούς τους τρόπους!

To κόκκινο δεν είναι μόνο το χρώμα των Εορτών, αλλά το χρώμα του φετινού χειμώνα και κατά τη γνώμη μας, κάθε χειμώνα. Το χρώμα αυτό όχι απλώς πάει σε όλες τις γυναίκες αναλόγως με τον τόνο του, αλλά εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνιση και ειδικά όταν το επιλέγουμε σαν χρώμα για το πανωφόρι μας.

Oversized ή σε ίσια γραμμή, με μεγάλα κουμπιά ή φερμουάρ, με πέτο ή chinese γιακά, όπως και να είναι το δικό σου κόκκινο παλτό μη διστάσεις αυτό τον χειμώνα να το ξεκρεμάσεις από τα «βάθη της ντουλάπας σου» και να το φορέσεις με πολλούς, νέους και πολύ στυλάτους τρόπους.

Σε total κόκκινα σύνολα, με μαύρο για το edgy χρωματικό contrast αλλά και με jeans για πιο νεανικούς και φρέσκους συνδυασμούς, το κόκκινο παλτό γνωρίζει και πάλι εποχές μεγάλης δόξας και μας προμηνύει ότι θα έχουμε έναν «καυτό-καυτό» χειμώνα.

Κάνοντας layering με πουλόβερ και πουκάμισο και φορώντας το αγαπημένο σου jean από κάτω.

Με κόκκινο crop top και χαμηλόμεσο jean (ναι, ξαναγυρίζουν δειλά, αλλά σταθερά, στη μόδα).

Σαν μέρος ενός total red συνόλου πάνω από ένα κατακόκκινο φόρεμα ή ένα κόκκινο deux pieces.

Σαν φόρεμα, αν το δικό σου παλτό είναι από λεπτό ύφασμα τύπου καπαρντίνα, με παπούτσια σε έντονο χρώμα από κάτω για color blocking.

Mε μία πολυτελή λεπτομέρεια πάνω του, όπως έναν γούνινο γιακά.

Με μαύρο σύνολο από μέσα. Μπορεί να είναι λίγο «άγρια» η χρωματική αντίθεση του κόκκινου με του μαύρου αλλά δεν παύει να είναι ενδιαφέρουσα.

Με εμπριμέ top για άκρως νεανικά σύνολα που μπορείς να φορέσεις όλη την ημέρα.