Τελικά ποια είναι τα σωστά παπούτσια για τη jupe-culotte σου;

Το ερώτημα «ποια είναι τα σωστά παπούτσια για να φορέσεις με τη jupe culotté σου» έχει υπάρξει βάση πολλών στυλιστικών debates. Πολλές fashion connoisseurs υποστηρίζουν ότι τα κατάλληλα παπούτσια για αυτό το είδους παντελονιού, το οποίο σταματάει στον αστράγαλο, δεν είναι άλλο από τα ψηλοτάκουνα. Και αυτό γιατί το πόδι δείχνει πιο κοντό με τη jupe culotté και χρειάζεται τους extra πόντους του παπουτσιού για να «ισορροπήσει οπτικά».

 

 

 

 

Η άλλη πλευρά υποστηρίζει πώς επειδή αυτό είναι ένα παντελόνι σε σχετικά casual γραμμή, δένει πιο σωστά με flat παπούτσια που ενισχύουν την street φύση του. Εμείς εδώ δεν είμαστε για να πάρουμε ακριβώς θέση σε αυτή την αντιπαράθεση, καθώς θεωρούμε εν μέρει σωστές και τις δύο απόψεις. Άλλο είναι το styling trick που θέλουμε να σου αποκαλύψουμε για να είσαι σίγουρη πως τα παπούτσια σου ταιριάζουν με τη jupe culotté και δείχνουν εξαιρετικά και μαζί με αυτήν αλλά και πάνω σου. Και αυτό είναι πιο απλό από το να σκέφτεσαι αν πρέπει να φορέσεις sneakers ή power flats. To μόνο που χρειάζεται είναι να συνδυάσεις χρωματικά το top ή το jacket σου με το χρώμα των παπουτσιών σου, όποιο και αν είναι το στυλ τους.

 

 

Έτσι το αποτέλεσμα μοιάζει εξαιρετικά αρμονικά και το παντελόνι τονίζεται, χωρίς όμως η σιλουέτα να δείχνει «κομμένη στα δύο» ή το πόδι να φαίνεται πιο κοντό και στρουμπουλό. Και αν δεν μας πιστεύεις έχουμε και τις αντίστοιχες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν. Είμαστε σίγουρες πως και εσύ, όπως και εμείς, δεν βλέπεις τίποτα «λάθος» σε αυτές τις εικόνες. Πoιο είναι το συμπέρασμα; Ξέχνα το τακούνι και εστίασε στο χρώμα… και τότε η jupe culotté θα δείχνει άρτια φορεμένη.