Συμβουλές από το Hollywood για κομψή σιλουέτα

Παρασκευή σήμερα, και όχι οποιαδήποτε Παρασκευή, αλλά μία εορταστική λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μία μέρα που σε προδιαθέτει να βγεις από το σπίτι, να φορέσεις τα καλά σου και να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί. Και αυτό πρέπει να το κάνεις με αυτοπεποίθηση, φορώντας ρούχα που βγάζουν στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου και την πιο sexy σιλουέτα σου. Κομμάτια που αναδεικνύουν τα «δυνατά» σημεία του κορμιού σου και κρύβουν τις ατέλειες και τα όποια περιττά κιλά μπορεί να έχεις.

Τα παρακάτω styling tricks είναι πράγματα που εφαρμόζουν στη σιλουέτα τους οι πιο όμορφες Hollywood stars, τα οποία χρησιμοποιούν ως «style savers» όταν θέλουν να βγουν άμεσα από το σπίτι, όχι απαραίτητα για κάποιο red carpet event, αλλά απλά για να περάσουν καλά. Το να χάσεις κιλά είναι μία χρονοβόρα προσπάθεια, το να «χάσεις» όμως πόντους και να βελτιώσεις οπτικά την εικόνα σου γρήγορα και απλά, έχει να κάνει με το να φορέσεις τα «σωστά» ρούχα και αξεσουάρ και αυτά στα αποκαλύπτουμε αμέσως!

Η Reese Witherspoon θεωρεί πως ένα jean από σκληρό, denim ύφασμα σε ίσια γραμμή, μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο όταν νιώθεις πρησμένη ή όταν θες να «μαζέψεις» τους γλουτούς… και έχει τόσο δίκαιο.

 

 

Η Jessica Alba επιλέγει φορέματα σε υφάσματα όπως jersey και χοντρά βαμβακερά τα οποία έχουν μία δόση spandex στη σύνθεσή τους ώστε να «μαζεύουν» το σώμα και να το δείχνουν πιο αδύνατο.

 

 

Η Victoria Beckham φοράει συχνά μονοχρωματικά σύνολα. Τα total looks, και ειδικά αυτά που είναι σε σκούρες αποχρώσεις «κρύβουν» τα περιττά κιλά και αναδεικνύουν το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του.

 

H Jennifer Lopez φοράει nude παπούτσια που δείχνουν το πόδι πιο αδύνατο και ψηλό.

 

 

Η Jennifer Aniston επιλέγει το spray tan (σπρέι μαυρίσματος) λίγες ώρες πριν βγει για την βραδινή της έξοδο. Έτσι τα άκρα της δείχνουν ηλιοκαμένα και πιο λεπτά.

 

Η Julia Roberts φοράει shapewear μέσα από κάθε φόρεμα της, αλλά και μέσα από τα βραδινά tops της. Αυτά τα εσώρουχα συσφίγγουν τη σιλουέτα και αφαιρούν πόντους από την κοιλιά αλλά και τους γλουτούς (ανάλογα το είδος και τη γραμμή τους).

 

 

Η Βlake Lively φοράει μυτερές γόβες με λεπτό τακούνι σχεδόν με όλα της τα σύνολα. Αυτά τα παπούτσια κάνουν το πόδι να φαίνεται μακρύ και αδύνατο και ας μην έχεις χάσει γραμμάριο τελευταία. Πολύ πιο κολακευτικό είδος παπουτσιού από τα «χοντροκομμένα», τετράγωνα τακούνια.

 

 

Η Halle Berry επιλέγει tops με μεγάλο ντεκολτέ που αφήνουν ακάλυπτο αρκετό δέρμα στο πάνω μέρος του κορμού. Aυτό το sexy trick τραβάει την προσοχή στο μπούστο και όχι στην περιφέρεια ή στους μηρούς που μπορεί να έχουν παραπάνω κιλά.