Νυφικά 2018: Όλες οι τάσεις για την πιο ξεχωριστή στιγμή σου

Έφτασε η στιγμή για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας που τόσο περιμένατε, τον γάμο σας. Ψάχνετε το ιδανικό νυφικό που θα σας κάνει να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε τους πάντες; Οι κορυφαίες τάσεις στα νυφικά 2018 θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο.

Εξάλλου το πρώτο βήμα, πριν από την επιλογή του νυφικού μακιγιάζ και χτενίσματος είναι να βρείτε το ιδανικό νυφικό.

Υπάρχουν νυφικά φορέματα για όλα τα γούστα. Παραμυθένια, boho, πριγκιπικά, αρχαιοελληνικά, γοργονέ, κοντά και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Φτιαγμένα από σατέν, μετάξι, δαντέλα, chiffon, ταφτά, τούλι κλπ. Ωστόσο, οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας πρότειναν για φέτος τις παρακάτω ιδέες!

Δείτε την λίστα με τα κορυφαία νυφικά 2018 και επιλέξτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει:

Νυφικά με κορσέ:

 

 

Για τις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν τον κορμό του σώματος τους, τα νυφικά φορέματα με κορσέ είναι η ιδανική επιλογή. Πρόκειται για σχέδια νυφικών με στενό το επάνω μέρος τους, το οποίο πολλές φορές είναι ξεχωριστό από την φούστα που ανοίγει από κάτω.

Φουσκωτά μανίκια στα νυφικά:

 

 

Τα νυφικά με φουσκωτά μανίκια είναι μια ιδιαίτερη επιλογή για την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας. Αν λοιπόν σκέφτεστε έναν ρετρό και boho γάμο, αυτού του είδους τα νυφικά φορέματα είναι ιδανικά για εσάς.

Διακοσμητικοί φιόγκοι για όμορφες νύφες:

 

 

Η διακόσμηση με φιόγκους στους ώμους, στο πίσω μέρος και γενικότερα σε κάθε σημείο θα είναι must στα νυφικά 2018. Αποπνέουν ρομαντική διάθεση και είναι η καλύτερη επιλογή για μια νύφη που θέλει να αναδείξει την παιχνιδιάρικη και θηλυκή της πλευρά.

Ασπρόμαυρα νυφικά:

 

 

Μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή για τα νυφικά 2018 είναι τα ασπρόμαυρα. Πιο συγκεκριμένα άσπρα φορέματα στολίζονται με μαύρες λεπτομέρειες και δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ζώνη στα νυφικά:

 

 

Αν η μέση αποτελεί το δυνατό σας σημείο ή απλά θέλετε να την κάνετε να δείχνει λεπτότερη επιλέξτε ένα νυφικό με ζώνη για να την τονίσετε. Πρόκειται για μια ακόμη κορυφαία τάση στα νυφικά που θα σας κάνει να λάμψετε εκείνη την βραδιά.

Νυφικά σε ροζ – nude αποχρώσεις:

 

 

Αν το λευκό δεν είναι του γούστου σας και προτιμάτε κάτι πιο ρομαντικό, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ροζ νυφικό ή κάποια nude απόχρωση. Αυτές οι αποχρώσεις θα αποτελέσουν κορυφαία επιλογή στα νυφικά για το 2018.

Φτερά για ξεχωριστές νύφες:

 

 

Για τις γυναίκες που ψάχνουν κάτι ξεχωριστό για εκείνη την ημέρα, τα νυφικά που είναι διακοσμημένα με φτερά αποτελούν τελευταία λέξη της μόδας.

Διακοσμητικές πέρλες σε όλο ή μέρος του νυφικού:

 

 

Οι πέρλες αποτελούν ένα ακόμη ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο στα νυφικά 2018 που αποπνέουν ρομαντισμό και πολυτέλεια. Επιλέξτε λοιπόν ένα νυφικό με πέρλες στο μπούστο, την φούστα ή σε όλο το φόρεμα και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Ανδρόγυνο look με νυφικά jumpsuits:

 

 

Επειδή υπάρχουν και οι γυναίκες που δεν συνηθίζουν να φορούν φορέματα και προτιμούν τα παντελόνια, η μόδα έχει εισάγει τα τελευταία χρόνια τις ολόσωμες φόρμες και στα νυφικά. Φορέστε λοιπόν ένα υπέροχο νυφικό jumpsuit. Η βραδιά για εσάς θα είναι πολύ άνετη.

Μίνι νυφικά φορέματα:

 

 

Αν το δυνατό σημείο του σώματος είναι τα πόδια σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα όμορφο μίνι νυφικό που θα τα αναδείξει. Φουσκωτά, απλά ή αέρινα, τα μίνι φορέματα αποτελούν μια πολύ όμορφη επιλογή για μια νύφη με υπέροχα πόδια.

Μίντι νυφικά:

 

 

Όπως οι μίντι φούστες και τα φορέματα αποτελούν κορυφαία επιλογή τον τελευταίο καιρό, έτσι και τα νυφικά φορέματα που καλύπτουν το γόνατο και μπορεί να φτάνουν μέχρι πάνω από τον αστράγαλο θα είναι must το 2018. Ένα μίντι φόρεμα μπορεί να κολακεύσει σχεδόν όλους τους σωματότυπους και να σας κάνει μια λαμπερή νυφούλα.

Νυφικά με αποσπώμενη φούστα:

 

 

Αν θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή, παραμυθένια εμφάνιση στην εκκλησία με μακριά ουρά, φουσκωτή φούστα κλπ, αλλά θέλετε να είστε άνετη και να μπορείτε να χορέψετε στην δεξίωση, τα νυφικά με αποσπώμενη φούστα είναι αυτό που ψάχνετε. Αφού τελειώσει το μυστήριο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε το αποσπώμενο κομμάτι της φούστας και να χαρείτε την βραδιά. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε και δεύτερο νυφικό φόρεμα για την δεξίωση.

Μίνιμαλ – απλά σχέδια νυφικών:

 

 

Για τις γυναίκες που λατρεύουν τον μινιμαλισμό και την απλότητα, υπάρχουν τα απλά σχέδια νυφικών. Αυτά δηλαδή που δεν έχουν πολλά διακοσμητικά στοιχεία, στρας, φτερά και πέρλες. Πρόκειται για σκέτα λευκά φορέματα με ιδιαίτερο κόψιμο που κλέβουν την παράσταση. Μπορεί να διαθέτουν στολίδια, αλλά θα είναι σε πολύ μικρή έκταση.

Νυφική κάπα:

 

 

Τα νυφικά με κάπα, δηλαδή με ένα τούλινο ή δαντελωτό κομμάτι που καλύπτει τους ώμους θα φορεθούν πολύ το 2018. Πρόκειται για μια υπέροχη ιδέα, ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να καλύψουν λίγο τα χέρια τους ή για τις περιόδους με λίγο κρύο.

Νυφικά μπουφάν:
Αν όμως ο γάμος είναι χειμωνιάτικος, τότε ίσως να χρειαστείτε ένα νυφικό μπουφάν που θα σας κρατήσει ζεστή, χωρίς να σας βγάλει έξω από το concept της νύφης και του όμορφου γάμου.