Μανικιούρ με πέρλες: Ό,τι πιο hot και στυλάτο για τα νύχια σου!

Τα 3D κοσμήματα αποτελούν τα τελευταία χρόνια κορυφαία τάση στα νύχια. Μαζί με τα στρας, τις μεταλλικές λεπτομέρειες και τα swarovski, οι πέρλες μπορούν να απογειώσουν ένα μανικιούρ με τον πιο εύκολο τρόπο.

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα τις πέρλες της αρεσκείας σας και δημιουργήστε υπέροχα σχέδια νυχιών. Οι κυρίαρχες αποχρώσεις στις πέρλες είναι το λευκό και το ροζ. Υπάρχουν βέβαια και πολλοί άλλοι χρωματισμοί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Για να τις κολλήσετε, χρησιμοποιήστε λίγο διάφανο βερνίκι νυχιών. Εφαρμόστε το διάφανο μανό στο σημείο όπου θα κολλήσετε την πέρλα και έπειτα τοποθετήστε την. Απλώστε από πάνω άλλο ένα στρώμα με διάφανο βερνίκι – Top coat για να την σταθεροποιήσετε και είστε έτοιμη.

Το συγκεκριμένο διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να στολίσει οποιαδήποτε απόχρωση μανό θέλετε και να την απογειώσει. Είναι ιδανικό για καλύψετε ολόκληρο το νύχι ή να σχεδιάσετε με αυτό ότι σας αρέσει. Χρησιμοποιήστε τις πέρλες για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά καθημερινά ή επίσημα μανικιούρ, γιορτινά σχέδια στα νύχια, αλλά και υπέροχα νυφικά μανικιούρ για την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας.