Κλασικές vintage τραπεζαρίες για έναν ζεστό χώρο, τον χώρο σας!

Κλασικές vintage τραπεζαρίες για έναν ζεστό χώρο,!

Διαμορφώστε την τραπεζαρία σας με τη δύναμη του νεοκλασικού και τις κομψές γραμμές, ώστε να εξυπηρετεί τέλεια τις ανάγκες σας!

Η εταιρεία ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ φέρνει στο προσκήνιο με περίτεχνο τρόπο όλα εκείνα τα έπιπλα που θεωρούσαμε τα προηγούμενα χρόνια ξεπερασμένα και σαν διακοσμητική τάση ζούσαν στο περιθώριο. Αποδεικνύει την αξία τους κατασκευάζοντάς τα με προσεγμένες νέες τεχνικές και σας τα προσφέρει στην πόρτα σας.

Όλοι εσείς που θέλετε να φτιάξετε ονειρεμένα νεοκλασικά σαλόνια με κλασικές τραπεζαρίες σε λευκή λάκα και άλλες τάσεις επιλέξτε από μία ποικιλία αυθεντικά κλασικά, vintage και χειροποίητα έπιπλα.

Λευκή λάκα – Καθαρότητα και ισορροπία στον χώρο σας

ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΜΠΕΖ ΛΑΚΑ ΣΑΤΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΔΡΥ

Οι καλλίγραμμες στρογγυλές τραπεζαρίες από λευκή λάκα είναι μία τάση με αναμνήσεις από το παρελθόν που έρχεται στο παρόν να λάβει θέση στο σαλόνι σας. Συνδυάστε κομψότητα και προσιτή πολυτέλεια με αυτό το τραπέζι ροτόντα με δρύινη επιφάνεια. Αν αναζητάτε αποκλειστικά λευκή λάκα σε όλο το μήκος και την επιφάνεια του σαλονιού δείτε εδώ μία τραπεζαρία από λευκή λάκα σατινέ και ημιμασίφ ξύλο καρυδιάς.

Μικρή τραπεζαρία που ανοίγει όταν έχετε επισκέψεις

ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Είναι μία χαρακτηριστική πινελιά στα νεοκλασικά σαλόνια να υπάρχουν έπιπλα ογκώδη μεν, αλλά σε συμμετρία. Ακόμα και η τραπεζαρία μπορεί να είναι σε συγκεκριμένο μέγεθος αλλά να διαθέτει ενσωματωμένο κι άλλο χώρο στο κάτω μέρος, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μία γιορτή και ένα μεγάλο δείπνο.

Ένα νεοκλασικό διθέσιο σαλόνι για όλα τα στυλ διακόσμησης

ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΡΙΘΕΣΙΟ ΚΑΙ ΔΙΘΕΣΙΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΠΑΤΙΝΑ

Δεν πιάνει πολύ χώρο και αν πραγματικά είστε φίλος του «σύγχρονου vintage» μπορεί να προσφέρει μία πινελιά ανανέωσης στον χώρο σας. Είναι τόσο μοναδική η αισθητική του που δεν χρειάζεται ριχτάρι! Άμεσα διαθέσιμο από την εταιρεία ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ.

Δημιουργήστε και εσείς μία γέφυρα παλιού και νέου, επιλέγοντας all time classic έπιπλα που θα χαρίσουν κομψότητα στο σαλόνι σας, θα αναμείξουν χρώματα και περιόδους και φυσικά θα είναι στο στυλ που σας εκφράζει.